torsdag den 30. december 2010

LucidLogix virtualisointi tech avulla AMD ja NVIDIA GPU pelata yhdessä Sandy Bridge

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/lucidlogix-virtualization-tech-enables-amd-and-nvidia-gpus-to-pl/:
Se baaack. Olemme menneet reilusti yli puoli vuotta ilman kuulemista piip mustaa magiaa päättäjille LucidLogix , mutta tässä aivan lähellä CES 2011, yhtiö on pinnoittaa juuri ajoissa ratsastaa coattails Intelin tulevan Sandy Bridge alusta. Sandy odotetaan ottavan yli CES kun yritykset alkavat uusia tietokoneita vain muutaman päivän, ja kiitos Lucid: n virtualisointi-ohjelmisto, emme olisi yllättynyt, jos muutaman tarjoillaan NVIDIA ja AMD GPU. Tämä tässä teknologia mahdollistaa kahden pelata mukavaa, mikä omituinen fantasia käyttää multi-GPU, usean toimittajan setup todellisuutta. DirectX 11 on myös tuettava, ja ainoa todellinen vaatimus on "Yhdistä näytöstä suoraan emolevyn Sandy Bridge näyttökohde." Meidän täytyy käydä ottamassa lähemmin rauhantekijä kun olemme maalla Vegasissa, mutta nyt, mennä eteenpäin ja valmistautua itseäsi beta-versio "Virtu" - se tulee osuma jossain vaiheessa ensi kuussa.

Jatka käsittelyssä LucidLogix virtualisoinnin teknologian avulla AMD ja NVIDIA GPU pelata yhdessä Sandy Bridge

LucidLogix virtualisointi tech avulla AMD ja NVIDIA GPU pelata yhdessä Sandy Bridge perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 08:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar