lørdag den 16. juli 2011

Tale Of Two Maat: Kasvava kuilu Silicon Valley ja työttömät Amerikka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osiV_R6lySw/:

Toimittajan huomautus: Vieras avustaja Jon Bischke on perustaja RG Labs ja neuvonantajana Altius Koulutus , Fatminds ja Udemy . Voit seurata häntä @ jonbischke .


Se oli parasta aikaa. Se oli pahin.


-Charles Dickens päässä Tale of Two Cities


Ihmisille, jotka viettävät suurimman osan päivää muutaman korttelin tech käynnistyksen epicenters kuten South Park San Franciscossa, University Avenue Palo Altossa tai Flatiron New Yorkissa, viime viikolla työpaikkoja raportti on luonut kognitiivinen dissonanssi. Loppujen lopuksi me olemme puomi / kupla oikea? On todella vaikea palkata hyviä ihmisiä, eikö olekin? Mutta ota hetki astua ulos maailmaan korkean teknologian ja dramaattisesti erilainen kuva muodostuu siitä, mitä tapahtuu Amerikassa.


Työttömiä on nyt pimennystä 14000000 valtakunnallinen . Ongelma on pelottava liian U-6, hallituksen virallinen mittari vajaakäyttö, nousee 16,2% kesäkuussa 15,8% toukokuussa . Mutta pahin osa niistä kaikista voi olla keskiarvo työsuhteen kesto (aika, jonka keskimääräinen työtön on ollut työtön), joka on sekoitettu on 40 viikkoa . Kuten Wall Street Journalin artikkelissa tällä viikolla huomautti , jos laskelmiin niissä, jotka olen pudonnut pois työmarkkinoilta (ja siksi ei lasketa työttömyysluvut), tilanne näyttäisi vielä pahempi.


Jotka tuovat meille tärkeä kysymys: Pitäisikö Silicon Valley (ja muut tech klustereiden koko maassa) hoitoon? Loppujen lopuksi, niin kauan kuin ihmiset Nebraska tai Central Valley of California on tarpeeksi rahaa ostaa virtuaalisia traktoreita yleensä niiden viljelykasvien Farmville, pitäisi Tech yhteisön olla huolissaan ovatko nämä samat ihmiset saavat maksun tehdä työtä todellisessa maailmassa ? On mitä parasta Silicon Valley myös hyvä Amerikkaan?


Toisaalta kukoistava teknologian sektorilla on johtotähti toivoa Amerikkaan ja ehkä yksi kutistuu useita asioita pitää maan luistamisen sen ahven on maailman tärkein taloudellinen suurvalta. Nopeasti kasvavia yrityksiä, kuten Facebook, Groupon ja Twitter luoda työpaikkoja, houkuttelemaan ulkomaisia ​​investointeja (katso Sarah Lacy artikkeli " miten me kaikki vastatut Web 2.0: n "Netscape Moment ") ja tuottaa valtavan määrän rikkautta työntekijöiden ja osakkeenomistajien joka kiertää koko taloudessa .


Lisäksi joukko teknologiayrityksiä jotta ihmiset ympäri maata tehdä rahaa. Etsy antaa ihmisille kaikkialla tehdä rahaa myymällä käsintehtyjä tavaroita. AirBnB mahdollistaa kenen tahansa kanssa talon tai huoneiston tehdä rahaa vuokrannut sen ulos. Ja onko puhut design yhteisöjä, kuten 99designs , crowdsourcing alustoilla, kuten CrowdFlower , ulkoistaminen sivustoja oDesk tai käsityöläinen ruokaa markkinapaikka kuten Foodzie , Tech-pohjaisten markkinapaikkojen avulla miljoonia doll


Ingen kommentarer:

Send en kommentar