torsdag den 13. oktober 2011

Toshiba esittelee pienen yrityksen kiintolevyjen kanssa iso nopeus ja suuret varastointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/toshiba-introduces-tiny-enterprise-hard-drives-with-big-speed-an/:

HDD Olet luultavasti nauraa itsellesi juuri nyt sanoa: "300GB? Se ei ole iso varastointi." Mutta, kuule meitä. Ah-niin ikimuistoisesti nimeltään MK01GRRB ja MK01GRRR ole tavallisesta Kiintolevyt - nämä ovat yritystason levyistä pyörivät 15k RPM ja sopivat 2,5 tuuman lahti. Toshiba väittää he suurimman kapasiteetin 2,5-tuumainen, 15k asemat markkinoilla, emmekä voineet kaivaa mitään näyttöä päinvastaisesta. 6Gb / s SAS-yhteys varmistaa yritykset saavat eniten he voivat sen perusteella, Platters spinning välitunnilla kaulan nopeuksilla ja grrr malleissa itse salaa feature.The kaksi asemaa alkaa merenkulku sekä 147 ja 300 Gt koot Q1 2012 , mutta hinnoittelu on vielä julkistettu. Tutustu PR tauon jälkeen muutaman lisätietoja.

Jatka lukemista Toshiba esittelee pienen yrityksen kiintolevyjen kanssa iso nopeus ja suuret varastointi


Toshiba esittelee pienen yrityksen kiintolevyjen kanssa iso nopeus ja iso varastointi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar