torsdag den 13. oktober 2011

Genomin joukkohauta osoittaa musta surma esitteli maailmalle rutto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mmyt_O0yW44/genome-from-mass-grave-shows-the-black-death-introduced-the-world-to-the-plague.ars:



Elokuussa tutkijoille edellyttäen ratkaisevia todisteita , että Yersinia pestis, joka on edelleen aiheuttaa ihmisille infektioita, oli bakteerit takana musta surma, ehkä kaikkein tappava tauti puhkeaa ihmiskunnan historiassa. He onnistuivat tätä tikorkeakouluilla luustokokoelma massa hautapaikka Lontoossa ja saada DNA sekvenssien bakteerit, joka tappoi ne haudattiin yli 500 vuotta sitten. Nyt jotkut samat ihmiset takaisin uuden julkaisun, jossa he kertovat luonnoksen koko genomin bakteerien takana Black Death.


Uusi genomi ei ole täydellinen, mutta se osoittaa selvästi, että bakteeristo Englannissa on lähes identtinen vanhaan lajeja, jotka eivät tarttua ihmiseen, ja jakaa yhteiset piirteet on kaikki modernit kantoja. Kirjoittajat toteavat, että keskiaikainen rutto lähes varmasti käyttöön Y. pestis maailmalle, ja että jokin muu tekijä kuin bakteerit voivat itse on keskeisen tärkeää, jotta rutto niin tappava.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar