lørdag den 16. juli 2011

Zing! Larry Page huutaa "Kilpailijoiden (aka Facebook) puutteessa sosiaali tietojen siirrettävyys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9hs231VC5Lk/:

Lopussa eilisen Googlen tulos puhelu , toimitusjohtaja Larry Page teki erittäin mielenkiintoinen kommentti tietojen siirrettävyys, Google +, ja kilpailijat (aka Facebook). Vuonna puhelun analyytikko kysyi Page mitä eniten pakottavia syitä ovat vaihtaa olemassa olevia sosiaalisia alustoja Google + tai jos yritys näkee tulevaisuuden, jossa ihmiset voivat olla osa monia sosiaalisia verkostoja ja foorumeita (omin sanoin kello 57 minuutin merkki puhelu).


Page vastasi tähän lausuntoon Google + ja kytkin kustannukset: Olemme todella innoissamme siitä Google + parantaa yleistä sosiaalista kokemusta ja tekee siitä enemmän kuin miten jakaisivat tosielämässä. Se on erilainen kuin mitä siellä nyt. Saamme ylistäviä arvioita, että. Ihmiset todella voisivat jakaa huomaamattomampia ryhmien helposti enemmän intuitiivisella tavalla. Siellä on paljon taikuutta rakennettu tuote, joka aiheuttaa, että ... Google koska yhtiö uskoo käyttäjät omistavat omat tietonsa ja voi helposti siirtää sitä pois Google. Jotkut kilpailijat eivät usko, että. Mielestämme käyttäjät lopulta siirtyy palveluihin, jotka ovat heidän etunsa ja jotka toimivat todella hyvin heille.


On selvää, Page viittaa Facebook puheessaan yläpuolella, joka on tunnetusti ollut uber-suojaavan (raja rajoittava) noin vieminen sen verkko tulee asiakkaita, kuten Gmail. Ja jo jonkin aikaa, tietojen siirrettävyys on lämmitetty taistelu välillä Google ja Facebook.


Facebook äskettäin estetty useita Yhteystiedot vievien työkalujen tarkoituksena oli ottaa tiedot pois sosiaalisen verkoston tuoda muita palveluita (esim. Google +). Ja kuinka voisimme unohtaa surullisen Facebook-Google edestakaisin jakamiseen yhteystietoja.


Viime vuonna Google aloitti estää Facebook API ladata Google yhteystiedot. Facebook hakkeroi tiensä noin että , ja Google sitten antoi julkilausuman, että he olivat "pettynyt" . Facebook Platform insinööri Mike Kevätpäiväntasaus sitten vastasi vuonna kommentit yksi Blogiviestejä slap taistella, puolustaa Facebook politiikka ja kutsuen sitä "johdonmukainen". Pian tämän jälkeen uusi Chrome laajennus , jonka ansiosta voit kaapia Facebook yhteystiedot Gmailiin oli tukossa Google .


Keskeinen osa tätä on vastavuoroisuus -Google mielestä koska ne tarjoavat mahdollisuuden viedä Gmailin yhteystiedot Facebookiin, Facebook pitäisi sallia Gmailin käyttäjät tekemään samoin. Eivätkä he.


Google +, haku jättiläinen tarjoaa Data Liberation tuotteen nimeltä Google Takeout , joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata kaikki profiilisi tiedot, käyttötiedot, kuvia Picassa, Buzz data, ympyröitä ja yhteystiedot. Voit ladata sen ja tehdä mitä haluat kanssa tietosi.


Facebook avulla voit myös ladata zip-tiedoston valokuvistasi, kaverilistoja, viestit, ja seinä virkaa, mutta se ei ole sellaisessa muodossa kolmas pa


Ingen kommentarer:

Send en kommentar