torsdag den 8. september 2011

Kokuyo n CamiApp tuo paperi takaisin muistiinpanojen tekeminen (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/kokuyos-camiapp-brings-paper-back-to-note-taking-video/:


Välillä Samsungin Galaxy Huom ja Boogie Board Rip , mini-suuntaus tuli ilmi IFA viime viikolla yritykset yrittävät kuroa kuilua paperi Muistikirjat ja digitaalisia laitteita. Japanin toimiston tarjonnan valmistaja Kokuyo etsii päästä mukaan toimintaan, hyödyntämällä laitteiden että kuluttajat jo oma. Elokuussa yhtiön CamiApp oli luovutettu iOS, jossa Android-versio tulossa myöhemmin tässä kuussa. App skannaa ja digitoi käsinkirjoitettua tekstiä, kerroit editoida, korosta, sähköposti, tag ja jakaa tietoa apps kuten Evernote ja Dropbox . Apps on erityisesti suunniteltu toimimaan tulevan "älypuhelin-friendly" paperi muistilehtiöt yhtiöltä. Mukaan Kokuyo, kannettavissa on "erityispiirteitä" että digitaalisen kaapata helpompaa. Kahdeksan eri muistikirjoja annetaan huomenna. Yhtiö työskentelee myös tehdä CamiApp kannettavat käytettävissä ulkomailla.

Jatka lukemista Kokuyo n CamiApp tuo paperi takaisin muistiinpanojen tekeminen (video)


Kokuyo n CamiApp tuo paperi takaisin muistiinpanojen tekeminen (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 06:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CamiApp | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar