lørdag den 16. juli 2011

Groupon aurinko? Solar @ Work Tarjoukset Rakennukset alennuksia Going Green Yhdessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7zvr4YfQSg/:

Ryhmä ostaminen on siirtymässä kaupalliseen puhtaan energian tilaa ansiosta Solar @ Work , ohjelma suunnittelema San Franciscon ympäristöministeriö tehdä aurinkopaneeleja edullisempaa yritysten omistajille. Yrityksillä on kolme vaihtoehtoa hankkia aurinkopaneeleita ohjelman kautta: hankinta, leasing, ja turvata lainan. Liittovaltion avustus kattaa 30% asennuskustannukset on myös tarjolla.


Solar @ Work toivoo allekirjoittaa vähintään 20 rakennusten omistajille San Franciscon alueella vuoden loppuun mennessä, mikä voisi kääntää jopa 2 megawattia aurinkoenergiaa.


Vaikka ohjelma on innovatiivinen yksinkertaistamisessa aurinko liikerakennuksiin, se ei ole ensimmäinen valjastaa ryhmään ostovoima aurinko. 1Bog on samanlainen malli kotipalvelu aurinkovoimaan ja SolarMosaic tarjoaa crowdfunding alustan tuo aurinko yhteisön rakennuksia kuten kuten kouluissa ja kirkoissa.


Ryhmä ostaa malli voisi alennuksen paneeliin 10-15% ja alentaa hallinnollisia maksuja jopa 75%. Tämä ei kuulosta varastaa kuluttajien ryhmä ostaa standardeja, mutta koska hintalappu aurinkopaneeleja, se voi lisätä jopa merkittäviä säästöjä. Kaupungin mukaan suuria alkuvaiheen kustannuksia aurinko on suurin este pääsyn aurinko useimpien kaupallisten kiinteistöjen omistajille.


San Mateo n SolarCity voittanut tarjous tarjota paneelien ja osallistuvien yritysten odotetaan maksaa vähemmän aurinkoenergiaa kuin mitä he maksavat virtaa verkkoon. Nykyisin liikerakennuksia vähemmän kuin neljä kerrosta ovat oikeutettuja osallistumaan ohjelmaan. Jos pilotti onnistuu, se voitaisiin laajentaa muihin osiin maata tai jopa globaalisti.


Photo by Living Off Grid







Ingen kommentarer:

Send en kommentar