onsdag den 10. august 2011

Orange Goo Invades Alaskan Village

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2DAAdoglI8/Orange-Goo-Invades-Alaskan-Village:

s31523 kirjoittaa "Kun asukkaat Alaskan kylän Kivalina heräsi viime viikolla, odottamaton silmissä oranssi goo kattaa vedenpinnan oli melko hälyttävää. epäillä, öljyvuoto tai muu ihmisen aiheuttama suuronnettomuus, asukkaat huolissaan myrkyllisyys aine. jälkeen NOAA tutki, todettiin että goo on tuntematon laji mikroskooppisten munia. mukaan NOAA tiedemies Pidä riisi, "Olemme nyt pidä näitä jonkinlainen pieni äyriäinen munasolun tai alkion, joiden rasva-öljy pisaran keskellä aiheuttaen oranssi. " Paljon työtä on vielä tunnistaa, mitä munat ja mikä saa heidät paikalle. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vanha Argumentit voivat maksaa Linux Desktop

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fGJpjTZylDw/Old-Arguments-May-Cost-Linux-the-Desktop:

itwbennett kirjoittaa "vanhan Linuxin väitteitä, koetella työkalu toista vastaan ​​- Evolution vs. Thunderbird, LibreOffice vs. OpenOffice, ja GNOME3 vs. Unity vs. KDE vs. kaikki muu - voi maksaa Linux sen ampui työpöydän opines Blogger Brian Proffitt . "Voimme verrata LibreOffice OpenOffice.org-Office kunnes lehmät tulevat kotiin", sanoo Proffitt. "Mutta mitä tapahtuu, kun Google Docs saa todella riittävän vahva liike ja high-end asiakirja tuotanto? Tai Prezi saa riittävästi Mindshare aloittaa ylöspäin kehityskaarta käyttäjän numeroita? " Sen pitäisi olla, että kasvava riippuvuus pilvi ohjelmisto helpottaa yritysten mahdollisuuksia valita Linux, mutta tämä onnistuisi, Linux yhteisöt tarvitsevat lopettamaan taistelut vanhan taistelee, sanoo Proffitt. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hands-on kanssa Kindle Cloud Reader: voi sitä korvata native iPad?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:


Amazon on vihdoin käynnistänyt Web-pohjaisen version Kindle lukija, jonka avulla käyttäjät voivat lukea Kindle ostoksia millä tahansa laitteella, jossa on selain, ilman ladata erityisiä ohjelmistoja. Web-pohjainen lukija, nimeltään Kindle Cloud Reader, urheilu sekä online-ja offline-tilassa ja voivat jopa synkronoida viimeinen sivu lukenut (muun muassa) koko Kindle laitteita. Mutta kun Kindle Cloud lukija voisi käyttää lähes kuka tahansa, on selvää, että suunnittelu oli pitkälti tehty iPad, jolloin Amazon on kiertää Applen in-app sisällön rajoitukset ja jopa tarjota iPad-ystävällinen Kindle Storesta se ei voisi toteuttaa sen native iOS App.


Koska olen innokas Kindle kirjan lukija minun iPad, annoin uuden HTML5-pohjainen lukija pyöräyttää että alustan nähdä, miten se eroaa syntyperäinen Kindle App. Kirjautuessasi kautta read.amazon.com (joita voi käyttää selaimella, iPad tai ei), Amazon varoittaa, että sinun täytyy valtuuttaa Web App laajentaa paikallista tietokantaa koko jopa 50MB, jotta voit ladata ja tallentaa kirjoja offline-käyttöä varten. Jos olet huolissasi tilaa, sinun ei tarvitse varastoida kirjoja offline-voit lukea ne suoraan "pilvi", niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys. Koska useimmat Kindle käyttäjät voivat todistaa, on paljon aikoja, jolloin olet todennäköisesti löytää itsesi tuulella lukea, mutta ilman yhteyttä-juna, ranta, sähkökatkojen aikana, jotta offline-ominaisuus on selvä plus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Intian hallitus kuitenkin haluaa valvoa Twitter ja Facebook Ehkä Google ja Skype Liian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2fVflMiTEEg/:

Indian-Flag

Muista siis, että kerran kun RIM yhteistyössä toimitusjohtaja Mike Lazaridis eräänlainen sekaisin aikana BBC: n haastattelussa. Se, että hän hiutaleiksi siitä haastattelussa millaisia ​​vihjasi, miksi hän alkoi sekoamatta ylipäätään - Intia. Intian hallitus ovat kiristyneet sen hallita sosiaalisen median ja muiden viestintämuotojen maan sisällä keskellä kasvava terrorismin uhka, RIM mukaan. Mutta hallitus etsii nyt seurata tiedonannon kaksi suosituimpia sivustoja maailmassa, raporttien HackerNews .


Olet ehkä kuullut heistä: Twitter ja Facebook .


Varustamot jo auttaa Intian hallitusta seuraamalla viestinnän verkoissaan, Twitter ja Facebook mukana. Mutta sinun pitäisi jo tietää, ettei jokainen asia mitä tehdä tai sanoa Twitterissä ja Facebookissa on julkista tietoa, joitakin tietoja / teksti on salattu. Tämä on mitä hallitus Intiassa on jälkeen, mutta missä määrin ei selkeytettävä.


Tässä on ongelma: Intian uusi IT laki sanoo että sivustot ja palveluntarjoajat on tarjottava ylös tietoja, kuten salasanoja yksityisille tileille, jopa ilman oikeuden päätöstä. Kuitenkin molemmat Facebook ja Twitter tietosuojakäytäntöjä sanella että henkilökohtaisia ​​ja yksityisiä tietoja ei luovuteta ilman oikeuden päätöstä.


Yhdessä RIM, joka epäsi Intian hallitus pääsyä sen BlackBerry Enterprise-palvelimet perustuvat siihen, että on mahdotonta tehdä niin, Intia on myös sanonut haluavansa seurata Skype ja Google . Kuitenkaan kumpikaan yhtiö on oikeastaan ​​kuullut mitään hallituksesta.


Tämä ei vaikuta meihin paljon valtioissa, mutta se on huono ennakkotapaus on kelluva noin missä tahansa maassa, puhumattakaan orastavaa tech tehopakkaus, kuten Intiassa.














Yritys:

Twitter


Perustamispäivä:

21/3/2006

Rahoitus:

$ 760M



Twitter perustama Jack Dorsey, Biz Stone, ja Evan Williams maaliskuussa 2006 (käynnistettiin julkisesti heinäkuussa 2006), on sosiaalinen verkottuminen ja mikro-blogging palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat ...










T-Mobile Muutokset mieltäsi Low-Käytä "Ei yliannostus" Data

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:

200mb

T-Mobilen asiakkaille saanut melko vähän ajettu pois niiden Ei yliannostus tiedot suunnitelmista: vaikka kaikkien varoa käyttää sanaa "rajaton", T-Mobilen lähestymistapa silti antaa käyttäjille hotkia niin paljon tietoja kuin he halusivat niin kauan kuin he ei ole mielessä (melko jyrkkä) nopeus pienenee.


200 MB ja 2 GB, T-Mobilen älypuhelinten tasojen tutulta , mutta ei yliannostus kikka tarjoaa asiakkaille molempien maailmojen parhaat puolet: porrastettu tiedot hinnoittelu ja esteettömän käytön.


Oikeastaan ​​haluan muotoilla, että: Ei yliannostus kikka antoi asiakkaille molempien maailmojen parhaat puolet. mukaan raportin T-MoNews , T-Mobile varsin piakkoin ehtojen muuttamisesta niiden 200 megatavua tietoa ominaisuus. Sen sijaan, että asiakkaat käyttävät edelleen datayhteyksiä alennettuun nopeuksilla, T-Mobile on palaamassa Classic yliannostus maksu malli.


Jatkossa Classic suunnitelma asiakkaille veloitetaan Yliannostukset dollaria .10/MB, jossa maksu harjannostajaisia ​​kello 30 dollaria. Asiakkaat Value suunnitelmia on käsiteltävä sama, paitsi korkeintaan ylimäärä vastaa 35 dollaria.


Syy? Ilmeisesti kysyntä 200 MB ominaisuus on "ylittänyt T-Mobilen odotukset" ja ne palataan latauksen yliannostus maksuja alkaa 13. elokuuta. Vielä ei ole siitä, onko T-Mobilen muut Ei yliannostus datasiirtosopimuksista kokevat saman kohtalon, mutta se on varmasti jotain pitää silmäsi auki kaikille sama. Ei hätää, nykyiset T-Mobilen asiakkaille: jos sinulla ominaisuus tällä hetkellä, niin olet aiemmin saavutettujen etujen in lähitulevaisuudessa. Jos olit aikoo hypätä T-Mobile kelkkaan, voit tehdä sen pian, ennen kuin tämä sopimus menee tapa Dodo.












Kun Foursquare, Klout Lisää Blogger, Tumblr, Instagram, Flickr ja Last.fm mittaaminen yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LMrPJmANLMw/:

klout

Klout , käynnistyksen että toimenpiteet vaikuttavat Twitterissä, Facebookissa, LinkedIn , YouTube, ja viimeksi Foursquare , on lisäämällä palvelujen käytössä, yhteensä 10 eri tapoja mitata yhteiskunnallinen vaikuttaminen verkossa. Klout on lisätty viisi uutta verkot-Blogger, Tumblr, Flickr, Instagram ja Last.fm, jolloin Klout käyttäjät voivat lisätä vaikutusvaltaansa näissä verkoissa niiden Klout pisteet.


Tausta, Klout arvioi käyttäjien käyttäytymistä monimutkaisia ​​ranking algoritmeja ja semanttinen analyysi sisällön mitata vaikuttaa yksilöiden sosiaalisiin verkostoihin. Twitter, Klout vaikutusvalta pisteet perustuu käyttäjän ajokykyyn toiminnolle Tweets, Retweets ja enemmän. Facebook, Klout tutkii miten keskustelut ja sisältö herättää kiinnostusta ja sitoutumista kautta tykkää, kommentteja ja enemmän, verkosta lähes 700 miljoonaa käyttäjää.


Vaikka Klout ei ole antanut yksityiskohtia siitä, miten nämä uudet palvelut ovat factoring omalle pisteet, voit tehdä oletuksia perustuu kunkin yksittäisen verkon. Saat LinkedIn, Klout voitaisiin arvioida oman yhteyksien määrää, ja päivitetään sivustolla. Ja oletettavasti, sinun Foursquare Klout perustuu kuinka usein tarkistaa, kuinka monta mayorships olet ansainnut, ja enemmän.


Saat Instagram, mittari voisi olla kuinka monta tykkää olla kuvasi. Flickr voisi myös käyttää samaa metristä. Last.fm on mielenkiintoinen lisäksi, ottaen huomioon sen ensimmäinen musiikki-pohjainen palvelu, Klout on lisätty. Ehkä Spotify integraatio tulee coon?


Käyttäjät voivat valita yhdistää tilinsä niiden Klout pisteet niiden profiilia. Klout sanoo, että liität tilin wil koskaan laske pisteet, mutta se saattaa lisätä pisteet.


Eikä saa unohtaa, Klout tulisi lisätä Google + mittaaminen metristä pian.














Yritys:

KLOUT


Perustamispäivä:

8 / 2008

Rahoitus:

$ 10M



Klout toimenpiteet vaikuttavat koko sosiaalinen web. Klout avulla käyttäjät voivat seurata miten heidän mielipiteitä, linkkejä ja









Orgaaniset Motionin OpenStage motion capture järjestelmä nappaa 200FPS, ei taustaa tarvita (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:


Hieman alle 40.000 dollari kahdeksan kameran asetukset, me tuskin harrastelija alueella täällä, mutta Organic Motion uusi OpenStage 2,0 motion capture-järjestelmä voisi varmasti tehdä keskimäärin kellarissa. Toisin kuin muutama kilpailevia ratkaisuja näkyy täällä SIGGRAPH , tämä oikeastaan ​​ole taustaa toimeksiantoa, ja vielä parempi, ei vaadi sinua salpaa yhden sensorin päälle kohde. Taika piilee sisällä kamerat ripustettu yllä - sarjat myydään jotka sisältävät kahdeksasta 24 kameroita, ja jopa jälkimmäinen voidaan hoitaa yhdeltä työasemalta. Monen henkilön seuranta ei ole mitään Thang, ja kun et syömällä teräväpiirtokuvaa täällä, nopea VGA ominaisuus mahdollistaa jopa 200 kuvaa sekunnissa tulee olla kirjautunut. Ei ole yllättävää, yhtiön tavoitteena tämä reilusti animaation ja lääketieteen ulottuvuuksiin, ja pitäisi toimitukset alkavat nippuja jo ensi kuussa. Katse ottaa alas Pixarin? Tarvitset paljon yli 40 suurta, mutta ehkä videon tauon jälkeen antaa sinulle hieman inspiraatiota.


Jatka lukemista Organic Motionin OpenStage motion capture järjestelmä nappaa 200FPS, ei taustaa tarvita (video)


Orgaaniset Motionin OpenStage motion capture järjestelmä nappaa 200FPS, ei taustaa tarvita (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 10:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Organic Motion

TabCo vastauksia teidän tablet kysymyksiin enemmän kysymyksiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:


Miten erottaa sinun tablet vuonna jo vakavasti ahtaissa markkinapaikka? No, voit yksinkertaisesti käynnistää paras laite siellä - tai voit aloittaa mysteeri kampanja, vastaamalla utelias väestön kanssa vaitelias vastauksia. Joka on takana TabCo tablet väittää tehneensä niin. Yhtiö Toistaiseksi tunnetaan parhaiten sarjan befuddling YouTube-videoita, on tarkoitus tehdä täyttä paljastaa maanantaina. Tällä välin edustaja on ryhtynyt GDGT vastaamaan kysymyksiin tuote - tavallaan. On palasia tiedot hajallaan siellä täällä, mutta vastaukset ovat enimmäkseen yrityksiä ei "pilata" mitään, jota seuraa lupaus että enemmän paljastetaan 15. elokuuta.



Tässä mitä yhtiö sanoo, alkaen yksinkertaisin ensin: TabCo on lyhenne sanoista "tablet Company," liike asettaa käynnistää uuden tablet Yhdysvalloissa tässä kuussa, jonka jälkeen roll out joissakin Euroopan maissa tulee syyskuussa. Yhtiö ei sano, onko tuotteen joidenkin versio Android, mutta on luvannut, että riippumatta OS on, lopullisesta muodosta tuote "tarjoaa uuden tavan olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa," kuten "ennakoiva UI "että ilmeisesti tietää, mitä haluat etsiä ja ostaa ennen kuin kerrot sen. tablet On SD-korttipaikka, 3G-ja WiFi, ja "ainutlaatuinen" fyysinen suunnittelu ja resoluutio. Ei ole 3D tai HTC Flyer-tyylinen kynä toiminnot juttu kuitenkin. Niin, ja rakentaa laatu? TabCo sanoo, että "yhtä hyvä tai parempi kuin Nokian ja Applen laitteita."



Joten, mitä se on? Uusi tablet ihmisiltä joka vei teidät Tabasco linjan kuuma kastikkeet? Iso Improv Everywhere-tyyliin kepponen? Todellinen, tiedät, tablet? Todella paljon virus-tyypin videot kansainvälisen tablet mysteeri tauon jälkeen. Ja vapaasti spekuloida teidän sisua vuonna kommentit

Jatka lukemista TabCo vastauksia teidän tablet kysymyksiin enemmän kysymyksiä


TabCo vastauksia teidän tablet kysymyksiin enemmän kysymyksiä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde GDGT | Lähetä |

Applen Samsung valitus paljastaa se myös haastaa Motorolan yli Xoom

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/apples-samsung-complaint-reveals-its-also-suing-motorola-over/:


Kyllä, olemme nyt saavuttaneet pisteen käynnissä Apple vs. Samsung kohu missä olemme ottavat oikeusjuttuja paljasti sisällä oikeusjuttuja. Kuten huomasi FOSS patenttien estää myynnin Galaxy tab 10,1 Euroopassa sisälsi myös lyhyen matkan osoittaa, että Apple on haastaa Motorolan yli ratkaisevasti tablet kaltainen Xoom samoin. Mikä ei kuitenkaan selvää, onko Apple pyrkii myös kieltokanteita Motorola estää myynnin Xoom, mutta Müller viittaa siihen, että on todellakin todennäköistä (Apple on myös kuulemma haastanut ja sai kiellon vastaan ​​paikallinen saksa tablet valmistaja JAY-tech). Tietenkin Apple ja Motorola eivät ole vieraita oikeudellisia sotkuisia , mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet asioita levinnyt puhelimet tablets.

Applen Samsung valitus paljastaa se myös haastaa Motorolan yli Xoom alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Langaton käyttömaksuilla Droid Bionic?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KUqug7xbfzs/Wireless-Charging-On-the-Droid-Bionic:

mahiskali kirjoittaa "Uusi liittyvät asiakirjat koskaan aggressiivisesti ja paljon myöhässä Motorola Droid Bionic on noussut siitä FCC verkkosivuilla. Silmäillessäni läpi asiakirjat, huomasin erittäin mielenkiintoinen piirre: Induktiivinen lataus kela (klikkaa" Sisäinen Kuvat "), rakennettu akkuun oven kotelon. Näyttää siltä Motorola voi olla joitakin kikkoja hihassaan vielä - mutta se riittää takoa kilpailu (lue: Samsung Galaxy S2, iPhone 5)? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple, kustantajat salaliiton 9,99 dollaria Amazon e-kirjoja, kertoo oikeusjuttu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6bAQJS6T8Bs/class-action-suit-targets-apple-and-five-publishers-for-price-fixing.ars:



"Peloissaan" Amazonin n Kindle e-lukija ja diskontattu e-kirjojen hinnoittelujärjestelmän, viisi suurta kustantajat väitetysti toimineet yhdessä lisätä e-kirjojen hintoja ja pakottaa Amazon luopua alennusmyynnit strategiaa. Se on ydin uuden ryhmäkanteen kilpailuoikeuden oikeusjuttu vireille Yhdysvalloissa käräjäoikeudessa Northern District of California Hagens Berman oikeudenkäyntien ryhmään .


Viisi kirjojen myyjien nimetty puku ovat HarperCollins, Hachette Book Group, Macmillan, Penguin Group Inc., ja Simon & Schuster Inc., plus yksi vastaaja: Apple.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Apple Blocks myynti Samsung Galaxy tab 10.1 EU, Motorolan Xoom seuraavaksi?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fS5l-x6SR7k/:

Samsung-Galaxy-Tab-10.1_1

Jo huhtikuussa , kun se oli vain joukko kovia sanoja ja kieroa uhkia , naudanlihaa välillä Samsung ja Apple oli melko viihdyttävä. Mutta asiat eivät vain hauska, kunnes joku saa satuttaa, ja tällä kertaa Euroopassa että tuntee kipua. Sen loputon TIFF kanssa Etelä-Korea-pohjainen Samsung, Apple voitti väliaikainen kielto estää myyntiä Galaxy tab 10.1 sisällä koko Euroopan unionin, miinus Alankomaat.


Mitä outoa on, että Samsung ei näytä olleen mitään käsitystä tästä mitään oli menossa alaspäin, kunnes se oli liian myöhäistä. Erityisesti käsky "ilman kuulemista tai todistelun Samsungin" mukaan Samsungin tiedottaja Kim Titus, joka vahvisti Bloomberg . Ilmeisesti tämä on ihan normaalia Saksassa - kantajalle on vain todistavat, että rikkomus on tapahtunut saada määräystä liikkuva, joko tilapäinen tai pysyvä, eikä vaatimusta ilmoittaa toiselle osapuolelle. Tuomioistuin kuitenkin usein vain myöntää alustava kieltotuomio (kuten tämä), kun se uskoo, että myöhemmin pysyvä kieltomääräys myönnetään samoin. Jos se ei ole ja Apple menettää, Cupertino-yhtiö varmasti velkaa vahinkoja Samsung.


Mukaan Saksan uutispalvelun DPA , keskeyttämismääräys kokonaan liittyvät suunnittelun ja immateriaalioikeuden, eikä ohjelmiston tai laitteiston liittyviä patentteja. Apple teki selväksi jo kauan ennen kuin mitään laski Euroopassa että se ei ollut tyytyväinen ulkoasun GalTab 10.1, ja meni jopa niin pitkälle kuin sanoa, että Samsung kopioitu Applen tyylinen pakkaus, too. Sana "orjallisesti" tulee mieleen. Mutta on vielä hieman suikale toivoa meidän Euroopan ystäviä, jotka ovat olleet vain kuolla leikkiä Samsungin 10-tuumainen liuskekivi. Galaxy tabs Vielä varastossa jatkavat myymistä, kunnes nykyisen varaston on mennyt. Joten jos tarvitset, jätän nyt. Älä edes jatka lukemista.


Tarkoitan sitä ... Go!


Anyway, Samsung on vastannut määräystä, luvaten "toimimaan välittömästi puolustamaan tekijänoikeuksia kautta keskeneräinen oikeudenkäynti Saksassa ja aikoo edelleen aktiivisesti puolustaa näitä oikeuksia kaikkialla maailmassa. [Me] toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, Samsungin innovatiivinen matkaviestimiin ovat asiakkaiden Euroopassa ja ympäri maailmaa. "


Samaan aikaan Apple näyttää siirtyneen edelleen erästä toista kilpailijaa, raportteja SlashGear . Motorola ja Apple on kietoutuvat oikeudenkäyntien osalta viime kuukausina, mutta vasta sen jälkeen kaivaa Galaxy tab uutinen oli se paljastui, että Apple on jo jättänyt valituksen Euroopassa koskevat sellaisten Honeycomb-powered Xoom. Koska Samsung ei ollut aavistustakaan injuncti


Arvo Tech M & tarjoukset lähes kaksinkertaistunut Q2 2011 52,1 dollaria miljardia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eYK_gnlmFK8/:

ey4

Vaikka teknologian yritys listautumisantia ovat siepanneet kuhina myöhään, se näyttää M & toiminta alalla on ollut nousussa. mukaan Ernst & Young raportin suuria sopimuksia ajoi yhteenlaskettu arvo teknologiapörssimarkkinoiden M & A 52100000000dollari toisella neljänneksellä 2011, lähes kaksinkertaistunut käsitellä arvo ensimmäisellä neljänneksellä (jopa 92 prosenttia jos tarkkoja ollaan).


Ernst & Young sanoi, että nousu johtui pääasiassa teollisuuden keskittyminen tai jatkuva innovaatioiden esimerkiksi cloud computing, älykäs liikkuvuus, internet ja mobiili video, älykäs sähköverkko ja aurinkoenergia.


Kaiken käsitellä äänenvoimakkuus neljänneksellä kasvoi 24% vuoden yli vuoden (vuositasolla) 777 käsittelee, mutta laski 2% edellisestä vuosineljänneksestä alkaen 794 kohteessa 1Q 2011. Se oli ensimmäinen juokseva neljännesvuosittain laskussa vuodesta 1Q 2009.


Kuluneen vuosineljänneksen M & arvo oli 69% korkeampi kuin vastaavalla vuosineljänneksellä vuonna 2010, kun M & tarjoukset olivat arvoltaan 30,8 miljardia dollari. Keskiarvona kohteessa Q2 kanssa paljastaa-arvot nousi 194.000.000 dollaria, mikä on korkein neljännesvuosittain keskimäärin vuoden 2000 ensimmäisen neljänneksen aikana teknobuumia. Q2 2011 sisältää myös 20.-maailman suurin teknologian kautta aikojen by dollarin arvosta (ehkä 8500000000dollari käteistä hankinta Skypen Microsoft?).


Raportti osoittaa myös, että vaikka 61% kaikista piilevästä arvonnoususta keskittyi Top 10 käsittelee, teknologian teollisuus näki myös merkittävän kaupan päätöksenteon vahvuus käsittelee alle 100 miljoonaa dollaria.


Microsoft-Skype oli suurin käsitellä neljänneksellä, jonka jälkeen Texas Instrumentin 6500000000dollari hankinta National Semiconductor. Muut iso-Lipputarjoukset varten neljänneksen Applied Materials 4600000000dollari hankinta Varian Semiconductorin ja Toshiban 2300000000dollari ostaa Landis.


Erityisesti Semiconductor M & toi 10900000000dollari vuonna neljänneksellä ja cloud computing ja SaaS yritykset vauhditti sekä suuria että pieniä kauppoja. Esimerkiksi Century Link osti Savvis varten 2300000000dollari vuonna neljänneksellä.


Useammat yritykset etsivät myös oman maan ulkopuolelta yritysostoihin. Ernst & Youngin tiedot osoittavat, että "rajat ylittäviä" käsitellä volyymin 2Q 2011 oli 16% suurempi peräkkäin, verrattuna 11% lasku "in-rajan" käsittelee. Raportin mukaan globalisaatio ja kasvava määrä "ulkomailla" cash varastoissa yhdysvaltalaista yritystä voidaan takana kasvu CB käsitellä päätöksenteossa kuin USA hankki 56% kaikista CB arvolla.


Jotkut muiden suurempien M & tarjoukset toisella neljänneksellä ovat EA: n 1300000000dollari osto PopCap pelejä, Providence Equity n 1600000000dollari hankinta liitutaulu, Epicorin ja Activant n lähes 2000000000dollari käsitellä, ja Level 3: n 3000000000dollari hankinta Global Crossing.





HDI 3D lähettämään uuden linjan 3D projektorit ensi vuonna asuntolainan kotimme

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/hdi-3d-to-ship-new-line-of-3d-projectors-next-year-we-mortgage/:


Olimme aika vaikuttunut , kun saimme mahdollisuuden katseensa HDI 3D n silkkisen pehmeä, 43-tuumainen 3D LCD viime vuonna, minkä vuoksi meidän silmät laajenivat, kun yhtiö ilmoitti, että se on alkanut tuottaa uuden linjan 3D projektoreita, teilataan vapautuvan jo vuonna 2012. Ensimmäisenä vuonna kömpelösti nimetty Las ER-Driven 2D/3D Vaihdettava Dynamic Videoprojektori sarja on LSS Pro 1 (kuvassa yllä) - säiliö, joka on powered by jopa kaksi Laser-perämoottori ja pystyy näyttämään sekä 2D-ja 3D-kuvat on HDI n 300 tuuman Laser Silver Screen. Koko 100 järjestelmistä on saatavilla helmikuun 14. osana ennalta valmistettua, mutta ne eivät varmasti tule halvaksi, joiden hinnat vaihtelevat 55.000 dollari on 85.000 dollari. Peräti viittä samanlaista mallien toimitusten arvioidaan alkavan vuoden loppuun ensi vuonna, kuten teollisuuden, Origami ja monikulmio. Beam ohi tauko lisätietoja tiedotteeseen, tai tutustu Gallery nähdä koko malliston.



Jatka lukemista HDI 3D aluksen uuden linjan 3D projektorit ensi vuonna asuntolainan kotimme


HDI 3D lähettämään uuden linjan 3D projektorit ensi vuonna asuntolainan kotimme alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 09:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde HDI 3D | Lähetä |