onsdag den 10. august 2011

Walmart vedä pistokkeesta sen MP3 tallentaa, mutta ei sen DRM-palvelimet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/uk7fDhp-EUE/walmart-pulling-the-plug-on-its-mp3-store-but-not-its-drm-servers.ars:


Walmart on vedä pistokkeesta sen MP3 Downloads säilyttää, mutta se tukee jatkossakin DRMed kappaleita että se myi ennen myymälä meni DRM-vapaata. Uutiset tulee kautta vuotanut muistion Digital Music News -vahvistettiin myöhemmin Walmart edustaja-joka kertoi musiikkia käyttöoikeuskumppaneista että myymälä olisi lähellä 28. elokuuta 2011.


"Kahdeksan vuotta liiketoimintaa, Walmart Music Downloads Store sijaitsee mp3.walmart.com sulkeutuu 28. elokuuta 2011. Kaikki sisältö Store poistetaan käytöstä eikä enää ladattavissa Storesta, "lukee muistion. Lisäksi yhtiö vakuutti sen kumppaneiden että myynti fyysisen median kautta Walmart ei vaikuttaisi.


Walmart n musiikkikauppa aloitti DRMed venture vuonna 2004, mutta meni DRM-vapaata vuoden 2007 lopulla (koska se oli muotia silloin ). Vaikka Walmart oli yksi ensimmäisistä suurista nimet päästä myy DRM-vapaata musiikkia, se ei koskaan todella kiinni-Apple tuli pian numero yksi musiikkikaupan maailmassa, ja Amazon on onnistunut työntämään tiensä numero kaksi on osittain Oman MP3 musiikkikauppaan. Sekä Amazon ja iTunes offere paremman käyttökokemuksen liian kanssa ohjelmisto useilla alustoilla ja suuri sisäinen käyttäjäkunnalle. Totta puhuen: yleisopetuksen musiikin, miksi kukaan valita Walmart yli kilpailua, kun se tulee musiikin lataus?


Valitettavasti Walmart n muistio kumppaneilleen ei mennä yksityiskohtiin, miksi yhtiö päätti sulkea, mutta näyttää ilmeiseltä, että Walmart ei vain voinut kilpailla ilman jotain muutakin. Yhtiö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että DRMed musiikkitiedostoja, jotka on ostettu ennen myymälä meni DRM-vapaata jatkossakin toimia vielä senkin jälkeen MP3 tallentaa sulkemisen. Yhtiö oli yrittänyt tappaa sen DRM-palvelimet vuonna 2008 lopettamista aiemmat asiakkaat ulos kylmään, jos ne tarvitsevat uudelleenhyväksymistä-mutta myöhemmin päätettiin lähteä DRM-palvelimet verkossa saatuaan huonoa asiakaspalautetta.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar