onsdag den 10. august 2011

Kun Foursquare, Klout Lisää Blogger, Tumblr, Instagram, Flickr ja Last.fm mittaaminen yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LMrPJmANLMw/:

klout

Klout , käynnistyksen että toimenpiteet vaikuttavat Twitterissä, Facebookissa, LinkedIn , YouTube, ja viimeksi Foursquare , on lisäämällä palvelujen käytössä, yhteensä 10 eri tapoja mitata yhteiskunnallinen vaikuttaminen verkossa. Klout on lisätty viisi uutta verkot-Blogger, Tumblr, Flickr, Instagram ja Last.fm, jolloin Klout käyttäjät voivat lisätä vaikutusvaltaansa näissä verkoissa niiden Klout pisteet.


Tausta, Klout arvioi käyttäjien käyttäytymistä monimutkaisia ​​ranking algoritmeja ja semanttinen analyysi sisällön mitata vaikuttaa yksilöiden sosiaalisiin verkostoihin. Twitter, Klout vaikutusvalta pisteet perustuu käyttäjän ajokykyyn toiminnolle Tweets, Retweets ja enemmän. Facebook, Klout tutkii miten keskustelut ja sisältö herättää kiinnostusta ja sitoutumista kautta tykkää, kommentteja ja enemmän, verkosta lähes 700 miljoonaa käyttäjää.


Vaikka Klout ei ole antanut yksityiskohtia siitä, miten nämä uudet palvelut ovat factoring omalle pisteet, voit tehdä oletuksia perustuu kunkin yksittäisen verkon. Saat LinkedIn, Klout voitaisiin arvioida oman yhteyksien määrää, ja päivitetään sivustolla. Ja oletettavasti, sinun Foursquare Klout perustuu kuinka usein tarkistaa, kuinka monta mayorships olet ansainnut, ja enemmän.


Saat Instagram, mittari voisi olla kuinka monta tykkää olla kuvasi. Flickr voisi myös käyttää samaa metristä. Last.fm on mielenkiintoinen lisäksi, ottaen huomioon sen ensimmäinen musiikki-pohjainen palvelu, Klout on lisätty. Ehkä Spotify integraatio tulee coon?


Käyttäjät voivat valita yhdistää tilinsä niiden Klout pisteet niiden profiilia. Klout sanoo, että liität tilin wil koskaan laske pisteet, mutta se saattaa lisätä pisteet.


Eikä saa unohtaa, Klout tulisi lisätä Google + mittaaminen metristä pian.














Yritys:

KLOUT


Perustamispäivä:

8 / 2008

Rahoitus:

$ 10M



Klout toimenpiteet vaikuttavat koko sosiaalinen web. Klout avulla käyttäjät voivat seurata miten heidän mielipiteitä, linkkejä ja









Ingen kommentarer:

Send en kommentar