lørdag den 16. juli 2011

Shaw Kaapeli n Netflix kilpailija ohittaa kaistanleveys korkit matkalla TV

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:


Vaikka Yhdysvaltain asukkaat kiehua yli nousua Netflix n hinnoittelu, naapurimme Kanadassa ovat järkyttyneitä kilpailevan Movie Club paketti Shaw Kaapeli tarjoaa. 12 dollaria kuukaudessa palvelu tarjoaa rajattoman pääsyn "satoja paras Hollywood liikkuu" ja suunnitelmissa on teräväpiirtotelevisio syötteet myöhemmin tänä kesänä ylimääräisen 5 dollaria (kaapeli-yhtiöt Yhdysvalloissa on samankaltainen järjestelmä nimellä Vutopia .) aiheuttaa ongelman ovat lupaa, että "ainoa rajoitus on tuntimäärä päivääsi" Toisin kaistanleveys rajattu streaming alkaen nimeämätön palvelut, kuten Netflix. Vaikka Movie Club katselu Internetin välityksellä on PC, tablet tai muu laite on rajattu kuten muutkin palveluun, tulotie kaapelilaatikosta ei mitata. Tämä erottelu ei istu hyvin tilaajien kanssa ja kuluttajajärjestöt puoltavat verkon riippumattomuuteen, varsinkin kun CRTC on keskellä kuulemisia yli käyttö-pohjaisten Internet laskutus. Vaikka tämä tapaus ei ole päätetty, oma päätös on jo ja on tiukasti vastaan ​​Shaw, tai joku muu, mainonta perustuu etuja, jotka ovat olemassa vain koska politiikkaa se loi ensiksi.

Jatka lukemista Shaw Kaapeli n Netflix kilpailija ohittaa kaistanleveys korkit matkalla TV


Shaw Kaapeli n Netflix kilpailija ohittaa kaistanleveys korkit matkalla TV alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Shaw Kaapeli Facebook , Movie Club | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar