torsdag den 13. oktober 2011

Mobius älypuhelin ultraääni osuu markkinoilla kaksi vuotta liian myöhään osuvuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/mobius-smartphone-ultrasound-hits-the-market-two-years-too-late/:

Mobisante Mobius älypuhelin ultraääni

Mobisante n Mobius älypuhelin ultraääni järjestelmä pisteytetään FDA takaisin helmikuussa, iso askel saada tuote ulos ovesta. Nyt takana on entinen Microsoft silmäätekevä Dr. Sailesh Chutani on vihdoin saatavana tilauksesta, ainoa ongelma on, että se perustuu noin kaksi vuotta vanha tech. Ytimessä Mobius järjestelmä on Toshiba TG01 (se on Windows Mobile 6.5 varastossa) nyt toivottoman vanhanaikaisia ​​luurin. Silti anturi ja puhelin yhdessä kustannus 7495 dollari, vain pieni murto-osa perinteisten ultraääni järjestelmiä kustannus. Olemme varmoja on pieniä terveyskeskuksia ja erityisesti köyhissä ja syrjäisissä osissa maailmaa, jotka ovat jo silmäillen tohtori Chutani ratkaisu ja, jos hänen yrityksensä tulokset tarpeeksi tilauksia, hän toivoo leikata hinta kahtia. Ehkä he voivat laittaa kyseisen rahan pyrittävä kehittämään järjestelmä, joka toimii älypuhelinten ohjelmistoalustoille ihmiset todella käyttävät - kuten Android ja iOS. Tsekkaa esittelyvideo tauon jälkeen.

Jatka lukemista Mobius älypuhelin ultraääni osuu markkinoilla kaksi vuotta liian myöhään osuvuus


Mobius älypuhelin ultraääni osuu markkinoilla kaksi vuotta liian myöhään sen osuvuutta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 09:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Mobisante | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar