torsdag den 8. september 2011

Sähköistetty bakteerit armeija tappaa uraani, antaa kapteeni Planet juokse hänen rahat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/electrified-bacteria-army-kills-uranium-gives-captain-planet-a/:


Tietynlainen "karvaisia" bakteerit voivat vain olla vastaus puhdistaa radioaktiivinen roiskeet. Tutkijat University of Southern California todettu, että tietyissä olosuhteissa Geobacter sulfurreducens voisi metallit kuten uraani vähemmän liukoista - lähinnä kääntämällä metallin kova pisaroita sen sijaan että imeytyy. Tutkijat havaitsivat, että alentamalla bakteerin lämpötila, se aiheutti hiusten kuten pili laajentaa, mikä verhoutunut myrkkyä uraani ja lopulta vähentää sitä kautta pitkän kantaman elektronin siirto. Läpimurto voisi auttaa heikentävistä lähteistä uraania tai muita radioaktiivisia isotooppeja, joissa bakteerit yleensä ei kestä - kuin suoraan Fukushima ydinvoimalasta , joka tuhosi Japanissa aiemmin tänä vuonna. Tutkijat uskovat he ovat vain pintaraapaisu tähän kehitykseen ja ovat optimistisia tulevaisuuden bakteerien "electromicrobiology", jota voimme vain arvailla suosio kasvoi tämän jälkeen 80-luvun klassikko osuma radioaallot (video tauon jälkeen).

Jatka lukemista Sähköistetty bakteerit armeija tappaa uraani, antaa kapteeni Planet juokse hänen rahat


Sähköistetty bakteerit armeija tappaa uraani, antaa kapteeni Planet juokse hänen rahat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink iO9 | lähde Tieteellinen Amerikka | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar