torsdag den 8. september 2011

LG Optimus Huom liukusäädintä ilmenee Etelä-Korean kaksiytiminen Tegra 2 haastaja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/lg-optimus-note-slider-emerges-from-south-korea-as-dual-core-teg/:


Samsung oli varmasti se hetki auringossa viime viikolla, mutta näyttää siltä, ​​että toinen houkutteleva älypuhelin on pian nousemaan Etelä-Korea - tällä kertaa Optimus Huom LG: - joka esittelee itsensä luonnosta ja vuotanut lehdistön ammuttu. Sanotaan ominaisuus 1.2GHz dual-core Tegra 2 sekä 4 tuuman WVGA NOVA näyttö ja Gingerbread. Voimme myös odottaa 5 megapikselin ensisijainen ampujalle LED vilkkuu takana, eteenpäin suunnatut VGA nokka edessä, 8GB sisäistä tallennustilaa ja WiFi Direct -ominaisuus. Laite itsessään on 12.3mm paksu, johon mahtuu neljä riviä liukuva QWERTY-näppäimistö. Vaikka tämä versio näyttää tarkoitettu LG: n kotikentällä, emme voi auttaa, mutta ihme jos näemme samanlaisia ​​specs vuonna Optimus Slider , joka on sidottu Sprint. Myöskin, kun puhelin ei ole vielä tullut virallista, ehkä viime hetken nimenmuutos on kunnossa? Kun miettimään tätä lopullinen piste, hop rikkoa ja ottaa karsastaa Mr. Blurrycam hienoimmista.



[Kiitos, Jungin]

Jatka lukemista LG Optimus Huom liukusäädintä ilmenee Etelä-Korean kaksiytiminen Tegra 2 haastaja


LG Optimus Huom liukusäädintä ilmenee Etelä-Korean kaksiytiminen Tegra 2 haastaja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 23:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Daum.net (käännetty) , Juggly.cn (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar