torsdag den 30. december 2010

Nook kokoonpano myy miljoonia, Barnes & Noble myydyin tuote kaikkien aikojen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/nook-lineup-sells-millions-barnes-and-nobles-best-selling-produc/:
Ette usko Barnes & Noble oli juuri menossa antaa Amazon levätä " epämääräinen myynti välitavoitteita "laakereillaan, ethän? Veteraani kirjakauppias ilmoitti juuri, että Nook kokoonpanolla - 3G, WiFi, ja uusia Nook Color yhdessä - on tullut "Yhtiön suurin bestseller koskaan sen lähes 40-vuotisen historian aikana." Se on isompi kuin Barnes & Noble myynti (huom: ei maailmanlaajuinen myynti) DaVinci koodi tai jokin Harry Potter romaaneja. Valitettavasti emme voi sanoa tarkasti, kuinka monta on, kuten lehdistötiedote vain ilmoittaa "miljoonia" myydään. B & N edustaja puhuimme kertoivat, että heidän todennäköisesti ei esitetä mitään uusia, eikä se ole todennäköisesti Myynnin jakautuminen eri mallia erikseen.

Muita merkittäviä factoids ovat Nook Color hallituskaudella yhtiön "numero yksi myynti lahja lomakauden" ja lähes miljoona "Nook kirjat ladataan joulupäivänä. Itse asiassa yhtiö myy nyt enemmän digitaalisia kirjoja kuin se fyysinen kirjojen BN.com (ts. ei sisällä myydyistä kirjoista tiili-ja laasti myymälöissä). Wish meillä oli kova lukuja, mutta hei, jos yhtiö aikoo säästellä sanoja myynti ilmoitusta, se voisi yhtä hyvin olla Book Company, eikö? Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Nook kokoonpanolla myy miljoonia, Barnes & Noble myydyin tuote kaikkien aikojen

Nook kokoonpano myy miljoonia, Barnes & Noble myydyin tuote kaikkien aikojen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar