onsdag den 10. august 2011

Australian ensimmäinen matkaviestinverkossa juhlii kolmaskymmenes syntymäpäivä rauhallinen yö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/australias-first-mobile-network-celebrates-30th-birthday-with-a/:


Miksi tämä puhelin tuijottaa maahan kauhun vallassa? Koska se ei voi uskoa että se on ollut 30 vuotta, koska se teki historiaa. Tänä päivänä kolme vuosikymmentä sitten, tämä 14 kilon peto käytettiin paikka aivan ensimmäinen puhelu Australian ensimmäinen mobiiliverkko - Julkinen Automatic Telephone System ylläpitämä Telstra (tai Telecom, koska se oli tiedossa). Silloin verkko voisi tukea vain 1000 käyttäjää kerralla ja tarjota kattavuutta suurempi Melbourne alueella (asiat ovat sittemmin muuttuneet parempaan suuntaan). Laite puolestaan ​​tunnettiin yksinkertaisesti Matkapuhelin ja jälkikäteen, ei ole kovin liikkuvia, Carphone järjestelmään kuuluu 45 sentin luurin, lähetin ja katolla antenni - kaikki vähän yli 5000 dollaria. Se voisi myös tallentaa hulppeat 16 puhelinnumeroita ja olisi ilmoitettava käyttäjille saapuvat puhelut soi auton torvi ja vilkkuu sen ajovalot. Matkapuhelimen Australian hallituskaudella olisi kuitenkin suhteellisen lyhytaikaiseksi, jossa DynaTAC 8000x käynnistämään uutta handheld aikakauden, vain kaksi vuotta sen jälkeen Telstra järjestäytymis soittaa. Dial ohi taukoa wagnerilainen kaupallinen että kerron sinulle kaiken mitä olet aina halunnut tietää antiikista, mutta olivat liian uskaltanut kysyä.



[Kiitos, Vincent]

Jatka lukemista Australian ensimmäinen matkaviestinverkossa juhlii kolmaskymmenes syntymäpäivä rauhallinen yö


Australian ensimmäinen matkaviestinverkossa juhlii kolmaskymmenes syntymäpäivä rauhallinen yö alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 07:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde News.com.au | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar