torsdag den 30. december 2010

Tyhjennä iSpot lopetettu jo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/clear-ispot-discontinued-already/:
No, ei todellakaan kestä kovin kauan, eihän? Näyttää Clear on jo lähettää sen epätavallinen iSpot tuotteen suuri WiMAX taivaalla alle viiden kuukauden kuluttua sen käyttöönotosta. Koska kertaus, iSpot väite kuuluisuuteen on, että se on suunniteltu toimimaan vain iPhone, iPod touch ja iPads - ja vastineeksi hullu rajoitus, Clear voisi veloittaa alle $ 100 huimapää itse ja vain 25 dollaria kuukaudessa rajoittamattoman 4G pääsy rajattu 6Mbps alas. Tietenkin, se on helppo ymmärtää, miksi Clear halusi unohtaa iSpot koskaan ollut: sen MAC-osoitteen suodatus on helposti voitti ja vaivaa raporttien että vaikka hyväksyttyjen laitteiden olivat evätään pääsy, mikä viittaa siihen, että käsite todennäköisesti ollut vankka yksi Ensinnäkin. Mikä se sitten onkin, Clear vähittäiskaupat ovat edelleen myydä kautta jäljellä varastossa jos olet kiinnostunut - ja yhtiö aikoo ylläpitää tarjontaa yksikköä takuu tilalle - mutta muuten olet poissa onnea.

[Kiitos, randia]

Tyhjennä iSpot lopetettu jo alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 17:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Selkeä foorumi | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Demokraattien crowdsourcing äänestää Palin In perusvärit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pvI6tRIN5d8/story01.htm:
SharpieMarker kirjoittaa ", mikä voisi olla äärimmäisissä ja vaikutusvaltaisimmista crowdsourcing koskaan toteutettu, demokraatit ovat alkaneet järjestää tahallaan äänestää Palin vuonna 2012 republikaanien esivaaleissa. Teoriansa on ottaa Palin vastustaja, Obama on parhaat kertoimet voittaa uudelleenvalinnan. Viimeaikaiset mielipidetutkimukset ovat osoittaneet, että Obama mukavasti johtaa Palin on 10-20 pistettä, mutta Obama on tilastollisesti sidottu Romney ja tuskin ennen Huckabee. He jopa valtion-by-tilaan ensisijainen äänestää opas auttaa demokraattien navigoida eri valtioiden sääntöjä äänestämisestä Palin on republikaanien esivaaleissa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Uusi App seokset New Drinks mitä olet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DSN1pdQOAFs/story01.htm:
Pickens kirjoittaa "taika uusi sovellus nimeltä" Top Hylly "on, että jos haluat sekoittaa uuden juoman, sovellus ajattelee näin useimmat meistä - sen sijaan, menee ulos ostamaan ainekset, se osoittaa, miten rakentaa uuden juoman kanssa ainekset ovat saatavilla? olo päättämätön? Anna Top Hylly valita satunnainen resepti sinulle. Saat satunnainen juoda koko tietokannan tiettyyn luokkaan, suosikkisi, hakutuloksia tai viina kaappi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget Podcast, live at 16:45 EST!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/the-engadget-podcast-live-at-4-45pm-est/:
Se on vuoden lopulla, joten on aika poikien katsoa taaksepäin ja miettiä ... oi, jotka me kidding, me luultavasti vain tehdä enemmän sketsejä. Liity alla!

PS Ja älä unohda, että ustream on Android ja iPhone asiakkaita myös, jos olet pois ja noin, ja ei voi liittyä annetun Flash-pohjainen hauskaa alla.

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, live at 16:45 EST!

Engadget Podcast, live at 16:45 EST! perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 16:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mitä Voiko lakimies tehdä Open Source?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/REcMAGvwwMk/story01.htm:
zolltron kirjoittaa "Minulla on ystävä, joka meni lukemaan lakia. Hän todella nautti Immateriaalioikeuksien ja hän näyttää todella pahoillani, että hän ei päätyä IP asianajaja. Mutta mitä tehty on tehty, ja hän ei aio muuttaa radikaalisti uran kehityspolut nyt. Mutta luulen, että hän voisi olla kiinnostunut vapaaehtoistyöstä hieman ajastaan jos siellä oli mielenkiintoinen projekti, hän voisi saada taakse. Tietokoneiden ihmiset ovat aina yrittää selvittää, miten voit osallistua avoimen lähdekoodin vaikka se ei heidän kokopäiväistä työtä. Joten, nyt pyydän teitä Slashdot, kuinka ystäväni käyttää hänen asiantuntemuksensa avulla avoimen lähdekoodin projekti? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget suurin tarinoita 2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/engadgets-biggest-stories-of-2010/:

Mikä vuosi se on ollut! Se tekee meistä huimausta vain ajatella sitä, joten me teimme mitä parhaiten osaamme: teimme luettelon. Se oli vuosi merkittäviä mullistuksia teollisuudelle, uusia luokkia kukoistaa ja rehottaa vanhentuneeksi uhkaavasta kaikelle muulle. Silti tavanomaiset epäillyt näytti syyttää useimpien hälinä, Applen, Googlen ja Microsoftin nousi lehtien otsikoihin. Seuraa pitkin tauon jälkeen kuin me ajaa läpi mitä tapahtui, vain siinä tapauksessa, te tiedätte, te vain heräsi 365 päivää koomassa. Tai ehkä haluat luettelot. Tai koskettelu retrospectives. Me emme välitä, klikkaa.

Jatka käsittelyssä Engadget suurin tarinoita 2010

Engadget suurin tarinoita 2010 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 15:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Miten yhdistää ja perustaa uuden HDTV: kaikki kaapelit, sisältöä ja kalibrointi sinun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/how-to-connect-and-set-up-your-new-hdtv-all-the-cables-conten/:
Olitpa ottaa kääreet pois ensimmäinen HDTV tai viides siellä on muutama helposti vältettävissä esteitä, jotka voivat estää sinua nauttimasta siitä, että uusi näyttö parhaimmillaan. Nyt, kun uusi internet-yhteys tv ja 3DTVs on sekoitus, ei vielä harkita, mutta me opastaa miinakentän mietitään, miten koukku, että uusi TV asti, mikä liittää sen ja jopa heittää muutaman ehdotuksia siitä, mistä tavaraa haluat katsella eniten.

Jatkaa lukeneisuus Kuinka yhteydessä ja perustaa uuden HDTV: kaikki kaapelit, sisältöä ja kalibrointi sinun

Miten yhdistää ja perustaa uuden HDTV: kaikki kaapelit, sisältöä ja kalibrointi sinun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 15:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Android Trojan Found, leviää kiina App Store

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jRYzsZU0Cd4/story01.htm:
wiredmikey kirjoittaa, että tutkijat Lookout Mobile ovat löytäneet hienostunut Troijan suunnattu Android-laitteet, jotka "sanovat mobiilihaittaohjelmien on" kaikkein hienostunut Android haittaohjelmia olemme nähneet tähän mennessä, Geinimi on myös ensimmäinen Android haittaohjelma luonnosta, joka näyttää botnet- kuten valmiuksia. Kun haittaohjelma on asennettu käyttäjän puhelimeen, se on mahdollista vastaanottaa komentoja etäpalvelimen avulla omistaja että palvelin hallita puhelimeen. " Mikä tekee Troijan eroaa useimmista "standardi" mobiilihaittaohjelmien että Geinimi on "vartettu" päälle pakannut versiot oikeutettu sovelluksia, lähinnä pelejä ja jakaa kolmannen osapuolen Kiinan Android app. markkinoilla ... "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HTC HD2 saa vakaan kuvan Android rakentaa sisäistä tallennustilaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Running Android HTC kunnianarvoisan HD2 on vanha hattu - mutta historiallisesti, olet ollut ajaa se pois microSD varastointi, joka ei ole optimaalinen tilanne käyttöjärjestelmän voit toivoa käyttää ensisijainen. Nyt olemme vihdoin, mikä näyttää olevan ensimmäinen ratkaisu, jonka avulla voit pudottaa lähes Varastojen kasvu on Android HD2: n sisäinen NAND muisti, mikä vapauttaa ulkoisen tallennustilaa tavallinen kokoelma perhekuvia, showtunes ja PowerPoint-esityksiä jääneet Voit WinMo 6,5 päivää. Olemme epäilemättä hakata on hieman riskialtis - etenkin kun otetaan huomioon joskaan taso hakkeri vaivaa että meni tekemään sen tapahtua - mutta jos sinulla HD2 nurkissa, että tarvitsee uutta elinvoimaa, se saattaisi arvoinen ammuttu.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

HTC HD2 saa vakaan kuvan Android rakentaa sisäistä tallennustilaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Kana-pohjainen kamera vakauttaminen tehokkaammin kuin ihmisen pään mount (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Kuten olet varmasti hyvin tietoinen, kana on vestibulo silmän refleksi ja katse vakauttava funktio (Google se!) On erittäin kehittynyt, joten se vain asia Vakauttava kameran. Tietenkin, sinun täytyy saada elävää siipikarjaa, pienen kameran, jonkinlainen kuminauha, ja kärsivällisyyttä ja taitoa ystävystyä kukko ja tuo hänet filmisi versoja. Olet jo nähnyt uskollisia Engadget lukija aloittelevan yritykset Chicken Powered Steadicam [TM], mutta voitte olla varmoja, että tämä kanoja gadget (voihkaisu) on jatkuvasti kehitteillä. Tutustu ystävä Jeremian video tauon jälkeen nähdä vertailu laukausta välillä kukko cam, handheld kamera, ja yksi vain eräänlainen rahapulassa Jeremian päähän.

Jatka käsittelyssä Kana-pohjainen kamera vakauttaminen tehokkaammin kuin ihmisen pään mount (video)

Kana-pohjainen kamera vakauttaminen tehokkaammin kuin ihmisen pään mount (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 14:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

VoIP nyt teknisesti laitonta Kiinassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/exw_lXOWlYo/story01.htm:
ironfrost kirjoittaa "hiljattain tuomion Kiinan teollisuus ja tietotekniikka (MIIT) on ilmoittanut, että VoIP-palvelut ovat laittomia, lukuun ottamatta niitä hoitaa valtion omistama teleoperaattoreiden China Telecom ja China Unicom. Artikkelin mukaan" päätös odotetaan tekevän Skype, UUCall ja muut vastaavat palvelut saatavilla Kiinassa ", ja pidetään yleisesti tapa suojella perinteisten teleoperaattoreiden voittoa. Tässä tarkempi tarina Kiinan (Google Translate-versio)."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Venäjän ensimmäinen GLONASS puhelin "iPhone 4 kilpailijaa," paitsi ei todellakaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Kuten tarina menee, venäläinen AFK Sistema n tytäryhtiö Sitronics (yhdessä USA: Qualcomm ja ja Kiinan ZTE) ovat kehittäneet ensimmäisen älypuhelin käyttää GLONASS - erityisesti yksi 90nm GPS-GLONASS-siru. Sitä on kutsuttu, on niin monta sanaa, "Venäjän vastaus iPhone 4", jonka vallat ja joutumatta tärkeitä yksityiskohtia, kuten alustan ja silmälasit, tiedämme virallisesti puhelin tulee myyntiin Venäjällä joskus maaliskuuta 10990 ruplaa (noin 360 dollaria Yhdysvalloissa).

Muiden tietoja laitteesta, etsimme lisää epävirallinen (eikä siis 100 prosenttia vahvistettu) lähteistä, kuten erityisesti hyvät yhteydet Eldar Murtazin. Hänen mukaansa me tarkastelemme ZTE malli A918, analoginen A916 Android 2.1, 3.2 tuuman QVGA-näyttö, FM-radio ja 2 megapikselin kamera - Joo, tuskin iPhone 4 kilpailijaa, jos kysyt meille. Tämä versio on oletettavasti käynnisti MTS varten 7500 ruplaa (246 dollaria), mikä tarkoittaa GLONASS varustettu vastaava on 3490 ruplaa (114 dollaria) markup. Ja maaliskuussa julkaisu? Ilmeisesti rajoitettu määrä, ja massatuotanto ei ole tulossa vasta vuoden 2011 toisella puoliskolla. Valitettavasti emme tiedä tätä one'll tekevän ulkonäkö CES lisätarkastusten. Tsekkaa video tauon jälkeen ja cameo laitteen mukana Putin, venäläinen miljardööri (ja pää AFK Sistema) Vladimir Yevtushenkov ja varapääministeri Sergei Ivanov.

Jatka käsittelyssä Venäjän ensimmäinen GLONASS puhelin "iPhone 4 kilpailijaa," paitsi ei todellakaan (video)

Venäjän ensimmäinen GLONASS puhelin "iPhone 4 kilpailijaa," paitsi ei todellakaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | lähde Moscow Newsin , NTV.ru | Lähetä | Kommentit

Growing Up Geek: Vlad Savov

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/growing-up-geek-vlad-savov/:
Tervetuloa Growing Up Geek , uusi ominaisuus, jos katsomme taaksepäin meidän nuorten ja kertoa tarinoita kasvamassa nörtit, että olemme. Tällä viikolla meillä on oma Associate Editor, Vlad Savov .

Kyllä, minä kasvoin yksivärisen kansakunnan Bulgarian. Kuten pelle alkaa mennä, en usko että kukaan voisi keksiä lisää todennäköisesti yksi kuin on syntynyt kylässä lounaiskulmassa maan tunnettu enemmän sen urheilu-ja ruoka-viennin kuin minkäänlaista teknistä asiantuntemusta. Se ei ole sanoa, että Bulgaria oli tech suvanto, mutta se on sellainen paikka missä olet viettänyt enemmän aikaa lukemalla gadgetit kuin todella käyttää niitä. Onneksi minulle, äitini työskenteli paikallisen tietokoneen klubi, jossa kirkas nuorison päivä keräisi käyttää Pravetz koneita - hienoksi muotoillun Bulgarian Apple II KIRFs - ja se oli paikka, että olen väistämättä vetäytyä jälkeen perusteellisesti kurinalainen koulupäivä. Se on toinen juttu kasvaa entisen kommunistisen blokin: koulutus oli intensiivinen ja tiukka, mutta älä anna että rebelliously kääntyi kaulus yllä olevan kuvan hämätä, olin mielettömän rakastunut minun tutkimusten (kuten kaikki tosi nuija tulee olla). Jossain välillä että poika painamalla painikkeita ja revittiin alas levykkeitä hauskaa ja nykyinen Lontoossa kyynikko pumppaaminen kappale Engadget aikana Yhdysvaltain yövuorossa, elämäni tapahtunut.

Jatka käsittelyssä Growing Up Geek: Vlad Savov

Growing Up Geek: Vlad Savov perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 13:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Odotetuimmista Tech tuotteet 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yTGgcp7tmzc/story01.htm:
adeelarshad82 kirjoittaa "2011 on aivan nurkan takana, ja uusi vuosi tulee odotuksiin. Perustuen hype ja viime ilmoitukset, PCMag koonnut listan kahdentoista odotetuimmista teknologian tuotteet 2011. Osa näistä on uusia, kuten teknologia sillan Wi- Fi, Powerline Ethernet-tai 3D-videokamera, jonka avulla voit luoda sisältöä 3D TV. Toiset vain siirtää mitä odotimme vuonna 2010, mutta ei koskaan toteutunut, kuten iPhone Verizon verkossa tai puhelimet dual core-prosessorit. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.