torsdag den 24. februar 2011

NEC: n partaveitsi ohut levylle N-04C Android markkinoille Japanissa, saa huolellisesti manhandled

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/necs-razor-thin-medias-n-04c-android-launched-in-japan-gets-ca/:


Olemme jo nähneet tuote laukausta ja hullu ohut, kuolaa aiheuttavia NEC levylle N-04C, mutta tuote kehua "maailman ohuin" nimi, se on aina hyödyllistä nähdä vertailu laukausta vuoksi meidän uteliaisuus. Onneksi hyvä ihmiset haltuunsa Akihabara News olivat läsnä DoCoMon avaustapahtuma, ja he pystyivät nousta lähelle tarkastaa tämän 7.7mm ohut Android 2.2 luurin (Android 2.3 päivitys saatavilla ympäri heinäkuuta). Se on aika hämmästyttävää, kun otetaan huomioon kaikki herkut pakattu tämän puhelimen - tässä lyhyt kertaus: NFC, 1seg TV-viritin, infrapunaportti, 5 megapikselin kamera, 800 MHz Qualcomm MSM7230 siru jne. Niin, ja tämä puhelin käyttää Gorilla Lasi , too. Jos satut asumaan Japanissa - joka on, jos se tulee edelleen yksinomaan - voit poimia tämä NEC musta tai valkoinen maku 15. maaliskuuta, vaikka hinta on vielä ilmoitettu. Video tauon jälkeen, ja enemmän käytännön kuvia haltuunsa Akihabara News.

Jatkaa lukeneisuus NEC partaveitsi ohut levylle N-04C Android markkinoille Japanissa, saa huolellisesti manhandled


NEC: n partaveitsi ohut levylle N-04C Android markkinoille Japanissa, saa huolellisesti manhandled perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 10:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar