torsdag den 8. september 2011

Älypuhelimet ei voi parantaa akne, FTC Säännöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QVeFnbDo8Ec/Smartphones-Cant-Cure-Acne-FTC-Rules:

jfruhlinger kirjoittaa "Älypuhelin voi lähettää tekstejä, surffailla netissä, ja päivittää Facebook-sivulla, joten on aivan selvää että se voi parantaa akne liian, eikö? No, ehkä ei. Kaksi yritystä, jotka markkinoidaan akne-hoito sovellukset ovat asettuneet kanssa FTC ja on ollut pakko ottaa apps pois markkinoilta. (värillinen valo voi tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, mutta on paljon tehokkaampi kuin mitä älypuhelin näytön voi laittaa pois.) Lähes 15000 ihmistä osti sovellukset. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mozilla pyytää kaikkia CAS Audit Security Systems

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N6AlF2tLnk0/Mozilla-Asks-All-CAs-To-Audit-Security-Systems:

Trailrunner7 kirjoittaa "jo nyt peruuttaa luottamus kaikissa juuri myöntämät todistukset DigiNotar, Mozilla on ryhtynyt toimiin, jotta sen toistaa tätä prosessia muiden sertifikaatin myöntäjän luottavat Firefox, pyytävät kaikkia CAS mukana juuri ohjelma suorittaa tarkastuksia niiden PKIs ja varmista, että kahden tekijän perusteella tapahtuvaa todennusta ja muut suojatoimet on toteutettu suojella myöntämistä vastaan ​​kelmi todistuksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Islannin Rocks Ehdota meteoriitit Tuotu Gold To Earth

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1bNJ6LH05Uk/Icelandic-Rocks-Suggest-Meteorites-Brought-Gold-To-Earth:

sciencehabit kirjoittaa "Kulta, platina ja muut precioius metalleja ajautunut maapallon sulan raudan ydin pian planeettamme muodostunut. Joten mistä kaikki materiaali meidän fancy koruja tulee? mukaan korkean tarkkuuden mittaukset kahden isotooppeja tai atomi variantteja, volframia 4 miljardin vanhoja kiviä Grönlanti julkaistu verkossa tänään Nature [abstrakti lisää hieman; täysversio on paywalled, vaikka], jalometalleja laakeri meteoriitit iski Maan aikoihin, pinnoite planeetta vuonna vaneri, jotka sisältävät kultaa, platinaa, ja muut elementit kauan sen jälkeen äidinkielen kollegansa oli kadonnut planeetan ydin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






LaunchPort langattomasti maksut iPad 2, tarttuu käyttäjille vahingonilo (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/launchport-wirelessly-charges-ipad-2-infects-users-with-glee-v/:


Shiny, onnelliset ihmiset tuijottivat iPad 2S ? Miksi, se on voima Induktiivinen lataus tai vain hyper-innokas markkinoinnin. Paljastetaan CEDIA 2011 , Dana Innovations ilmoitti hiljattain LaunchPort järjestelmä vie kätevästi langattoman latauksen ja läimäyttää se teidän seinään. Tietenkin on olemassa säännöllinen ol 'vaihtoehto on Apple laatta lataa päässä tasainen yläpinta, mutta sitten sinun on vaille 360 ​​astetta pizzazz. Hinta tämä mieltymys ei ole halpaa myöskään, sekä seinä-ja pohja-asennetut optiot maksaa 200 dollaria kukin, plus $ 150 pakollisia powershuttle hiha ja 10 dollaria ennakkoon maksu. Nyt, kuinka pahasti sinä tarvitse keuliminen että Jony Ive suunniteltu tablet? Ohittaa tauon todistamassa overacting parhaimmillaan.

Jatka lukemista LaunchPort langattomasti maksut iPad 2, tarttuu käyttäjille vahingonilo (video)


LaunchPort langattomasti maksut iPad 2, tarttuu käyttäjille vahingonilo (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 15:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde LaunchPort | Lähetä | Kommentit

Sähköistetty bakteerit armeija tappaa uraani, antaa kapteeni Planet juokse hänen rahat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/electrified-bacteria-army-kills-uranium-gives-captain-planet-a/:


Tietynlainen "karvaisia" bakteerit voivat vain olla vastaus puhdistaa radioaktiivinen roiskeet. Tutkijat University of Southern California todettu, että tietyissä olosuhteissa Geobacter sulfurreducens voisi metallit kuten uraani vähemmän liukoista - lähinnä kääntämällä metallin kova pisaroita sen sijaan että imeytyy. Tutkijat havaitsivat, että alentamalla bakteerin lämpötila, se aiheutti hiusten kuten pili laajentaa, mikä verhoutunut myrkkyä uraani ja lopulta vähentää sitä kautta pitkän kantaman elektronin siirto. Läpimurto voisi auttaa heikentävistä lähteistä uraania tai muita radioaktiivisia isotooppeja, joissa bakteerit yleensä ei kestä - kuin suoraan Fukushima ydinvoimalasta , joka tuhosi Japanissa aiemmin tänä vuonna. Tutkijat uskovat he ovat vain pintaraapaisu tähän kehitykseen ja ovat optimistisia tulevaisuuden bakteerien "electromicrobiology", jota voimme vain arvailla suosio kasvoi tämän jälkeen 80-luvun klassikko osuma radioaallot (video tauon jälkeen).

Jatka lukemista Sähköistetty bakteerit armeija tappaa uraani, antaa kapteeni Planet juokse hänen rahat


Sähköistetty bakteerit armeija tappaa uraani, antaa kapteeni Planet juokse hänen rahat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink iO9 | lähde Tieteellinen Amerikka | Lähetä | Kommentit

Heathkit DIY Pakit ovat Coming Back

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8LBwwEpDiqs/Heathkit-DIY-Kits-Are-Coming-Back:

donberryman kirjoittaa "IEEE Times raportoi, että Heathkit, tarujen elektroniikka Pakit yritys on menossa takaisin että liiketoiminta jälkeen kahden vuosikymmenen tauon jälkeen. Heathkit verkkosivusto kertoo, että heillä tulee julkaisemaan Garage Pysäköintiassistentti Kit (GPA-100) syyskuun lopussa seurasi by Wireless allas Monitor Kit. Radioamatööri rakennussarjoja voidaan tulossa vuoden loppuun mennessä. " Toivon todella tällä kertaa - En koskaan nähnyt myytävänä HERO pakki he lupasivat muutama vuosi sitten.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Smart barin eAccess yhdistää Gingerbread perinteisiin NUMERORYHMÄN varten old-school harrastajille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/smart-bar-from-eaccess-combines-gingerbread-with-traditional-num/:


No, et näe tätä liian usein. Uusi puhelin dubattuna Smart Bar on asetettu myyntiin Japanissa 22. syyskuuta, jossa yhdistyvät retro muotoilu candybar kanssa moderni 3-tuumainen kosketusnäyttö. Olemme kieltämättä kiehtoi numeronäppäimillä (ilmeisistä syistä), ja WVGA-näyttö sports ihailtava Pikselitiheys 311ppi, vaikka muut tiedot ovat selvästi arkisemmin. Luuri on valmistanut Huawei ja ominaisuuksia 800MHz Qualcomm MSM7227 SoC, 512 Mt muistia, 5 megapikselin kamera ja Gingerbread. Mukana on myös tuki 802.11n (jonka avulla kiinnittäminen jopa viisi samanaikaista laitteet), Bluetooth 2.1 ja IrDA. Siinä on 3G-tuki 2100 ja 1700MHz spektrit sekä kolmitaajuuspuhelin 1900/1800 / 900 MHz GSM-ominaisuus. Smart Bar myy noin ¥ 29800 ($ 385), jossa fanit vuosikerta fuusio voi valita musta, valkoinen ja ruskea variantteja.

Smart barin eAccess yhdistää Gingerbread perinteisiin NUMERORYHMÄN varten vanhan koulun harrastajat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 14:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Land of Droid | lähde eMobile (käännetty) | Lähetä | Kommentit

IP-osoitteet eivät riitä ID käyttäjiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-6wOX8ZmW8/IP-Addresses-Not-Enough-To-ID-Users:

phaedrus5001, hänen ensimmäinen hyväksytty juttu, huomauttaa artikkeli Ars Technica josta hän ote murikka merkitystä lähes kaikille, joilla Internet-yhteys: "tiedostonjako-asianajaja myönsi tällä viikolla, että IP-osoitteet eivät sinänsä tunnistaa joku syytetty jakaa tekijänoikeuksin suojattua materiaalia verkossa. selvittää, kuka todellisuudessa jaetun pornografista elokuva keskellä tapauksessa asianajaja Brett Gibbs on Steelen Hansmeier LLC kertoi tuomari (PDF) hän tarvitsisi etsiä jokaiseen tietokoneeseen merkitsijän perhekuntasi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic hylkää suunnitelmat Boxee-powered TV

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/viewsonic-abandons-plans-for-boxee-powered-tv/:


Olet ehkä aavistaa jotakin nousi jälkeen Viewsonic ei täyttänyt lupaamansa "varhainen Q2" aluksen päivämäärä Boxee-powered TV se osoitti pois CES, ja olisit epäillään oikein. GigaOM nyt ilmoittaa, että Viewsonic onkin ojitettu sen suunnitelmat laite, ilmeisesti johtuen yhdistelmän korkeiden kustannusten ja kiinnostuksen puute Smart televisiot asiakkailta. On silti pitää sen vaihtoehdot avoinna edelleen tiellä, kuitenkin huomattava, että se "pysyä mukana eri teknologian kehityksestä ja pitävät niitä tulevaisuudessa ne ovat käytettävissä."

Viewsonic hylkää suunnitelmat Boxee-powered TV alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 14:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde GigaOM | Lähetä | Kommentit

Nike paljastaa Self Lacing kengät?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dQnCr-Rb30A/Nike-to-Unveil-Self-Lacing-Shoes:

xTK-421x kirjoittaa "Näyttää siltä, ​​Nike julkistaa tänään (20:30 PST), että he ovat lopulta pystyneet luomaan itsestään nyöritys kengät Paluu tulevaisuuteen 2. TechCrunch raportoi saatuaan kutsun Nike tapahtumassa vuonna Los Angeles tänään, kun Nike ilmoittaisi vapauttamista Air lehdet, itse nyöritys kengät, että ensimmäistä kertaa näyttämölle vuonna Back to the Future II. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon taittuu Kaliforniassa Sales Tax Deal

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6h-ZOQDFsh4/Amazon-Folds-In-California-Sales-Tax-Deal:

theodp kirjoittaa "In käsitellä ilmoitetaan kaikki sivut näyttävät valmiita aselevon, San Jose Mercury News raportoi, että Amazon.com tarjoutuu perääntymään kansanäänestyksen ajaa kumota verkossa myyntivero vastineeksi yhden vuoden moratorion keräämällä veroja. Under paljon, Amazonin suostuisi alkaa kerätä veroja Kalifornian asukkaille syyskuussa 2012, ellei kongressi ryhtyy toimenpiteisiin Internet verot ennen sitten. kehitys tulee ylihuomenna NY Times toimituksellisen repi Amazon yli sen myynti " vero väistää. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Audio-Haptic Navigation ympäristökeskus tekee musiikkia hands-free tie (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/audio-haptic-navigation-environment-makes-music-the-hands-free-w/:


Olet kuullut pianistit, flutists ja urkureita, mutta oletko kuullut Thereminists? Otsikko, alun perin sovellettu pelaajille toisen handsfree-laitteen 1920, on repurposed niille, jotka voivat manipuloida näkymätön äänet 3D avaruudessa nimeltään Audio-Haptic Navigation Ympäristö (AHNE). Vuoteen säätämistä Kinect anturi ja käyttämällä OpenNI framework ja OSCeleton tutkijat SOPI tutkimusryhmä Media Lab Helsinki pystyivät luomaan AHNE "joustavuudella" kutsutaan "jännitystä." Varustelu vapaaehtoisena anturi-kuormattuna hanskat pieni tärinä moottori tuntopalautteen, he pystyivät luomaan "musiikki" - Lisää ripaus Pitbull, ja etsit on maailman seuraava suuri täyteläinen hymni. Tutustu koko musiikkivideon tauon jälkeen.

Jatka lukemista Audio-Haptic Navigation ympäristökeskus tekee musiikkia hands-free tie (video)


Audio-Haptic Navigation ympäristökeskus tekee musiikkia hands-free tie (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 12:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Luo Digital Music | lähde Ääni ja fyysistä vuorovaikutusta | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Parhaat ohjelmat oppia?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-Ig33oPDkaA/Ask-Slashdot-Best-Programs-To-Learn-From:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä camServo kirjoittaa "Otin C + + luokat yliopistolla ja olen pelannut joitakin skriptikieliä. Opimme perusteet miten tehdä C + + toimimaan pieniä ohjelmia, mutta kun näen suuren avoimen lähdekoodin projekteihin, en koskaan tiedä missä edes alkaa yrittää selvittää, miten heidän koodi toimii. ihmettelen, jos joku teistä on ehdotuksia muutamia kivoja avoimen lähdekoodin projekteja katsomaan saada käsityksen siitä, miten ohjelmointi toimii todellisessa maailmassa, joten en voi alkaa antaa Takaisin FOSS yhteisöä. " Mistä voisi aloittaa?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.