mandag den 14. februar 2011

T-Mobile G-Slate käytännön: Jep, se LG Optimus Pad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/t-mobile-g-slate-hands-on-yep-its-an-lg-optimus-pad/:
Jos löytyisi viipyvä epäilystäkään mieltäsi, voimme nyt ehdottomasti vahvistaa - ottaa juuri ollut sen kanssa - että G-Slate että saat olla menossa myyntiin piakkoin T-Mobile jäsenvaltioiden on kuollut soittoääni Optimus Pad virallisesti paljastettiin täällä MWC tällä viikolla. Me vain lähetetty meidän näyttökertoja että paha poika muutama minuutti sitten, joten mennään yli muutamia eroja: Ensinnäkin, siellä tyylikkäästi pieni T-Mobile logo silkkipainettu kohti toiselle puolelle takaisin (ja onneksi ei logoa lainkaan edessä) . Koska ohjelmisto siirtyy, vain mukautukset sisältävät apuohjelma aktivoida tabletti T-Mobilen verkossa yhdessä standardin My Device app että käyttäjät T-Mobilen muut Android laitteisto tuntee, operaattorin kertoo se tulee tehdä joitakin lisää ilmoituksia pyörii tiedotusvälineiden ja sisällön kumppanuuksia lähempänä lanseerausta (tabletit ovat hyviä lukea ja katsella asioita, etkö tiedä), mutta heillä ei ole mitään valmiita paljastaa vielä. Se on kirjaimellisesti sitä - muut kuin pieniä yksityiskohtia, asiakkaat molemmin puolin lammen tullaan nauttia samalla 3D-kaappaaminen Honeycomb toimia tämän kanssa. Katso koko galleria alla!

T-Mobile G-Slate käytännön: Jep, se LG Optimus Pad perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 08:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar