torsdag den 30. december 2010

Kiina tiukentaa pitää kiinni harvinaisten maametallien viennin markkinat liidellä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/china-tightens-hold-on-rare-earth-exports-markets-soar/:
Jos omistat taulutelevisio, hybridi, PC, tai useita matkapuhelimia, mahdollisuudet ovat sinun oma pieni, mutta erittäin kysyttyjä pala Kiinassa. Maan osuus oli 97% maailman harvinaisten maametallien tuotanto, ja se ilmoitti äskettäin suunnitelmistaan supistaa vientiä 10% vuonna 2011. Muutto ei todennäköisesti ole suurta vaikutusta keskivertokuluttaja, mutta se on varmasti saanut paljon huomiota maailmanmarkkinoilla: USA uhkasi toimintaa Maailman kauppajärjestön, varastoja harvinaisten maametallien kaivosyhtiöt piikki merkittävästi, ja Sony Corp . vannonut vähentää riippuvuuttaan mineraaleja. Se ei ole kuin muun maailman siitä puuttuu harvinaisten maametallien resursseja - amerikkalaisten todella istuu 13 miljoonaa tonnia tavaraa, mitkä yritykset Yhdysvalloissa ja Kanadassa tekevät tehty viiva minun. Ongelmana on vain saada tavaraa pois maasta ei riitä - Kiina on edelleen monopoli harvinaisten maametallien käsittelyyn , ja amerikkalaiset yritykset ovat haluttomia viettää kahdeksan vuotta ja vähintään 500 miljoonaa dollari tarpeen rakentaa kemiallinen erotuslaitos. Joten mitä tämä kaikki merkitsee sinulle? No, ei paljon, jos satut olemaan Kiinan kauppaministeri, jolloin sinun pitäisi luultavasti lopettaa surffailuun ja takaisin töihin.

Kiina tiukentaa pitää kiinni harvinaisten maametallien viennin markkinat liitää perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 01:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo! | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar