torsdag den 30. december 2010

Miksi Pluto menettäisi planeetan asema? Koska se ei koskaan väliä tarpeeksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/why-did-pluto-lose-its-planet-status-because-it-never-mattered/:
Se on tavallaan vaikea hyväksyä, Pluto on aina ollut suosikki altavastaajana, mutta totuus on, että aurinkokuntamme n yhdeksäs planeetta ei koskaan todella merkittäviä, että ne ansaitsevat tämän nimityksen. Tällainen on kylmästi looginen syy koska sen poistaminen planeettojen aikakirjoihin mies, joka oli paljon tekemistä sen loppuminen. Caltech astronomi Mike Brown löysi Eris, mitä hän toivoi oli kymmenes planeetta, vuonna 2005, mutta sen äärimmäinen etäisyys Auringosta ja lyhennettä (jotka planeettojen standardit) mitat esteellinen se huomioon. Valitettavasti löytämiseen, mitä tuomittu Pluto palaamaan "kääpiöplaneetta", vaikka Mike ei ole irtoaminen liikaa kyyneleitä sen päälle. Itse asiassa hän on mennyt ja kirjoittanut kirjan koko juttu, omahyväinen planeetan tuhoaja, että hän on. Sinun ei tarvitse ostaa sitä oppia enemmän, mutta koska lähde linkkiä on haastattelussa Mike kaikki valmiina.

Miksi Pluto menettäisi planeetan asema? Koska se ei koskaan väliä tarpeeksi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 08:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Technabob | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar