torsdag den 30. december 2010

RIM: BlackBerry playbook akku on vielä optimoitu, ei aiheuta viivästyksiä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/rim-blackberry-playbook-battery-life-is-still-being-optimized/:
Jos olet jo pitää korvalla techie maahan, luultavasti kuullut joidenkin analyytikko pulista ehdotetaan RIM: n BlackBerry playbook saattaa viivästyä liittyviä kysymyksiä sen muka huono akku. Tämä scuttlebutt on nyt osoittautunut enimmäkseen perusteeton, RIM selventää tilannetta läpi tiedonanto lähetetään Erictric:
"Kaikki testaus ja havainnointi akun tähän mennessä kukaan ulkopuolella RIM olisi tehty käyttäen ennalta beta yksiköitä rakennettiin ilman virranhallinta käyttöön. RIM on edennyt sen aikataulun optimoimiseksi BlackBerry playbook n akun ja odottaa tarjoaa asiakkaille ammattitason tabletti, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn vastaavan akun. "
Voit olla varma, se ei ole täydellistä kieltämistä, että voi olla PlayBooks kelluva noin kanssa pettymys akun suorituskyky, mutta kypsymättömyys ohjelmiston niihin on selvästi sellainen, mitätöidä päätelmät. Ehkä tärkeämpää kuin epätarkka keskustelu akun eliniän (mitä "vertailukelpoisia", vaikka tässä yhteydessä tarkoittaa?) On huomata, että yhtiö on edelleen aikataulussa täydentämään ohjelmistojen optimoinnin ja antaa ensimmäisen tabletin aikataulussa . Arvaa me kaikki voimme lopettaa huolestuttava nyt.

RIM: BlackBerry playbook akku on vielä optimoitu, ei aiheuta viivästyksiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 04:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Erictric | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar