torsdag den 13. oktober 2011

Gate One 0.9 Released tuo SSH Web

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D2G_MwEkSvM/gate-one-09-released-brings-ssh-to-the-web:

Riskable kirjoittaa "Dan McDougall (Full Disclosure: Se olen minä) vain julkisesti julkaisi lähdekoodin Gate One, joka on HTML5-powered pääte-emulaattori ja SSH-asiakasohjelma. Se on ainutlaatuinen, koska se ei vaadi selaimen lisäosia (se käyttää WebSockets) ja tukee useita samanaikaisia ​​terminaalit / SSH istuntoja yhden selaimen välilehti. Se voi jatkaa käyttäjien istuntoja vaihtovirta, ja tukee sekä asiakkaan ja palvelimen istuntoon tallennus / toisto (näkymän kirjaudu tai kuten video). Gate Voidaan myös upottaa muihin web-pohjaisia ​​sovelluksia, kuten hallinnon rajapinnat, sarjaportti keskittimistä virtuaalisten laitteiden, tai mitä tahansa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Facebook: Laki sanoo, et voi Pidä tietosi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s-gqrQ03bcs/facebook-the-law-says-you-cant-have-your-data:

Nimetön lukija kirjoittaa "Tehtyään 22 valitukset Facebook eri käytäntöjä, Itävallan Group Europe vs. Facebook luiskahtanut tärkeä makupala: Facebook sanoo sen ei tarvitse antaa sinulle kopion joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja, jos se katsoo näin kielteisesti vaikuttaa sen liikesalaisuuksia tai immateriaalioikeuksia. Olen seurannut Facebookin ja oppinut yritys haluaa Laissa asetetaan "kohtuuden rajoissa" on tietoja, jotka on annettava. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vint Cerf: Media Tagging Can Be hämmentävää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sf59KRQFVJU/vint-cerf-media-tagging-can-be-disconcerting:

coondoggie kirjoittaa "Cerf sanoo syvästi tuntee kynnyksellä kamerat kaikkialla ja mahdollisuus julkaista videoita ja valokuvia verkossa voi olla erittäin hämmentävää. Hän kertoo, kuinka hän astui kerran pois helikopterin kokouksessa Brasiliassa ja minuuttia myöhemmin ilmoitettiin video itsestään teet että oli lähetetty YouTube, jotain hänen mielestään discomforting kokemus. Hän sanoo saada jatkuvasti muistiinpanoja olemisesta "tagged" online kuvia sosiaalisen verkostoitumisen sivustot, kuten Facebook on edelleen hieman täristää. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Autistics eivät mukauttamaan käyttäytymistään suojella mainettaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xranIX9W1PA/autistics-dont-adjust-their-behavior-to-protect-their-reputations.ars:



Kuinka anteliasta olet? Annatko rahaa kodittomille, vapaaehtoinen aikaa, tai auttaa pienet vanhat tädit kadun yli? Entä kun kukaan ympärilläsi? On käynyt ilmi, että useimmat ihmiset ovat paljon joustavampia, kun he ajattelevat joku muu katsomassa, koska anteliaisuus on tapa parantaa heidän sosiaalista maine muiden silmissä. Kuitenkin uuden tutkimuksen PNAS osoittaa, että yksilöiden autismi ja siihen liittyvät sairaudet eivät noudata tätä käyttäytymisen kaavaa.


Tutkijat tietävät, että ihmiset autismin kirjoon puuttuu kyky osallistua normaalisti sosiaalinen vuorovaikutus. Kuitenkaan he eivät tiedä tarkalleen, mitä osa kognition on heikentynyt autistisen henkilöille. Erään teorian mukaan ne, joilla autismi ei ole täydellinen käsitys teorian-of-mieli-eli he eivät voi (tai halua) ominaisuus uskomuksia ja tunteita muille. Yksi tapa tähän voi ilmetä on yhdessä sosiaali-maine: vaikka useimmat ihmiset laittaa arvokkaita miten muut näkevät heidät, autististen henkilöt eivät voi joko ymmärrä tai välitä heidän sosiaalinen maine.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





AisleFinder Aloittaa Supermarket API, Open Source API Ruokaostokset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eI4av4EBv4k/:

aiselfind-indeximg

Kysy keneltä tahansa kehittäjä työskentelee tätä tilaa, ja he kertovat, että tarkat päivittäistavarakaupan tuotetiedot vaikea löytää kautta API. Auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, joukkue ostoslistan luoja AisleFinder ovat käynnistäneet Supermarket API , avoimen lähdekoodin API päivittäistavarakaupan alalla.


Uusi API sisältää tuotteen tiedot yli 150.000 päivittäistavarakaupan kohteita sekä käytävällä tiedot yli 2400 supermarketit Yhdysvalloissa


Tällä hetkellä API tarjoaa pääsyn supermarket käytävälle info Whole Foods, Trader Joes, Safeway, Costco ja Wal-Mart Yhdysvalloissa ja lupaukset lisäosia myymälää Kanadassa ja Euroopassa nopeasti.


Mitä tuotelistojen, API tarjoaa kuvaukset, kuvia, luokat ja aisle numerot yli 150000 päivittäistavarakaupan kohteita. Ja koska se on avoimen lähdekoodin, joukkue lupaukset tulee aina olemaan ilmainen versio Supermarket API käyttää.


On huomattava, että Supermarket API ei ole ensimmäinen tuotetietoja palvelu yrittää ratkaista ongelmat ympäröivän pääsy päivittäistavarakaupan tietojen info kautta ohjelmallinen keinoin. Elokuussa Mobile App päättäjille pushpins, Inc. käynnisti SimpleUPC , joka sisältää tiedot yli 120000 ruoka, juoma, henkilökohtaiseen hygieniaan ja kodin tavarat yli 15000 tuotemerkkejä ja lähes 5000 valmistajilta. Erona on, että SimpleUPC ei sisällä käytävällä tietoa, kun taas Supermarket API ei. Se on myös suunniteltu enemmän käytettäväksi UPC ja viivakoodinlukija apps, kuin ostoslista tai käytävää navigointi apps.


Supermarket API on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta jos olet tarvitsevat tällaista palvelua, pään yli www.supermarketapi.com lisätietoja.













Yritys: AisleFinder

Kotisivu:



AisleFinder tarjoaa online-ja mobiili ratkaisu, joka antaa asiakkaille aisle numerot mistä löytää ne asiat.





Lue lisää


<



Toshiba esittelee pienen yrityksen kiintolevyjen kanssa iso nopeus ja suuret varastointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/toshiba-introduces-tiny-enterprise-hard-drives-with-big-speed-an/:

HDD Olet luultavasti nauraa itsellesi juuri nyt sanoa: "300GB? Se ei ole iso varastointi." Mutta, kuule meitä. Ah-niin ikimuistoisesti nimeltään MK01GRRB ja MK01GRRR ole tavallisesta Kiintolevyt - nämä ovat yritystason levyistä pyörivät 15k RPM ja sopivat 2,5 tuuman lahti. Toshiba väittää he suurimman kapasiteetin 2,5-tuumainen, 15k asemat markkinoilla, emmekä voineet kaivaa mitään näyttöä päinvastaisesta. 6Gb / s SAS-yhteys varmistaa yritykset saavat eniten he voivat sen perusteella, Platters spinning välitunnilla kaulan nopeuksilla ja grrr malleissa itse salaa feature.The kaksi asemaa alkaa merenkulku sekä 147 ja 300 Gt koot Q1 2012 , mutta hinnoittelu on vielä julkistettu. Tutustu PR tauon jälkeen muutaman lisätietoja.

Jatka lukemista Toshiba esittelee pienen yrityksen kiintolevyjen kanssa iso nopeus ja suuret varastointi


Toshiba esittelee pienen yrityksen kiintolevyjen kanssa iso nopeus ja iso varastointi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

iPhone 4S saa teardown hoito, Siri henkäisee kauhuissaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/iphone-4s-gets-teardown-treatment-siri-gasps-in-terror/:


Toki paljon ihmiset odottavat edelleen niiden lähetysten saapumista, mutta Applen uusin maaginen luuri on jo Baring sen sisuskalut, kohteliaisuus ruuvimeisselin heiluttavan hullun tutkijat iFixit . Teardown on vielä kannamme "In Progress" BADGE tällä hetkellä, mutta joukossa havainnot toistaiseksi on löytö hieman suurempi akku. Voiko jemma taika pölyä olla liian kaukana?

iPhone 4S saa teardown hoito, Siri henkäisee kauhuissaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde iFixit | Lähetä | Kommentit

Sonim tuo trio karu laitteiden CTIA E &amp; 2011, me menemme käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/sonim-brings-a-trio-of-rugged-devices-to-ctia-eanda-2011-we-go-ha/:

Sonim

Sonim ei kampi ulos älypuhelimissa. Se on liian kiireinen tulvia maan kanssa uber-karu featurephones että todennäköisesti kestämään todellinen tulva, ja se on hiton ylpeitä siitä. Se vaikutelma saimme ainakin käynnin jälkeen yhtiön Booth tämän viikon CTIA Enterprise & Applications. Meillä oli mahdollisuus leikkiä Sonim kolme uutta laitetta: XP1301 Core NFC, XP3340 Sentinel ja XP1330 Core PTT. Ilmoitti maanantaina, kaksi ensimmäistä puhelimet ovat jo saatavilla Yhdysvalloissa ja kolmas on suunnattu reilusti Latinalaiseen Amerikkaan seuraavien kahden kuukauden aikana. Suoraan sanottuna uusi GSM / EDGE lineup näyttää niin samankaltainen, että se olis uskomattoman helppoa unohtaa kumpi oli joka - lukuun ottamatta, joiden ulkonäkö ei eroa säiliö, kaikki kolme laitetta näyttävät tulevan samasta muotista. Koska samanlaiset kuin ne, joista jokainen on oma erikoisuus: XP1301 tarjoaa Near-Field Communication tag lukija, XP1330 hyödyntää Pikayhteys ja XP3340 Sentinel heittää muokattavissa ihmisen alas anturi, joka laukaisee hätähälytyksenn kun jotain on hullusti. Mutta kerromme teille, mitä ei tarvitse hätäapua - katsella gallerioita ja videot alla.









Zachary Lutz osallistuneet tämän käytännön.

Jatka lukemista Sonim tuo trio karu laitteiden CTIA E & 2011, me menemme käytännön (video)


Sonim tuo trio karu laitteiden CTIA E & 2011, me menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 11:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Microsoft menee For Hadoop

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7laVmptj50w/Microsoft-Goes-In-For-Hadoop:

Frankie70 kirjoittaa, että yli kolmen vuoden ajan Microsoft on "vihdoin oppinut lopettamaan huolestuttava ja rakkautta Hadoop." Frankie70 otteita liittyy Wired artikkeli: "Kaikki vastenmielisyys Hadoop katosi keskiviikkona, kun yhtiö ilmoitti, että se yhdistää alustan tuleviin versioihin sen relaatiotietokanta, SQL Server, ja sen alustan pilvi, Windows Azure, verkkopalvelu hosting ja helposti skaalaus sovelluksia. Yhtiö työskentelee nyt satamaan Hadoop alustan Windows. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ei PDF, Ei yhteistyötä muokkaukseen underwhelming Apple iCloud

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T-Sr2pGw65g/No-PDFs-No-Co-editing-On-Underwhelming-Apple-iCloud:

Nimetön lukija kirjoittaa "Applen iCloud palvelu on ollut vähän huomiotta bunfight iPhone 4S. Kun se ilmoitettiin ensimmäisen jotkut ennustivat se pyyhi pois yritykset, kuten Box.net, Dropbox ja niin edelleen. Kuten NYTimes asian ilmaisee," Ehkä Apple tappaa heidät kaikki. " Box.net n toimitusjohtaja eri mieltä ja näyttää siltä, ​​että hän oli oikeassa. Et voi tallentaa PDF-tiedostoja ja kuvia iCloud paitsi valokuvavirta, ei ole yhteistyötä editointi, ja dokumenttien hallinnan käyttöliittymä on täysin sekaisin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mike Lazaridis pahoillaan BlackBerry katkos: &quot;Olemme anna monet teistä alas&quot; (video) (Päivitys: täydet palvelut palautettu)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/rim-founder-apologizes-for-blackberry-outage-weve-let-many-of/:


Nyt BlackBerry palvelut palaavat täyteen toimintoja, RIM perustaja Mike Lazaridis on päättänyt antaa julkisen anteeksipyynnön tämän viikon salaperäisen maailman katkos . Vuonna videon osoitteen julkistettiin tänään Lazaridis myönsi, että RIM pudotti pallon tällä viikolla, mutta vakuutti, että hänen yrityksensä tekee kovasti töitä tilanteen korjaamiseksi. "Pahoittelen palvelun seisokit tällä viikolla", Lazaridis sanoi. "Olemme anna monet teistä alas." Executive jatkoi sanomalla, että palvelut ovat lähestulkoon normaalitasolla Euroopassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Afrikassa, mutta ei voinut antaa arvioida, milloin RIM voi nähdä koko maailmantalouden elpymisen. "On liian aikaista sanoa, että tämä kysymys on täysin ratkaistu," Lazaridis selitti lisäten, että saattaa olla joitakin epävakautta järjestelmä palaa normaalitilaan. Hän toisti kuitenkin, että hänen yrityksensä on "työskentelevät väsymättä" palauttamaan palvelut ja ehkä tärkeämpää, kuluttajien luottamus. Ohittaa tauon nähdä koko videon itsellesi.



Update: RIM järjestää puhelinkonferenssin nyt ja Mike sanoi juuri "Olemme palauttanut täyden palvelun." Se on sanottu olevan tilan globaalisti, niin mene eteenpäin, viettää muutaman minuutin ajan, että BBM suma ulos järjestelmästä. Te ansaitsette sen. Jos et vielä ole saanut viestejä, RIM ehdottaa vetämällä akun ja uudelleenkäynnistys puhelin. Ja ne RIM ihmiset luultavasti tarvitsevat unta ... "Kukaan ei mennyt kotiin alkaen maanantaina," seuraava "suurin katkos olemme koskaan kokeneet."

Jatka lukemista Mike Lazaridis pahoittelee BlackBerry katkos: "Olemme anna monet teistä alas" (video) (Päivitys: täydet palvelut palautettu)


Mike Lazaridis pahoillaan BlackBerry katkos: "Olemme anna monet teistä alas" (video) (Päivitys: täydet palvelut palautettu) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 10:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tweakers | lähde RIM | Lähetä | Kommentit

Dennis Ritchie, pioneeri C-kielen ja Unix, raportoitiin kuolleen vuotiaana 70

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/dennis-ritchie-pioneer-of-c-programming-language-and-unix-repo/:

Saamme raportit tänään Dennis Ritchie, mies joka loi C-kielen ja kärjessä kehitystä Unix , on kuollut 70-vuotiaana. Surullinen uutinen ensin julkaistiin Rob Pike, Google insinööri ja entinen kollega Ritchie n, joka vahvisti kautta Google + että tietojenkäsittelytieteessä kuoli viikonloppuna, kun pitkän taistelun määrittelemätön sairaus. Ritchie valovoimaisena ura alkoi vuonna 1967, jolloin hän liittyi Bell Labs vain vuotta ennen kuin saa tohtorin fysiikan Harvardin yliopistossa. Se ei kestänyt kauan, kuitenkin Bronxville, NY kotoisin olla merkittävä vaikutus tietojenkäsittelytiede. Vuonna 1969 hän auttoi kehittämään Unix-käyttöjärjestelmän rinnalla Ken Thompson, Brian Kernighan ja muut Bell kollegansa. Samoihin aikoihin hän alkoi pohjaa mitä tulisi C-kielen - framework hän ja toinen kirjoittaja Thompson myöhemmin selittää heidän uraauurtavasta 1978 kirjaa, C-ohjelmointikieltä. Ritchie lähti ansaita useita palkintoja vahvuus näistä saavutuksista, kuten Turing-palkinnon vuonna 1983, vaalien National Academy of Engineeringin vuonna 1988, ja National Medal of Technology vuonna 1999. Tarkkoja olosuhteita hänen kuolemansa on epäselvä tällä hetkellä, vaikka uutiset Hänen kuolemansa on jo herättänyt vuodatusta kunnianosoituksia ja muistopäiväksi mies tiedetään jopa DMR (hänen sähköpostiosoite Bell Labs). "Hän oli hiljainen ja enimmäkseen yksityinen ihminen," Pike kirjoitti lyhyt viesti ", mutta hän oli myös ystäväni, kollegani ja työtoveri, ja maailma on menettänyt todella loistava mieli."

Dennis Ritchie, pioneeri C-kielen ja Unix, raportoitiin kuolleen vuotiaana 70 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 09:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Boing Boing | lähde Rob Pike (Google +) | Lähetä | Kommentit

htc Sensation XE kanssa Beats Audio tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/htc-sensation-xe-with-beats-audio-review/:


Meillä oli joitakin käytännön aikaa HTC: n uusi Euroopan Android lippulaiva hetkeksi takaisin, mutta se ei riitä läheskään vastaamaan kaikkiin kysymyksiimme siitä, miten 4,3-tuumainen, 1,5 GHz dual-core XE vertaa alkuperäiseen 1.2GHz Sensation , tai onko täytäntöönpano Beats Audio oli jotain enemmän kuin ovela järjestelmä keittää kesken valmistajan marketeers ja Dr. Dre: n edustajana. Nyt kuitenkin tämä puhelin on ollut läheisin kumppani tarpeeksi kauan paljastaa todelliset kasvonsa. He punainen, ensisijaisesti, mutta on koko sateenkaaren seikkaperäisesti tauon jälkeen.


Galleria: htc Sensation XE



Jatka lukemista htc Sensation XE kanssa Beats Audio tarkastelu


htc Sensation XE kanssa Beats Audio tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 10:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Shady jälleenkäsittelyn Centers Exposed

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71NuBQu_kjk/Shady-Reshipping-Centers-Exposed:

Dynamoo kirjoittaa "koskaan miettinyt, kuinka rikolliset voivat salaa pois heidän ostamansa tuotteet on varastettu luottokortti? Vastaus on, että he käyttävät yllättävän hienostuneita mutta hyvin varjoisa jälleenkäsittelyn keskukset häivyttämiseen tavarat matkalla Itä-Eurooppaan. Pahikset tekevät rahaa mutta se muulit tekee jälleenkäsittelyn joka lopulta jää kiinni. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.