torsdag den 24. februar 2011

Apple poistaa MobileMe verkkokaupasta, lopettaa vähittäiskaupan laatikot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/apple-removes-mobileme-from-online-store-discontinues-retail-bo/:


Tarvitsetko vähän enemmän todisteita siitä, että on olemassa joitakin suuria muutoksia tulossa MobileMe ? Silloin sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Applen omat myymälät, sekä online-ja offline. Yhtiö on ilmeisesti lopetettu boxed versio ohjelmistosta se myy vähittäiskaupassa, ja näyttää siltä, että kaikki jäljet MobileMe on myös poistettu Applen verkkokaupasta, mutta sinulla on vielä mahdollisuus rekisteröityä maksuttoman oikeudenkäynnin kautta MobileMe sivustolla . Apple Insider lisäselvityksiä, että sekä yhdelle käyttäjälle ja palis MobileMe on julistettu "loppuun" Apple, ja että palvelu suoritetaan noin määräaikaishuolto tänään, että voi jättää sen web-pohjaisten sovellusten pääse puoli tuntia.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Apple poistaa MobileMe verkkokaupasta, lopettaa vähittäiskaupan laatikot perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple Insider , Mac Rumors | Lähetä | Kommentit

Virallinen Android 2.3.3 päivitykset Nexus ja Nexus S paljastui, käytettävissä kärsimättömäksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/official-android-2-3-3-updates-for-nexus-one-and-nexus-s-unearth/:


Odottavat perseestä, eikö vain? Kyllä, kyllä se - minkä vuoksi olemme iloisia, että suorat yhteydet virkamiehen lopullista päivityksiä Android 2.3.3 ja Nexus ja Nexus S ovat molemmat kytketty irti. Tämä on erityisen jännittävä uutinen Nexus omistajille, jotka olette jäi suora ja kapea ole muuttanut keittää Gingerbread levy jo, koska he vielä Froyo - mutta se on hyvä uutinen myös kehittäjille työtä NFC -sovellusten kanssa Nexus S ja Android on vasta paistettua NFC API, koska se tarkoittaa heidän täytyy reaalimaailman laitteita aloittaa pelaamisen kanssa. Joten mene, mene siitä - me tiedämme, et aio odottaa yli-the-air ilmoituksen tapauksessa.



[Kiitos, Will]

Virallinen Android 2.3.3 päivitykset Nexus ja Nexus S paljastui, käytettävissä kärsimättömäksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 17:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BriefMobile | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

PayPal jähmettyy Tuki tili Bradley Manning

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVlDBJTKIvE/PayPal-Freezes-Support-Account-For-Bradley-Manning:

Anonyymi lukija kirjoittaa "online maksupalveluntarjoajan PayPal on jäädytetty huomioon rohkeutta vastustaa, joka yhdessä Bradley Manning Support Network on tällä hetkellä kerää varoja tukeakseen Yhdysvaltain armeijan Pfc. Bradley Manning." Olemme olleet keskusteluissa PayPal viikkoja, ja ne olivat itse myöntäneet ei ole mitään oikeudellista velvoitetta niiden sulkea tilillemme, "totesi Loraine Reitman ja Bradley Manning tukiverkoston (Support Network)." Tämä oli sisäpolitiikan päätöksen PayPal. ... Ne sanoi, ettei omaan pääo tilillemme ellemme lupa PayPal nostaa varoja organisaatiomme pankkitililtäsi oletusarvoisesti. Vaikka voi olla mitään oikeudellista velvoitetta tarjota palveluja, on eettinen velvollisuus. Sulkemalla pois oikeutettu kaupallinen toiminta, PayPal osoittaa olevansa moraalisesti konkurssiin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






FBI auttaa sinua löytämään nopeimman Internet Service

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U0UeSXwRYUk/Feds-Help-You-Find-Your-Fastest-Internet-Service:

jfruhlinger kirjoittaa "Slashdot aiemmin kattoi National Broadband Kartta suunnittelema Yhdysvaltain liittohallituksen havainnollistaa missä" digitaalisen kuilun "välillä, joilla on nopea Internet ja jotka ilman. Mutta, kuten blogger Ryan FAAS huomauttaa, voit käytä sitä paljon yksilöllisyyttä tarkoitus: löytää nopein paikallinen langallisen tai langattoman Internet. Liitä nimesi ja osoitteesi ja voit pian nähdä, mitä vaihtoehtoja on. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC Thunderbolt vasta, March 4th, kertoo Best Buy tallentaa ja kimittää huomioon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:


Mietitkö miksi Thunderbolt ei kaupoissa vielä? Vaikea sanoa - paitsi rullauksen HTC ja Verizon työntekijät voivat tehdä valossa Apple / Intel uutiset - mutta Best Buy Kaliforniassa kaatunut huonoja uutisia viserrys viime yönä, että se on nyt odottaa Big Red ensimmäisen LTE puhelimeen 4 maaliskuu. Android Poliisi huomauttaa, tallentaa näyttää sekava päivä 4 maaliskuu kuuluu (se perjantai, ei torstai), mutta olemme miettiminen se on paljon todennäköisempää päivämäärä on oikea, ei viikonpäivänä. Ja jos Best Buy on käynnistää yksinomainen tämä asia, eli se voi olla toinen viikon tai kahden jälkeen, että ennen kuin puhelin näkyy myös Verizon vähittäiskaupan paikoissa ja muualla. Bummer, eh?

HTC Thunderbolt vasta, March 4th, kertoo Best Buy tallentaa ja kimittää huomioon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 15:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android Poliisi | lähde @ BestBuy129 (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Kaliforniassa, Earthquake Early Warning System on käynnissä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nYsGZ5WsMbk/For-California-an-Earthquake-Early-Warning-System-Is-Up-and-Running:

autospa kirjoittaa "Kalifornian Coachella Valley noin Palm Springs, state-of-the-art, first-in-the-maailma maanjäristys varhaisvaroitusjärjestelmän nyt asennettu ja toiminnassa. Kaksitoista paikat ovat nyt paikoillaan 120 sivustoja suunnitellaan, kaikki on tarkoitettu havaita maanjäristyksen ja antaa ihmisille mahdollisuuden saada pöydän alle, tai jos paloaseman, saat moottorit rakennuksen ulkopuolella. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Mac OS X 10.7 "Lion" Developer Preview saatavilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FE-y5sQ0Z7s/Mac-OS-X-107-Lion-Developer-Preview-Available:

kwolf22 kirjoittaa "Tänään Apple tarjoaa kehittäjä esikatsella Mac OS X 10.7 (Lion) rekisteröityjä Mac-kehittäjille. Lisäksi Lion tuotteen sivu on päivitetty uusia yksityiskohtia. Yksi päivityksistä on tämän jännittävän hieman uutisia: Lion Server Nyt osa Mac OS X: Lion. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Uusi sisäinen Uunin X-ray-teknologia Lentokentät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pl0xKhKz_z4/New-Internal-Cavity-X-ray-Technology-for-Airports:

Kiitos uudentyyppisen X-ray skanneri paljastaa Australiassa, ärsyttää TSA tekijöiden ei tarvitse lähettää sinut sairaalaan Ruumiinontelo skannata, he voivat tehdä sen itse. Viranomaisten mukaan yli 4600 työtuntia tuhlattiin viime vuonna sairaalassa odottamassa skannausta. Artikkelista: "sisäministeri Brendan O'Connor sanoi skannerit auttaisi myös viattomia matkustajia." Mahdollisuus sisäisen elimen scan nopeammin vapauttaa syyttömiä ja varmistaa mahdollisimman nopeasti ja laillisten matkustajien, "herra O'Connor sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Retro Selain War: IE6 Vs. Netscape vuonna 2011

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ez57TbrdbGc/Retro-Browser-War-IE6-Vs-Netscape-In-2011:

jbrodkin kirjoittaa "Mitä jos olet ottanut raaka, ennen paikattu, 10-vuotias Internet Explorerin versiot 6 ja Netscape 6.1 ja yritti surffata nykyaikaisen Web? Mitä tapahtuu? Saatat ajatella ampua ylös IE6 tai Netscape johtaisi välitöntä hyökkäystä virusten, mutta vain huvin vuoksi, päätin viettää aikaa käyttää näitä kaksi vanhaa selaimilla. On käynyt ilmi IE6 voi vielä surffata paljon moderneja Internet, ja voi pelata Flash ja Java sisältöä, mutta Netscapen ongelmat osoittavat se luultavasti kuollut perusteltu kuolema. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google vetää Resepti Katso uunista ulos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/google-pulls-recipe-view-out-of-the-oven/:


Okei, joten tämä Google ilmoitusta ei tule jälkiruokaa-aiheisen päivityksen, mutta me takaamme, voit löytää reseptejä cupcakes , pipareita , ja ehkä jopa jäätelöä . Jep, ne on aina nälkäinen ihmiset Mountain View on tuloaan uusi resepti Näytä-välilehti, joka ei ainoastaan kapea haun tulokset osoittavat ruokaohjeita, mutta myös joitakin melko awesome tapoja suodattaa alas väistämätön kyselyn spagetti ja lihapullat . Yllä olevassa kuvassa melko paljon kertoo kaiken - voit suodattaa alas ihanteellinen ainesosia, kypsennysaika, ja jopa kaloreita laskea. Googlen vieläkin helpompi resepti verkkosivuilla kehittäjät voivat lisätä katteet niiden sivuja niin, että sisältöä voi lopulta näyttää kaikki hienosti lajiteltu uusi haku sivuja. On kaikkien pitäisi olla jyrinä rikki tälläkin Yhdysvalloissa ja Japanissa, mikä oikeastaan tarkoittaa sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kokki tänään.

Google vetää Resepti Katso uunista perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Resepti Näytä | Lähetä | Kommentit

Army Psy Ops Yksiköt Kohdennetut amerikkalaisten senaattorien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IpnhW-1XgI4/Army-Psy-Ops-Units-Targeted-American-Senators:

Weezul kirjoittaa "US Army laittomasti määräsi joukkueen sotilaita erikoistunut" psykologinen toiminta "manipuloida luona amerikkalaisten senaattorien tulee tarjoamaan enemmän joukkoja ja rahoitusta sotaa. Upseeri, joka yritti pysäyttää operaatio oli viemässä sotilas tutkijat. (Ks. myös Hatch vuoden 1939) "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google x86 selaimella Client ei ehkä niin Crazy After All

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kPWf6q7HRQc/Google-x86-Native-Browser-Client-Maybe-Not-So-Crazy-After-All:

GMGruman kirjoittaa "Googlen kokeellinen tekniikka ajaa syntyperäinen x86 binaarit-selaimessa näkyy paljon potentiaalia, kirjoittaa Neil McAllister. Hän aiemmin sanonut, että se oli hullu idea, mutta uusi versio Native Client (NaCl) aiheutti McAllister ottaa raikkaaksi, mikä on saanut hänet tekemään teknologiaa on hullu kuin kettu. McAllister kertoo mitä NaCl on hyödyllistä, miten sitä käytetään ja miksi se ei ole Java tai Flash-tai JavaScript korvaaminen, vaan jotain muuta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.