mandag den 14. februar 2011

Paul Haggis vs. Skientologiakirkon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/im_KCD35-jc/Paul-Haggis-vs-the-Church-of-Scientology:
eldavojohn kirjoittaa "Se on pitkä lukea, mutta Lawrence Wright New Yorker on julkaissut 26 sivun altistaa on skientologian. Maailmassa, jossa tällaista harmitonta kuulostava sanat" oravia "," turvallisuus tarkastettava, "katkennut" vasta- selviytymistä, "ehkäisevän henkilöt," kirkas "ja" open season "kuljettaa hyvin vakava ja raskas matkatavaroiden, ohjaaja Paul Haggis on lähtenyt kolmenkymmenen neljän vuoden jäsenyyden ja massiivinen rahoitus. Nyt hän puhuu pitkään Skientologiakirkon kiistoja. Alkaen miten julkkikset rekrytoitiin ja 10% provision, jonka työntekijä on Beverly Hills Playhouse nykyisen tutkimuksen FBI fyysisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan Wright kiinnittää ympäröivien historia ja tilien kirkon lukien Nimetön "ristiretki. pituus tämän artikkelin heijastaa epätavallisen suuri joukko yksilöitä (12 tapausta fyysinen hyväksikäyttö) mainittu todistus Scientologia johtaja David Miscavige n inurement ja fyysistä väkivaltaa. asia jää avoimeksi, koska FBI kerää tiedot ja todistus - erityisesti suhteessa Sea Org. Eniten huolestuttavaa on katoamisista ihmisiä että newyorkilainen pala luettelee. palan päättyy tekijän vuorovaikutusta kirkon, joka aiheuttaa useita keskenään ristiriitaisia perustavaa lausunnot sen kantaa homoseksuaalisuuteen (Eriksson "alkuperäinen syy julkisesti jättää) lähes kaikki yksityiskohdat L. Ron Hubbardin merivoimien palvelu ja vastuuvapaus. artikkelissa päättyy Eriksson "lainaus:" Olin cult kolmekymmentä neljä vuotta. Kaikki muu ei voinut nähdä sitä. En tiedä miksi en voinut. " Löydät yhteenvetoja pitkä artikkeli ja sen epäillään tulokset sekä vastaavat raportit listalle poliitikkojen mukana kirkon. Tekijänoikeudella suojattu teos, vuotanut hallituksen asiakirjoja, PS3 salausavaimet ja kaikki muu on lähetetty Slashdot vaan scientologiakirkko on pakottanut kommentteja hengiltä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Intel Sitoutunut MeeGo huolimatta Nokia loikkaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ed_bM8j8cWg/Intel-Committed-To-MeeGo-Despite-Nokia-Defection:
CWmike kirjoittaa "Intel saattaa rohkea kasvot maanantaina Mobile World Congress-tapahtumassa Barcelonassa, jossa vaaditaan, että on edelleen vahva tuki, ja useiden yritysten MeeGo, avoimen lähdekoodin ohjelmistoalusta, joka Nokia viime viikolla sanoi, että se luopuisi hyväksi Microsoftin Windows Phone 7. "Intel on pettynyt Nokia mutta elämä jatkuu", sanoi Intelin Renee James. "Päätöksemme ja päättämään MeeGo on vain vahvistunut." Hän viittasi pitkä luettelo osallistuvista yrityksistä MeeGo kehittämistä, mukaan lukien kilpailijat AMD, TI ja ST Ericssonin; toimijoiden kuten Orange, Telefonica ja Sprint ja ohjelmistoyrityksiä kuten Novell ja Wind River. Intel odottaa MeeGo tablettia merenkulun tänä vuonna perustuvat sen Atom-siru. luurit seuraa, James sanoi. huolimatta intoa, mutta Intel on varmasti vaikuttaa negatiivisesti Nokia päätöstä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Verizon FiOS DVR Manager iPhone saa kasvojenkohotuksen ja joitakin uusia ominaisuuksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/verizons-fios-dvr-manager-for-iphone-gets-a-facelift-and-some-n/:
Aivan kuten Boxee, Verizon kaulitaan 14 helmikuu päivityksen käyttäjille FiOS DVR Manager iPhone , joka saattaisi olla Verizon niiden puhelimissa nyt liikaa. Se lisää tuen valvontaa useiden DVRs, päivittyy käyttöliittymän vastaamaan uusin versio 1.9 on digisovittimia , pääsy ei-DVR käyttäjille, ja "What's Hot" ominaisuus näyttää, mitä muut omalla alueella ovat katsomassa. Ystävämme Dave Zatz on jo mennyt käytännön kanssa uuden version 1.5.0 ja raportit parantaa kokemusta tasaisempi sisäänkirjautumista käynnisty, vaikka hän totesi sen voisi vielä parantaa yhdistämällä itsensä kaukosäätimen app joka on myös saatavilla.

Verizon FiOS DVR Manager iPhone saa kasvojenkohotuksen ja joitakin uusia ominaisuuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Best Buy ulottuu vapaa Buy Back edistäminen älypuhelimista ja tabletteja 26 helmikuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Eikö kiertää hyödyntää Best Buy: n uusi Bieber / Ozzy-edistänyt Buy Back ohjelma ennen virka-Super Bowl free-for-all päättyi helmikuun 12. päivänä? Näyttää siltä, olet onnea - yhtiön juuri ilmoittanut, että se laajentaa ilmaisen tarjouksen vasta helmikuussa 26th. Toisin kuin edellisessä edistäminen, jota sovelletaan koko joukko elektroniikkaa, mutta tämä uusin laajennus kattaa vain älypuhelimet ja tabletteja, mutta voit luonnollisesti ostaa vielä Buy Back kattaa muiden laitteiden (kannettava tietokone tai netbook ajaa sinua 69.99 dollaria). Ne, jotka valitsevat sen voi myydä laitteita takaisin Best Buy ja "jopa" 50 prosenttia alkuperäisestä kauppahinnasta, he luonnollisesti saavat muodossa Best Buy lahjakortin. Parempi kuin eBay? Ehkä ei - mutta se ei ole huonoin vaihtoehto on, kun se on ilmainen. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Best Buy ulottuu vapaa Buy Back edistäminen älypuhelimista ja tabletteja 26 helmikuu

Best Buy ulottuu vapaa Buy Back edistäminen älypuhelimista ja tabletit 26 helmikuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 16:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

E-kirja luotot kestää Corporate lietsontaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zAAAF3kTaBM/E-Book-Lending-Stands-Up-To-Corporate-Mongering:
phmadore kirjoittaa "Publishing Perspectives puhuu tänään nousu e-kirjojen lainaamista, joka toivon mukaan yhtä, johtaa nousuun kuulusteluissa kuinka pitkälle omaa digitaalisten oikeuksien laajentamiseksi. Vaikka artikkelit ovat enimmäkseen puhuu lupa lainojen ohjelmia Kindle ja Nook (mekaniikka ovat yksinkertaiset: eBook omistajat rekisteröityä ja luettelo kirjoista, jotka he haluavat antaa muille lainata. Kun joku lainaa yhtä kirjoja olette luetellut, ansaitset luottoa. Laajuus voi hankkia myös niin vähän kuin 1,99 dollaria vuodesta eBook Fling "), meidän on kysyttävä itseltämme, miksi olemme yhtäkkiä maksaa julkaisijoille enemmän vähemmällä. tapauksessa iBook, et voi edes siirtää kirjoja toiseen laitteeseen, puhumattakaan toisen käyttäjän, mutta ainakin hinnat ovat jonkin verran säätämään. Jos sivustoja BooksOnBoard, sinulla naurettavan out-of-control hintojen laskenut selvästi kustannukset toimitus. Se ei ole paha, eivät saa minua väärin, Kobo tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, koskaan jätä minua tunne huijatuksi tai jumissa huonompi tuote. Silti en voi olla ajattelematta: digitaalisten oikeuksien hallinta, varmasti! Minne oikeuksia, kuten kuluttaja, ja joka hallitsee niitä? En panisi pahakseni myynti oikeudet takaisin kustantajalle tai myymälän myymälässä luoton minäkin olla hirveän vaivautunut, jos he saivat kohtuullisen katkaisi jälleenmyynnin tuotteen toiselle. Mitä minä pidä, jos he eivät koskaan anna tai edelleen mahdotonta minulle myydä mitä oikeutetusti minun. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Windows Phone 7 To Get moniajoa, IE9, Xbox integraatio

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Ck3cHU8bOU/Windows-Phone-7-To-Get-Multi-Tasking-IE9-Xbox-Integration:
geek4 kirjoittaa "Microsoft aikoo esitellä moniajoa ja täydellinen integrointi Internet Explorer 9 tulevaisuudessa päivityksiä Windows Phone 7 mobiili käyttöjärjestelmä myöhemmin tänä vuonna. IE9 Windows Phone 7 käyttää samaa perustekniikkaa selailemassa moottori kuin PC. Microsoft puhuivat myös tärkeää moniajoa, ja väittää, se voi nyt tarjota nopeita tehtävän vaihto ei aiheuta vakavaa haittaa akun. Erityisesti Microsoft sanoi, tämä parantaa käyttökokemuksen kolmannen osapuolen sovelluksiin. demo, Microsoft insinööri osoitti, kuinka musiikki sovellus nimeltä "velttoilija" voi pitää musiikin soidessa taustalla, kun käyttäjä siirtää eri sovelluksia. Pitämällä "takaisin"-painiketta, käyttäjät voivat myös nähdä kaikki äskettäin käyttänyt sovelluksia, joiden avulla ne voivat siirtyä helposti välillä. " Microsoft osoitti myös, kuinka he integroida WP7 Xbox 360-konsolia, mikä osoittaa video pelaajat käyttävät puhelintaan apukielenä kosketusnäyttö ohjain vuorovaikutuksessa Kinect peli.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


LG Revolution saa Fulton induktiivinen lataus takaisin, HTC ja Samsung puhelimia liittyä puolueen pian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/lg-revolution-gets-fulton-inductive-charging-back-htc-and-samsu/:
Olemme juuri swooped tiemme läpi Fulton Innovaatio seistä täällä MWC ja totesi, istui vieressä tuttu valo-vilja laatikko , erikoinen versio Verizon LTE verkon ratsastus LG Revolution. Paksumpi kuin CES-ilmoitti vastine (vain 1.5mm, jos Fulton edustajaa on uskominen), tämä vallankumous ominaisuuksia Qi langattoman latauksen -yhteensopiva takaisin, joka sattuu menemään oikein hyvin Verizon merkkituotteiden induktiiviset latausasema. Voit laajuus ne pois Alla olevassa galleriassa. Olemme kertoneet takakannen, että tämä on mahdollista on saatavana lisävarusteena seuraavien 30-60 päivää, mutta jännitystä meille oli kuulemistilaisuudessa, että Samsung on myös ennalta luurin ominaisuus samanlainen lisäosan, joka tulee lasku samassa määräajassa. Vaikka osastolla, olimme myös osoittanut takakannessa HTC Thunderbolt - me ei kerrottu Thunderbolt tulee tehdä kuten vallankumouksen ja saada oma paksu langaton laturisovittimeen, mutta älä ihmettele jos se ei.

Jatkaa lukeneisuus LG Revolution saa Fulton induktiivinen lataus takaisin, HTC ja Samsung puhelimia liittyä puolueen pian

LG Revolution saa Fulton induktiivinen lataus takaisin, HTC ja Samsung puhelimia liittyä puolueen pian alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 15:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Qualcomm lupaa Netflix streaming tukea tulevaisuuden Android laitteet "kanssa Snapdragon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm on ilmeisesti tajunnut, mitä se kestää saada Netflix on Android, julistavan "tulevaisuuden laitteita" ja sen Snapdragon mobiili prosessorit (kuten LG Revolution ) tulee täyttää kaikki DRM vaatimukset Watch hetkessä . Valitettavasti ei näytä ennusta hyvää olemassa olevaa Android laite, mutta ainakin tulevaisuudessa puhelimet ei tarvitse etsiä Windows Phone 7 ja IOS kateudesta. Lisäksi avaimet käteen paketti valmistajille tukea Netflix niiden laitteissa, se lupaa myös paljon omistettu dekoodaus valta parantaa akun ja parantaa kuvan laatua, joka voidaan havaita se demoja Netflix app (toivottavasti he toivat mukanaan oman proxy) Mobile World Congress tällä viikolla.

Jatka käsittelyssä Qualcomm lupaa Netflix streaming tukea tulevaisuuden Android laitteet "kanssa Snapdragon

Qualcomm lupaa Netflix streaming tukea tulevaisuuden Android laitteet "kanssa Snapdragon perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink VentureBeat | lähde Qualcomm | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: Pro Drupal 7 Development, kolmas painos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MiwYUDIjPgo/Book-Review-Pro-Drupal-7-Development-Third-Edition:
Michael J. Ross kirjoittaa "With kasvava kiinnostus Drupal alustana kehitetään verkkosivuja, kirjojen määrä käytetään tähän CMS on kasvanut kourallinen nyt useita kymmeniä. Näin ollen, keskitaso ja edistyneet Drupal ohjelmoijat voivat ihmetellä joissa yksi näistä kirjat olisi niiden paras vaihtoehto yhtenä voimavarana oppia luoda mukautettuja Drupalin moduuleihin ja teemoihin. lähtien Ensimmäinen painos huhtikuussa 2007 Pro Drupal Development-sarja Apress on useammin mainittu parhaimmaksi kuin mikään muu. " Pidä käsittelyssä muualla Michael katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Clamcase iPad näppäimistö tapauksessa tarkistettava

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/clamcase-ipad-keyboard-case-review/:
Tiedämme olet ollut kuin tulisilla hiilillä, koska me selvitetään epäselvyyksiä suhteen Clamcase, mutta tarkastelu yksikön lopulta laskeutui naapurissamme laittaa läpi tahtiin. Jos tarvitset kertaus, tämä oli yksi varhaisimmista iPad näppäimistö tapauksissa on otettava käyttöön, mutta se on vasta alkanut merenkulku äskettäin jälkeen jotkin teollisuuden suru. Meillä oli joskus laittaa tämä vauva vauhti joten lue ohi tauko lowdown.

Jatka käsittelyssä Clamcase iPad näppäimistö tapauksessa tarkistettava

Clamcase iPad näppäimistö tapauksessa tarkistettava perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

T-Mobile Galaxy S 4G käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/t-mobile-galaxy-s-4g-hands-on/:
Mitä saat, kun varovasti hieronta HSPA +-tuki ja eteen päin kamera videopuheluita varten otetaan Elävä n takapuoli tekniikalla, tiede, ja valikoima eteeriset öljyt? No, saat Galaxy S 4G - ja jos Samsungin USA keskittynyt tapahtuma tänä iltana täällä MWC , saat Galaxy S 4G: oranssi murskata sametti. Puhelin tuntuu ihan Elävä - ohut, mutta silti lähes naurettavan kevyt kokonsa - ja näyttää samalta edestä. Kuten keltti, vaikka se on takaisin kun Galaxy S 4G alkaa juhlia: T-Mobilen päällä jopa halpa näköinen kiiltävä musta muovi Elävä varten temppu harmaa optista vaikutusta akun kansi, joka näyttää hohto, kun sitä liikutetaan ympäri . Ehdottomasti tehostamaan, ja se päästää T-Mobile harrastajat ympäri tiedät tosissaan.

Video seuraavat pian!

T-Mobile Galaxy S 4G käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit