lørdag den 16. juli 2011

Online Collaboration Auttaa Mumbai Attack Victims

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MbEXp_XOn2Q/Online-Collaboration-Helps-Mumbai-Attack-Victims:

GillBates0 kirjoittaa "CNN on hieno tarina siitä, miten verkossa yhteistyössä nopeasti auttoi muodossa järjestetty keskitetysti online-katastrofi vaivaa keskiviikon Mumbain iskujen. India osuus on lähes viidennes maailman matkapuhelin tilaajille. Samaan aikaan kun kaaos hallitsi, ja äänipuhelut olivat jumissa, löysä yhteistyössä Asiantuntijat, maallikot, ja hyvä samarialaiset nopeasti yhteistyössä verkosta sosiaalinen media, Wikipedia, Google Docs ja muita online-resursseja koordinoida verenluovuttajia, tukea, ratsastaa, ja muut palvelut auttamaan uhreja hyökkäys. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tutkimus osoittaa Ohjelmoijat paranevat Iän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aF9XRkSAtTA/Study-Shows-Programmers-Get-Better-With-Age:

mikejuk kirjoittaa "Se vaikuttaa nuorten ja vanhojen sekä jakaa, mutta päinvastaisiin johtopäätöksiin, tietenkin. Young on paras tai vanha on paras - useimmat ovat mieltä. Nyt meillä on joitakin mielenkiintoisia tilastoja nerokkaasti kerätään ja käsitellään Peter Knego," iso data "tyyli, että" todistaa "vanhempi on parempi, kun se tulee ohjelmointi, ainakin!"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Maanalainen lupaus Turntable.fm

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Toimitus Huom: Vieras avustaja Semil Shah on yrittäjä kiinnostunut digitaalisen median, kuluttajien Internet ja sosiaaliset verkostot. Hänen toimipaikkansa on Palo Altossa ja voit seurata häntä Twitterissä @ semilshah .


Yksi velloa vinyyli kokoelmat kuuluu DJ, joka ainoastaan ​​pinta aina silloin tällöin. Ja kun hän tekee, legioonaa fanit odottamaan syöteillä hengenvetoon, epätoivoinen maistaa uusin hautua päässä Josh Davis, joka tunnetaan myös DJ Shadow . DJs kuten Shadow yleensä luominen aloitetaan maanalainen. Heidän musiikkinsa on tulosta kuukausien näytteenotto ja leikkaus muodostaa kokonaan uusia ääniä. Nämä uudet sävelet muodostavat pimeydessä, ulkopuolella toimivallassa levy, radioasemat, ja suurin osa kuuntelijoita. Se on hieman romantisoitu, mutta siellä on myös paljon totuutta maanalainen luovan prosessin ja salamyhkäinen DJ taistelut tapahtuvat oikeassa elämässä, jossa muut DJ korko heidän ikäisensä. Niille, jotka ovat nähneet live taistelu, se on ainutlaatuinen ympäristö, jossa tuntematon DJ voi ajatella, Joka yö, spin kirjaa paremmin kuin ammattilaiset kuten DJ Shadow.


Kyllä, tämä on toinen postitse noin Turntable.fm .


TechCrunch n Erick Schönfeld oli ensin kirjoittaa palvelusta jo toukokuussa. Siitä lähtien se on otettu pois kuin kuuma kesä yhden. Lähes kaikki uskovat Levysoittimen voisi tulla iso juttu, vaikka se joutuu vaarallisia miinoja (ks. alla) ja voi kamppailu pysyä parrasvaloissa Nyt Spotify on käynnistänyt Yhdysvalloissa on hieno tarina yhtiön pivot ja luominen palveluun. Sijoittajat ovat kiersi Manhattanin, ja yhtiön B-sarjan pitäisi ilmoitetaan pian. Jokainen tech blogi ja Quora ovat kattaneet sen nousta useita kertoja, se teknologia pino , miten se voisi tehdä rahaa , miten luoda soittolistoja , live DJ tapahtumassa NYC, ja jopa valtavirran pubeja, kuten New York Times punnitaan sisään En oksentaa tai yhteenveto tahansa kattavuutta toistaiseksi, mutta monet näistä kirjoituksista Miss pääkohdat siitä, miksi tämä sivusto on niin paljon lupausta. Haluaisin loistaa hieman valoa näihin.


Ensinnäkin Turntable.fm foorumi voisi auttaa tasapuoliset toimintaedellytykset haluaville DJ ja muusikot rakentaa mainettaan, yleisönsä, ja ehkä jopa saada selville. Todellisessa maailmassa, DJ luoda raitoja ja taistelu maanalainen, ansaita heidän maineensa esiintymällä erilaisissa paikoissa, kauppa sekoita nauhoja, viitataan (tai Dissing) heidän ikäisensä, ja sisältää uusia temppuja heidän leikkauksia. Mitä on tapahtunut maan alla vuotta voi nyt hitaasti tulossa verkossa, jossa joku voi


Zing! Larry Page huutaa "Kilpailijoiden (aka Facebook) puutteessa sosiaali tietojen siirrettävyys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9hs231VC5Lk/:

Lopussa eilisen Googlen tulos puhelu , toimitusjohtaja Larry Page teki erittäin mielenkiintoinen kommentti tietojen siirrettävyys, Google +, ja kilpailijat (aka Facebook). Vuonna puhelun analyytikko kysyi Page mitä eniten pakottavia syitä ovat vaihtaa olemassa olevia sosiaalisia alustoja Google + tai jos yritys näkee tulevaisuuden, jossa ihmiset voivat olla osa monia sosiaalisia verkostoja ja foorumeita (omin sanoin kello 57 minuutin merkki puhelu).


Page vastasi tähän lausuntoon Google + ja kytkin kustannukset: Olemme todella innoissamme siitä Google + parantaa yleistä sosiaalista kokemusta ja tekee siitä enemmän kuin miten jakaisivat tosielämässä. Se on erilainen kuin mitä siellä nyt. Saamme ylistäviä arvioita, että. Ihmiset todella voisivat jakaa huomaamattomampia ryhmien helposti enemmän intuitiivisella tavalla. Siellä on paljon taikuutta rakennettu tuote, joka aiheuttaa, että ... Google koska yhtiö uskoo käyttäjät omistavat omat tietonsa ja voi helposti siirtää sitä pois Google. Jotkut kilpailijat eivät usko, että. Mielestämme käyttäjät lopulta siirtyy palveluihin, jotka ovat heidän etunsa ja jotka toimivat todella hyvin heille.


On selvää, Page viittaa Facebook puheessaan yläpuolella, joka on tunnetusti ollut uber-suojaavan (raja rajoittava) noin vieminen sen verkko tulee asiakkaita, kuten Gmail. Ja jo jonkin aikaa, tietojen siirrettävyys on lämmitetty taistelu välillä Google ja Facebook.


Facebook äskettäin estetty useita Yhteystiedot vievien työkalujen tarkoituksena oli ottaa tiedot pois sosiaalisen verkoston tuoda muita palveluita (esim. Google +). Ja kuinka voisimme unohtaa surullisen Facebook-Google edestakaisin jakamiseen yhteystietoja.


Viime vuonna Google aloitti estää Facebook API ladata Google yhteystiedot. Facebook hakkeroi tiensä noin että , ja Google sitten antoi julkilausuman, että he olivat "pettynyt" . Facebook Platform insinööri Mike Kevätpäiväntasaus sitten vastasi vuonna kommentit yksi Blogiviestejä slap taistella, puolustaa Facebook politiikka ja kutsuen sitä "johdonmukainen". Pian tämän jälkeen uusi Chrome laajennus , jonka ansiosta voit kaapia Facebook yhteystiedot Gmailiin oli tukossa Google .


Keskeinen osa tätä on vastavuoroisuus -Google mielestä koska ne tarjoavat mahdollisuuden viedä Gmailin yhteystiedot Facebookiin, Facebook pitäisi sallia Gmailin käyttäjät tekemään samoin. Eivätkä he.


Google +, haku jättiläinen tarjoaa Data Liberation tuotteen nimeltä Google Takeout , joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata kaikki profiilisi tiedot, käyttötiedot, kuvia Picassa, Buzz data, ympyröitä ja yhteystiedot. Voit ladata sen ja tehdä mitä haluat kanssa tietosi.


Facebook avulla voit myös ladata zip-tiedoston valokuvistasi, kaverilistoja, viestit, ja seinä virkaa, mutta se ei ole sellaisessa muodossa kolmas pa


Shaw Kaapeli n Netflix kilpailija ohittaa kaistanleveys korkit matkalla TV

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:


Vaikka Yhdysvaltain asukkaat kiehua yli nousua Netflix n hinnoittelu, naapurimme Kanadassa ovat järkyttyneitä kilpailevan Movie Club paketti Shaw Kaapeli tarjoaa. 12 dollaria kuukaudessa palvelu tarjoaa rajattoman pääsyn "satoja paras Hollywood liikkuu" ja suunnitelmissa on teräväpiirtotelevisio syötteet myöhemmin tänä kesänä ylimääräisen 5 dollaria (kaapeli-yhtiöt Yhdysvalloissa on samankaltainen järjestelmä nimellä Vutopia .) aiheuttaa ongelman ovat lupaa, että "ainoa rajoitus on tuntimäärä päivääsi" Toisin kaistanleveys rajattu streaming alkaen nimeämätön palvelut, kuten Netflix. Vaikka Movie Club katselu Internetin välityksellä on PC, tablet tai muu laite on rajattu kuten muutkin palveluun, tulotie kaapelilaatikosta ei mitata. Tämä erottelu ei istu hyvin tilaajien kanssa ja kuluttajajärjestöt puoltavat verkon riippumattomuuteen, varsinkin kun CRTC on keskellä kuulemisia yli käyttö-pohjaisten Internet laskutus. Vaikka tämä tapaus ei ole päätetty, oma päätös on jo ja on tiukasti vastaan ​​Shaw, tai joku muu, mainonta perustuu etuja, jotka ovat olemassa vain koska politiikkaa se loi ensiksi.

Jatka lukemista Shaw Kaapeli n Netflix kilpailija ohittaa kaistanleveys korkit matkalla TV


Shaw Kaapeli n Netflix kilpailija ohittaa kaistanleveys korkit matkalla TV alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Shaw Kaapeli Facebook , Movie Club | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Google lanseeraa News Merkit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N0ltdHqYdpM/Google-Launches-News-Badges:

theodp kirjoittaa "Tekeekö se sinut surulliseksi, että olet liian kasvaneet ansaita Partio Merit Merkit? No, kiitos tohtoreita Googlessa, voit nyt tienata Google News merkit lukiessasi artikkelit lempiaiheita. enemmän lukea, korkeampi sijoitus sinun saavuttaa; Bronze, Silver, Gold, Platinum ja lopuksi Ultimate. he sanovat: 'Sinun merkit ovat oletusarvoisesti, mutta jos haluat, voit jakaa rintanappeja ystäviesi kanssa. Kerro heille uutisesi etuja, näyttää asiantuntemusta, aloittaa keskustelun tai vain kehuskella kuinka paljon lukenut olet. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Orange UK tarjoaa päivittäin 30 Mt £ 3 roaming vaihtoehto maksu väsynyt matkustavat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:

Oranssi Voi Orange UK asiakkaille, sinä onnekas koirat, operaattori antaa sinulle hieman taukoa kun astumme Globe-ravi kausi. Enää olet kahlittu järjetön per-MB verkkovierailumaksuja tai tarpeetonta kuukausittain suunnitelmia. Sen sijaan voit pulittaa £ 3-päivän (noin $ 5) 30MB tietojen - joita on runsaasti tarkistaa sähköpostin ja tekee joitakin valo lukemassa. Jos et käytä mitään tietoja niin et saa täyteen (sweet!), mutta mene yli tämän rajan ja olet takaisin normaaliin £ 3.07-per-MB korko (ei niin makea). Se on täydellinen vaihtoehto traveller joka vain viettää viikon tai kaksi ulkomailla kerrallaan, ja se kuroo muiden UK tarjoaja Vodafone, joka tarjoaa £ 2-per-päivä, 25MB vaihtoehto. Nyt, jos vain toiset (varsinkin ystävämme täällä Yhdysvalloissa ) tarjoaisi järkevä roaming suunnitelmia oman.

Orange UK tarjoaa päivittäin 30 Mt £ 3 roaming vaihtoehto maksu tuskastunut matkailijoille alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Trusted arvioita , Recombu | Lähetä | Kommentit

Firefox on menossa 64-bittinen: What You Need To Know

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bNFFiwU1WTs/Firefox-Is-Going-64-Bit-What-You-Need-To-Know:

Nimetön lukija kirjoittaa "Firefox tuotepäällikkö Asa Dotzler päättänyt, että mietitään, 64-bittinen sekavien Firefox se" yläosassa "hänen tehtävälistan tänä kesänä ja syksynä. Voitaisiin päätellä, että Mozilla ei ole aavistustakaan tästä kohta, mitä ihmiset odottavat 64-bittinen versio Firefoxista, joten Dotzler on pyytää palautetta. Lisää nopeutta lisää turvallisuutta? Entä plug-in saatavuus? Kaikki edellä, kiitos. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko tech: Undead teknologia painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0EQi3WTNprM/week-in-tech-undead-technology-edition.ars:



Dead Media kävely? "Vanhentunut" tietoliikennejärjestelmien livenä : Tech kirjoittajat rakastavat ääntää vanhempiin teknologioihin "kuollut." Mutta he koskaan todella kuolla? Sisällä outo varjo elämää sähkötys teleksejä, Ham radio ja paljon muuta.


Kuusi tapaa, voit valittaa uusi tekijänoikeuslaki "lieventäviä toimenpiteitä" : AT & T, Verizon, Comcast ja muut suuret Internet-palveluntarjoajat ovat suostuneet ottamaan vastaan ​​kanteen tilaajat toistuvan väitteet tekijänoikeusrikkomuksesta. Voit valittaa, mutta vain kuusi erityisistä syistä. Ja voit käyttää "avoimia WiFi" puolustus vain kerran.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Innokas ... Älä Steal This Book (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_yUf2Iabxvk/:

"Varasta tämä kirja", kirjoitti Abbie Hoffman vuonna 1970. Joten tänään, miksi meidän pitäisi maksaa kirjamme - etenkin digitaaliaikana, jossa henkinen varkaus on sekä arjen ja melko riskitöntä?


Mukaan Gary Shteyngart, bestseller-kirjailija romaaneja kuten "Super Sad True Love Story" ja "Absurdistan," maksaa hänen kirjojaan tarkoittaa, että hänen ei tarvitse työskennellä huoltoasema tai autoliike. Kun me maksamme yhden hänen kirjansa Shteyngart selitti kun puhuimme aiemmin tällä viikolla, se "antaa minulle mahdollisuuden tuottaa enemmän työtä." Ostaminen kirjassa hän vaatii, edustaa investointeja luovuuteen.


Ja luovuus - todellinen luovuus - voi olla arvossaan tänään - ainakin mukaan Shteyngart. Kuten hän toteaa, Internet voi olla tappaminen meidän eksentrisyys ja muuttaa kaikki meidät 140-merkkinen conformists. Niinpä nykypäivän verkottunut ikä, hän sanoo, on akuutti tarve kirjailijoita jotka voivat napata huomiomme ja vetää meidät pois lähetykset meidän tylsää itseämme Facebookissa ja Twitterissä.


Tämä on toinen kaksiosainen haastattelu Shteyngart. eilen, hän selitti, miksi ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa, jokainen tietää kaiken kaikille.


Älä varasta tämä kirja


Miten päästä William Gibson maa


Lamppu tehokkuutta kulkee Yhdysvaltain House, hehkulamput välkyntää juhla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:


Ei niin kuin kongressi on muutakin painamalla sen lautaselle juuri nyt, mutta puvut Capitol Hillillä ovat jotenkin löytäneet aikaa työntää nenänsä jälleen yhdessä minuutissa osa henkilökohtaiseen elämäämme - valaistus. Kaikki pilaileva syrjään, se alkoi näyttää näitä vanhoja, vallanhimoinen hehkulamput ei olisi toisen mahdollisuuden elämään. Jos aiot hakea, Bill hyväksyttiin jo vuonna 2007 Kill 'em pois vuoteen 2012 mennessä, mutta republikaanit yrittivät kääntää asioita, jotta amerikkalaiset edullinen vaihtoehto myös tulevina vuosina. Huolimatta 233-193 äänestämään kumota aiemmin tällä viikolla, tarvittavat Super enemmistöä ei saavutettu. Ole halukkaita vasemmalle pimeässä, ne järkkymättömiä saada se kääntyi ympäri työnsi sen joksikin muuksi kuin muutos myöhään perjantai, joka todellakin saa ah-niin-himoitun hyväksyntänsä. Käännös? GE on tuotantolinja aktivoida , STAT.

Lamppu tehokkuutta kulkee Yhdysvaltain House, hehkulamput välkyntää juhla alunperin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 13:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde AP , Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Japanin Military keksii Tumbling, Flying Sphere

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4cpqKfrXeXg/Japanese-Military-Invents-Tumbling-Flying-Sphere:

thebchuckster kirjoittaa "japanilainen kehittäjä on julkaissut viileä, uusi pallo, joka on mainostettu että voimme mennä sinne, missä ihmiset eivät voi. pallo on 17-tuumaa, sisältää kahdeksan irtainta peräsimet, ja voi leijua ilmassa vähintään kahdeksan minuuttia . Vaikka saavuttaa jopa 37 mailia tunnissa, pallon taitavasti liikkuu ilmassa ilman suurempia ponnistuksia. Se ei vie paljon saada se ylös ilmaan ja liikkuvat, ja se on taitavia menossa ahtaissa paikoissa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko peleissä: EVE moncles, lautapelejä, Sony HDMI

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9OUuBP22cwk/week-in-review-eve-moncles-board-games-sony-hdmi.ars:


Tällä viikolla tarkistaa Sanctum, peli, joka sekoittaa ensimmäisen persoonan ammunta kanssa torni puolustus. Etsimme uusi lautapeli nimeltä Chaostle, ja nautti joka samoin. Olemme myös seuranneet tarina Sonyn rajoitus teräväpiirto-tukea yli Komponenttikaapeli tulevaisuudessa PlayStation 3 s, mikä yritys selventää vain vaikutus Blu-ray elokuvien katseluun.


Puhuimme virtuaalisen mellakoiden EVE-reaktio mikrotransaktioihin myy turhamaisuus kohteita-ja katselin kuinka KKP rauhoitti tilanteen. Se oli hauska viikko, niin vilkaise juttuja on jäänyt.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Pandora Radion HTML5 uudelleensuunnittelu käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:


Aiemmin tällä viikolla, Pandora ilmoitti , että se lopulta pudottamalla sen pitkäaikainen tuki Flash hyväksi HTML5. Muutto on yksi osa suurta uudelleensuunnittelun sivuston, joka alkaa liikkuvan ulos Pandora One (36 dollaria / vuosi maksullinen versio) tilaajaa kappaletta osana rajoitettu testijakso ennen tilittämistä palvelun koko massiivisen käyttäjäkunta.



Ajoitus olisi voinut olla ihanteellinen, tietenkin. Päivä on julkistamisen jälkeen Spotify nopeasti tarttui huomiota niiden jälkeen verkossa musiikkiteollisuutta virallisesti käynnistää Yhdysvalloissa. On tärkeää huomata, oikeus pois bat kuitenkin, että nämä kaksi palvelua eivät todellakaan suoria kilpailijoita, vaikka kuinka jotkut saattavat spin sitä. Spotify on all-you-voi syödä tilauspalvelu, joten se muistuttaa enemmänkin tykkää Rhapsody ja Napster. Pandora, toisaalta, on rakennettu pitkälti noin passiivinen musiikkia löytö. Et kirjaudu sisään, syötät taiteilija, ja annat musiikin luoksesi. Tämä uudelleensuunnittelu kestää että helppokäyttöisyys aivan uudelle tasolle. Tutustu vaikutelmia alla.

Jatka lukemista Pandora Radion HTML5 uudelleensuunnittelu käytännön


Pandora Radion HTML5 uudelleensuunnittelu käytännön alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 12:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Applifier Hits 100 miljoonaa Asentaa tuo sosiaalinen peli Discovery Bar matkapuhelimeen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AbeOsAGl2TI/:

Applifier , rajat myynninedistämistarkoituksessa verkosto sosiaalinen pelien julkaisijat, ilmoitti tänään, että se on toimittanut yli 100 miljoonaa Peli asentuu ilmaiseksi Facebookissa. Käynnistettiin vuonna 2010, Applifier esitetään lähetystyöhön auttamaan pelin kustantajat uusia käyttäjiä ja saada pelejä löydettiin sosiaalinen verkosto, ja on sen jälkeen kasvanut kuin rikkaruoho. Nyt liittäminen yli 800 pelejä, Applifier julkaisijat työkaluja edistää pelinsä koko verkon yli 150 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, kautta kirjanmerkkejä ja uudelleenkohdistaminen, ja "Suositellut spots".


Tietenkin Parasta Applifier on, että kehittäjät eivät maksa mitään käyttää palvelua, he voivat hyödyntää käynnistyksen maksettu käyttäjän hankinnan kampanjoita lisäämällä vain 5 riviä HTML omaan Facebook-sivuja tai selain peli.


Aivan kuten se on Webissä, mobiilipelien tilaa on tulossa täynnä pelejä, ja pelaajat etsivät aina uusia pelejä teroittaa niiden ruokahalu, joten tänään Applifier käynnistänyt rajat edistäminen ratkaisu hahmottaminen. Android on asetettu pudota myöhemmin tänä kesänä. Kuten sen verkkoversio, Applifier Mobile on ilmainen. Mobiiliversio näyttää suositella pelejä sen baari, jossa napsauttamalla käyttäjät voivat saada lisää tietoa pelistä tai haluat nähdä muita pelejä.


Se on hyvä tapa pelaajille löytää uusia pelejä ja kustantajat voivat olla tapa pelinsä olevan löydettiin tungosta mereen sosiaalisen pelejä. Se on samanlainen malli App Storen "Esittelyssä olevat ohjelmat", joka on oikeastaan ​​yksi harvoista vaihtoehdoista App kehittäjät ovat yritetään päästä niiden apps löydetty iOS lisäksi menot tonnia rahaa markkinointiin ja julkisuutta. Pienemmät peli päättäjät eivät pääse niitä erilaisia ​​rahastoja, ja niin Applifier ilmaista käyttövalmis alusta tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon.


Koska Apple äskettäin kielsi pay-per-install kannustetut apps App Storesta, että Applifier ei maksa sen käyttäjät voivat kokeilla uusia peli on toinen jalka ylös. Vaikka tämä saattaa olla pettymys joillekin pelaajille, se pitää asiat rehellisesti. Loppujen lopuksi yhtiö vain haluaa pelaajat ovat toinen tapa löytää uusia pelejä, että he saisivat pelissä. Ja auttaa ihmisiä, jotka tekevät näitä pelejä löytää niitä. "Arvolupauksemme varten pelaajien on yksinkertainen: Hei, pidät peleistä. Entä lisää? "Sanoi Applifier toimitusjohtaja Jussi Laakkonen.


Jo tammikuussa, Applifier nosti 2.000.000 dollaria sen rajat myynninedistämistarkoituksessa alustan, jonka se on käyttänyt auttaa käynnistämään uuden mobiili asu ja auttaa itsenäisiä peli päättäjät kilpailevat Zynga ja sen rajat myynninedistämistarkoituksessa työkaluja. On ollut ylämäkeen taistelu, mutta yli 150 kuukausittain aktiivista käyttäjää, 100 miljoonaa asentaa, ja 800 pelejä, se näyttää toimivan.


Lisätietoja, katso Dean Takahashin pikaista tarkistamista palvelun .