torsdag den 30. december 2010

Kana-pohjainen kamera vakauttaminen tehokkaammin kuin ihmisen pään mount (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Kuten olet varmasti hyvin tietoinen, kana on vestibulo silmän refleksi ja katse vakauttava funktio (Google se!) On erittäin kehittynyt, joten se vain asia Vakauttava kameran. Tietenkin, sinun täytyy saada elävää siipikarjaa, pienen kameran, jonkinlainen kuminauha, ja kärsivällisyyttä ja taitoa ystävystyä kukko ja tuo hänet filmisi versoja. Olet jo nähnyt uskollisia Engadget lukija aloittelevan yritykset Chicken Powered Steadicam [TM], mutta voitte olla varmoja, että tämä kanoja gadget (voihkaisu) on jatkuvasti kehitteillä. Tutustu ystävä Jeremian video tauon jälkeen nähdä vertailu laukausta välillä kukko cam, handheld kamera, ja yksi vain eräänlainen rahapulassa Jeremian päähän.

Jatka käsittelyssä Kana-pohjainen kamera vakauttaminen tehokkaammin kuin ihmisen pään mount (video)

Kana-pohjainen kamera vakauttaminen tehokkaammin kuin ihmisen pään mount (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 14:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar