mandag den 25. april 2011

PSN alas, koska "ulkoisen tunkeutumisen", ei uutisia vahvistaa, luottokortti turvallisuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sDeftyekdJ4/playstation-network-still-down-due-to-external-intrusion.ars:


Yli 72 tuntia sen jälkeen, kun ensimmäinen meni alas, PlayStation Network on vielä paikalla, harmittaa miljoonia uskollisia PlayStation 3-asiakkaat, jotka eivät voi pelata pelejä verkossa. Ei Portal 2 co-op, ei Mortal Kombat otteluissa ei ole kotia. PlayStation 3 on offline-tilassa. Vuonna päivitys viikonloppuna, Sonyn Patrick Seybold vahvisti, että katkos johtuu yhdestä tai useammasta hakkerit hyökkäävät järjestelmän. Tässä täydellisen selvityksen .


Ulkoinen tunkeutumista järjestelmä on vaikuttanut PlayStation Network ja Qriocity palvelut. Jotta tekemään perusteellisen tutkimuksen ja tarkistaa sujuvan ja turvallisen toiminnan myös verkkopalvelujen eteenpäin, me sammutetaan PlayStation Network & Qriocity palvelut iltana keskiviikko 20 huhtikuu. Tarjotaan laadukasta viihdettä palveluita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme on meidän äärimmäisen tärkeänä. Teemme kaikkemme tilanteen ratkaisemiseksi nopeasti, ja olemme jälleen kerran kiittää teitä kärsivällisyydestänne. Jatkamme päivittää sinulle pian olemme lisätietoja jakaa.

Hyvä uutinen? Pelit voivat silti päivittää! Olen parhaillaan asentaa kolme eri päivityksiä peli, joka ei ole pois vielä. Kuten huomaatte, olen kaiken näköinen valoisaa puolta näistä tilanteista.


Näyttää myös siltä, ​​että tämä katkos on aiheuttanut Sony naudanlihan jopa turvallisuutta. "Pyrkimyksemme asian ratkaisemiseksi edellyttää uudelleen rakentamisesta järjestelmä vahvistaa edelleen verkkoinfrastruktuurin," Seybold kirjoitti vielä toinen päivitys . "Vaikka tämä tehtävä on aikaa vievää, päätimme, että oli hyvä aika tarpeen säätää järjestelmän lisäturvaa."


Se on ihan hyvä, mutta järjestelmä on alhaalla päivän Sony on vahvistanut, että se on alle pahantahtoinen hyökkäys, ja PlayStation Network on pääsy minun luottokortin tiedot. Eikö olisi hyvä tietää, että tieto on turvassa? Olisi myös mukavaa, jos meillä olisi jonkinlainen arvioitu aikaa, jolloin voimme pelata online pelejä uudelleen. Kyllä, PlayStation Network on ilmainen palvelu, mutta huomautuksesta tuntuu tekosyy. Pelaajat odottavat voidakseen pelata pelejä verkossa, erityisesti loma viikonloppu, on pakko olla järkyttynyt. Tämä ei ole vain kyse saada mitä maksat.


Täydellinen avoimuuden puute on ärsyttävää. Pystymmekö pelaamaan pian? Pitääkö meidän perua meidän luottokortteja? Näihin kysymyksiin olisi hienoa.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar