torsdag den 13. oktober 2011

Seagate GoFlex Cinema laittaa jopa 3 Tt mediatiedostoja kohti TV: n käytössä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/seagate-goflex-cinema-puts-up-to-3tb-of-media-files-at-your-tvs/:

Seagate GoFlex Cinema

Seagaten uusin lisäys sen GoFlex linja kovalevyt on puhuttu Cinema ja, kuten olet varmaan arvata, se on suunniteltu koukku jopa kodin viihde-järjestelmä. Sisällä on joukko kehruu Platters jopa 3 Tt kokoinen, ja noin takaosassa on HDMI, komposiitti ja S / PDIF kytkentätavoista. Tämä ei ole vain joitakin kovalevy markkinointi kikka vaikka. Laitteisto itsessään on kyettävä pumppaamaan ulos 1080p videota liuta eri muodoissa (kuten MKV ja MP4 muun muassa), ja jopa mukana tulee kauko-Silmäillessäni Mediakokoelmasi edestakaisin mukavasti maitoa laatikon sohvalla. GoFlex Cinema on nyt saatavilla Euroopassa, alkaen € 99 ($ ​​136) 1TB versio ja kiipeilystä € 179 ($ 246) ja 3 Tt mallia. Vielä ei ole USA: n hinnoittelusta tai saatavuudesta.

Seagate GoFlex Cinema laittaa jopa 3 Tt mediatiedostoja kohti TV: n käytössä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 02:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Seagate | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar