torsdag den 13. oktober 2011

Mike Lazaridis pahoillaan BlackBerry katkos: "Olemme anna monet teistä alas" (video) (Päivitys: täydet palvelut palautettu)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/rim-founder-apologizes-for-blackberry-outage-weve-let-many-of/:


Nyt BlackBerry palvelut palaavat täyteen toimintoja, RIM perustaja Mike Lazaridis on päättänyt antaa julkisen anteeksipyynnön tämän viikon salaperäisen maailman katkos . Vuonna videon osoitteen julkistettiin tänään Lazaridis myönsi, että RIM pudotti pallon tällä viikolla, mutta vakuutti, että hänen yrityksensä tekee kovasti töitä tilanteen korjaamiseksi. "Pahoittelen palvelun seisokit tällä viikolla", Lazaridis sanoi. "Olemme anna monet teistä alas." Executive jatkoi sanomalla, että palvelut ovat lähestulkoon normaalitasolla Euroopassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Afrikassa, mutta ei voinut antaa arvioida, milloin RIM voi nähdä koko maailmantalouden elpymisen. "On liian aikaista sanoa, että tämä kysymys on täysin ratkaistu," Lazaridis selitti lisäten, että saattaa olla joitakin epävakautta järjestelmä palaa normaalitilaan. Hän toisti kuitenkin, että hänen yrityksensä on "työskentelevät väsymättä" palauttamaan palvelut ja ehkä tärkeämpää, kuluttajien luottamus. Ohittaa tauon nähdä koko videon itsellesi.



Update: RIM järjestää puhelinkonferenssin nyt ja Mike sanoi juuri "Olemme palauttanut täyden palvelun." Se on sanottu olevan tilan globaalisti, niin mene eteenpäin, viettää muutaman minuutin ajan, että BBM suma ulos järjestelmästä. Te ansaitsette sen. Jos et vielä ole saanut viestejä, RIM ehdottaa vetämällä akun ja uudelleenkäynnistys puhelin. Ja ne RIM ihmiset luultavasti tarvitsevat unta ... "Kukaan ei mennyt kotiin alkaen maanantaina," seuraava "suurin katkos olemme koskaan kokeneet."

Jatka lukemista Mike Lazaridis pahoittelee BlackBerry katkos: "Olemme anna monet teistä alas" (video) (Päivitys: täydet palvelut palautettu)


Mike Lazaridis pahoillaan BlackBerry katkos: "Olemme anna monet teistä alas" (video) (Päivitys: täydet palvelut palautettu) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 10:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tweakers | lähde RIM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar