onsdag den 10. august 2011

Kapellimestari Lisää Google +1, LinkedIn jakaa tietoa SEO Management Platform

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nNbdb9K3hZA/:



Monet ovat olleet ihmettelevät miten Google +1 on menossa vaikutus SEO ja hakutuloksia. Kuten ehkä tiedät, Google käynnisti +1 kuin "kuten" tai "retweet"-painiketta ja on tapa jakaa Googlen hakutuloksissa haluat ystäviesi kanssa ja laajempaa www. SEO rahastoyhtiö Kapellimestari sanoo, että +1 ei ole merkittävää vaikutusta hakutuloksiin. Ja tämän vuoksi käynnistyksen nyt vetää niitä mittareita osaksi valonheitin, ja käynnissä Analytics niitä antamaan tuotemerkit ymmärrystä, kun Google käyttää näitä sosiaalisia signaaleja listalla sivustot.


Vuonna Kapellimestari tutkimus viime kuukausina, viisi yritystä näy Googlen hausta on 3 kertaa niin paljon Googlen + s sivuillaan, ja 2 kertaa enemmän Facebook Tykkää kuin vertailussa 6-10. Startup myös, että 9 ulos 10 kertaa, huippuluokan hakutuloksissa oli enemmän Googlen +1 s ja Facebook tykkää kuin niin tulokset ranking 6 ja sen jälkeen.


Kapellimestari sanoo, että muutaman sekunnin "Facebook kaltainen", "Google +1 tai LinkedIn Jaa", valonheitin asiakkaat voivat tutkia ja raportti sosiaalisesta signaalit omia verkkotunnuksia, kilpailijoista ja kuka Performing tuotemerkit ovat johonkin tiettyyn hakusana tai lause.


Seth Besmertnik toimitusjohtaja kapellimestari, kertoo meille, että se voi olla haastavaa yrityksille ja tuotemerkit seurata kuinka paljon +1 s tai tykkää että kunkin URL saa. Searchlight järjestää tämän info poikki kymmeniä tuhansia URL-osoitteita ja kertoo heille, mitkä avainsanat ovat auttamassa Google +1, ja mitkä avainsanat eivät ole.


Se on vasta alkuvaiheessa näitä mittareita harkitsee Googlen sosiaalinen tuotteet ovat vain juuri julkaistu, mutta ottaen huomioon voima Facebook kuten, LinkedIn Osakkeet ja Googlen +1 s ovat luultavasti olemaan tärkeä tekijä SEO hallintaan ja analysointiin.














Yritys:

CONDUCTOR


Perustamispäivä:

01.01.2007

Rahoitus:

$ 12,6



Kapellimestari on kiistaton johtaja SEO tekniikka, valtuuttamisesta yritys markkinoijat hallita ja parantaa niiden SEO pyrkimyksiä ja antaa todistettavissa ROI. Yhtiö perustettiin ensimmäinen ja tärkein ...






Lue lisää





Ingen kommentarer:

Send en kommentar