torsdag den 8. september 2011

Sony lanseeraa Party Pack melua poistavat kuulokkeet, henkilökohtainen disko odottaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/sony-launches-party-pack-of-noise-cancelling-headphones-your-pe/:



Iloon ja iloksi lapsenvahteja kaikkialla, Sony ilmoitti boatload uusia melua poistavat kuulokkeet ja korvanapit pitää sinut sane kovaan tilanteissa. Johtava pakkaus on 200 dollaria, on-korva aktiivinen / passiivinen MDR-NC200D kuulokkeet, joissa on 40mm kuljettajat jokaiseen korvaan, 22 tunnin akku ja kokoontaitettava muotoilu. 150 dollaria, käyttäjät haluavat siirrettävyys voi COP pienempiä nappikuulokkeet MDR-NC100Ds, joilla on pienempi hintalappu ja 13,5 mm kuljettajia. Molemmissa kuulokkeissa on Sonyn "Artificial Intelligence Noise-peruuttaminen " tekniikkaa, joka väittää automaattisesti vähentää ympäristön melua noin 98,2 - koska tiedät, tarkkuus asioista.



Myös käynnistää tänään kaksi uutta älypuhelinta kuulokkeet - $ 40-korva DR-EX14VP ja 60 dollaria DR-XB23VP korvanapit - kanssa liitettävyys Android, iPhone ja BlackBerry-puhelimet sekä Sony Ericssonin, Nokian ja muiden puhelimien ansiosta mukana yhteensopivuuden johdosta. Vetämällä ylös takana ovat uudet iPhone-ohjaus kuulokkeet - 60 dollaria DR-XB22iP nappikuulokkeet silikoni hybridit, 40 dollaria DR-EX61iP nappikuulokkeet ja 150 dollaria "over-the-head" DR-ZX701iP. Tällä hetkellä vastaan ​​ennakkotilauksia, kuulokkeet on ostettavissa joskus lokakuussa - juuri ajoissa virittää ulos ovikello tämä Halloween. Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Sony lanseeraa Party Pack melua poistavat kuulokkeet, henkilökohtainen disko odottaa


Sony lanseeraa Party Pack melua poistavat kuulokkeet, henkilökohtainen disko odottaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 20:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Sony | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar