onsdag den 10. august 2011

Orgaaniset Motionin OpenStage motion capture järjestelmä nappaa 200FPS, ei taustaa tarvita (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:


Hieman alle 40.000 dollari kahdeksan kameran asetukset, me tuskin harrastelija alueella täällä, mutta Organic Motion uusi OpenStage 2,0 motion capture-järjestelmä voisi varmasti tehdä keskimäärin kellarissa. Toisin kuin muutama kilpailevia ratkaisuja näkyy täällä SIGGRAPH , tämä oikeastaan ​​ole taustaa toimeksiantoa, ja vielä parempi, ei vaadi sinua salpaa yhden sensorin päälle kohde. Taika piilee sisällä kamerat ripustettu yllä - sarjat myydään jotka sisältävät kahdeksasta 24 kameroita, ja jopa jälkimmäinen voidaan hoitaa yhdeltä työasemalta. Monen henkilön seuranta ei ole mitään Thang, ja kun et syömällä teräväpiirtokuvaa täällä, nopea VGA ominaisuus mahdollistaa jopa 200 kuvaa sekunnissa tulee olla kirjautunut. Ei ole yllättävää, yhtiön tavoitteena tämä reilusti animaation ja lääketieteen ulottuvuuksiin, ja pitäisi toimitukset alkavat nippuja jo ensi kuussa. Katse ottaa alas Pixarin? Tarvitset paljon yli 40 suurta, mutta ehkä videon tauon jälkeen antaa sinulle hieman inspiraatiota.


Jatka lukemista Organic Motionin OpenStage motion capture järjestelmä nappaa 200FPS, ei taustaa tarvita (video)


Orgaaniset Motionin OpenStage motion capture järjestelmä nappaa 200FPS, ei taustaa tarvita (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 10:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Organic Motion

Ingen kommentarer:

Send en kommentar