lørdag den 16. juli 2011

LG vie Gingerbread-urheilu Optimus NET-ja PRO uunista ulos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/lg-takes-gingerbread-sporting-optimus-net-and-pro-out-of-the-ove/:

LG Optimus Pro ja Optimus Net

Gingerbread Ei ole vain high-end ihmiset - jopa lähtötason kaverit tarvitsevat hieman juurakosta maustettu rakkautta nyt ja uudelleen. LG ymmärtää että, ja se, miksi yritys on ottamassa Pariliitoksen sen Optimus linja puhuttu NET-ja PRO. Optimus Pro , aivan kuten sen Vastaavasti monikered Droid Pro , on candybar QWERTY laitteen 2,8 tuuman kosketusnäyttö. Pro tulee trio värivaihtoehtoja, myös jotain nimeltä "Titan". Net, toisaalta, on täysin kosketusnäyttö asia (vaikka Pohjois-Amerikan versio saattaa urheilu liukuva QWERTY pad), jossa on 3,2 tuuman 320 x 480 näyttö. LG puskee yhteiskunnallisen + widgetit laittaa Twitter ja Facebook teidän aloitusnäkymän - me kaikki tiedämme, toiset ovat olleet tonnia menestystä. Molemmat laitteet pack 1500mAh akku ja 800 MHz prosessori, jonka pitäisi riittää vähemmän vaativiin älypuhelimien käyttäjille. He ovat liikkuvan ulos tänä kesänä alkaa Euroopassa. Vielä yksi kuva ja jotkut PR odottavat tauon jälkeen.

Jatka lukemista LG vie Gingerbread-urheilu Optimus NET-ja PRO uunista ulos


LG vie Gingerbread-urheilu Optimus NET-ja PRO uunista alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 21:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Akihabara News | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar