mandag den 14. februar 2011

Adobe sanoo Flash 10,2 tulossa puhelimia pian tarjoaa liikenneympyrä vahvistus Honeycomb älypuhelimille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/adobe-says-flash-10-2-coming-to-handsets-soon-offers-roundabout/:
Googlen on tunnetusti niukkasanainen siitä Honeycomb tulevat solun puhelimia, mutta emme voi olla mennyt meidän vastauksemme on hiljattain Adobe tapahtuma, sillä yhtiön Anup Murarka kertoo Flash 10.2 on tulossa sekä tabletteja ja älypuhelimet "lähivuosien viikkoa. " Tule vielä kerran? Näet, Adobe Flash 10.2 käytetään vähemmän suorittimen käytön toistaa Web-video, todennäköisesti tarjoamaan parempaa akun kestoajan Android laitteet (ja BlackBerry tabletit), mutta Adobe kertoi meille, se ei voi tukea toimia aiemmissa versioissa Android OS - Google oli nimenomaan lisätä uusia ominaisuuksia Honeycomb päästää Flash 10,2 ottaa täyden hyödyn laitteiston. Lyhyesti sanottuna, jos Flash 10.2 vaatii Android 3,0 ja Flash 10,2 johtaa puhelimiin, transitiivinen ominaisuus tasa mukaan Android 3,0 näkyvät älypuhelimista kuin hyvin. Meidän algebra opettaja olisi niin ylpeä.

Vuonna liittyviä uutisia, sekä Flash ja Adobe AIR näyttävät tekevän hyvin matkapuhelimia varten luodusta toistaiseksi, koska Adobe kertoo, että Air on nykyisin yli 84 miljoonaa älypuhelinta ja tabletit - yli 200 miljoonaa tällaiset laitteet valmiina rajat alustan sovellukset, joita vuoden lopussa - ja Flash on lähetetty 20 miljoonaa laitetta ympäri 35 eri mallia (kaksitoista prosenttia kaikilla älypuhelimilla, sanoo Adobe) ja 50 uutta Flash-valmis tablettien määrä esiintyä 2011. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Adobe sanoo Flash 10,2 tulossa puhelimia pian tarjoaa liikenneympyrä vahvistus Honeycomb älypuhelimille

Adobe sanoo Flash 10,2 tulossa puhelimia pian tarjoaa liikenneympyrä vahvistus Honeycomb älypuhelimille perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 01:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar