mandag den 25. april 2011

Acer sanoi käyttävän LG Shuriken näyttää tulevissa laptop - vähemmän kehys, vähemmän paksuus, awesome

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/acer-said-to-be-using-lg-shuriken-display-in-upcoming-laptop/:

Zany pojat ja tytöt on DigiTimes on näpsäkkä uusi huhu alkaa meidän viikko pois kanssa bang. Uudenaikainen LG näyttö, puhuttu Shuriken, on ilmeisesti palkattu Acer torjunnassa merkityksettömyys . Taiwanilainen yritys aikoo kuulemma käyttää sitä tulevissa 14,1-tuumainen kannettava tietokone, mutta tässä on kicker: fyysinen koko kannettava tietokone ei ole suurempi kuin 13,3-tuumainen malli. Tämä johtuu siitä, Shuriken n paneeli tarvitsee vähemmän kehys (8mm sijasta 12mm) ja vähemmän paksuus, laihdutus itse alas vain 4mm. LG on jo 12,5-tuumainen XNote P210 , joka näyttäisi olevan työllistäviä samanlaista tekniikkaa, joten se ei ole venyttää uskoa yhtiön sodan etupaneelit on tehostettava 14-tuumainen kokoluokassa. Acer odotetaan markkinoille tämän uuden kannettavan jo ensi kuussa, vaikka kustannukset Shuriken näyttöjen on mainittu syystä niitä ei ole otettu laajemmin vielä, eli hinta mahdollinen tuote on lähes yhtä kiehtova kuin sen näyttää.

Acer sanoi käyttävän LG Shuriken näyttää tulevissa laptop - vähemmän kehys, vähemmän paksuus, awesome perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 06:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar