torsdag den 24. februar 2011

HTC Thunderbolt vasta, March 4th, kertoo Best Buy tallentaa ja kimittää huomioon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:


Mietitkö miksi Thunderbolt ei kaupoissa vielä? Vaikea sanoa - paitsi rullauksen HTC ja Verizon työntekijät voivat tehdä valossa Apple / Intel uutiset - mutta Best Buy Kaliforniassa kaatunut huonoja uutisia viserrys viime yönä, että se on nyt odottaa Big Red ensimmäisen LTE puhelimeen 4 maaliskuu. Android Poliisi huomauttaa, tallentaa näyttää sekava päivä 4 maaliskuu kuuluu (se perjantai, ei torstai), mutta olemme miettiminen se on paljon todennäköisempää päivämäärä on oikea, ei viikonpäivänä. Ja jos Best Buy on käynnistää yksinomainen tämä asia, eli se voi olla toinen viikon tai kahden jälkeen, että ennen kuin puhelin näkyy myös Verizon vähittäiskaupan paikoissa ja muualla. Bummer, eh?

HTC Thunderbolt vasta, March 4th, kertoo Best Buy tallentaa ja kimittää huomioon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 15:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android Poliisi | lähde @ BestBuy129 (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar