torsdag den 24. februar 2011

Scosche n goBAT II kannettavien akkua käsittelee kaksi USB-laitteet kerralla, mukaan lukien iPadisi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/scosches-gobat-ii-portable-battery-pack-handles-two-usb-devices/:


Me vain pitää se todellinen sinulle helpoksi: objekti etsit edellä Revive II laturi , mutta ohuempi, ja akku heittää kuin seinään / savuke sovitin. Got it? Hyvä. GoBAT II sisältää 5000mAh ladattava litium-ioni-akku, ja se tarjoaa pari USB-porttia latauksen. Yksi on 10 watin (2.1 Amp) satama pystyy käsittelemään suuren huolto laitteet , kuten Applen iPad, kun taas toinen on tavanomaisempaa 5 watin (1 Amp) pistorasiaan. Scosche on myös heitto USB sovitin Galaxy Tab, teoriassa vuokraus joilla jaetaan kotitalouksiin maksu sekä IOS ja Android tabletti samaan aikaan. Brain sulaa, me tiedämme. Se toimii myös yhtiön Revive latauksen app, joka osoittaa, kuinka kauan laite kestää periä millään Scosche n latureita ja voidaan konfiguroida lähettämään sähköpostitse ilmoituksen, kun laite on ladattu täyteen. Hän on kaikki sinun alas lähde linkkiä 89,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä Scosche n goBAT II kannettavien akkua käsittelee kaksi USB-laitteet kerralla, mukaan lukien iPadisi


Scosche n goBAT II kannettavien akkua käsittelee kaksi USB-laitteet kerralla, mukaan lukien iPadisi perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 19:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Scosche | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar