torsdag den 24. februar 2011

LOPES rehab robotti saa kehot liikkeelle - ei suhteessa JLO (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/lopes-rehab-robot-gets-bodies-moving-no-relation-to-jlo-vide/:

Se Lopes (Ala-päähän Powered tukiranka) - ei Lopez - ja vaikka tämä rehab robotti voi saada muuten haluttomia osapuolia siirtämään Butts, se ei ole turvautunut yksitoikkoista tanssia lyöntiä tehdä niin. Tutkijat Alankomaiden University of Twente aloitti työn LOPES vuonna 2001 arvioidaan motorisia taitoja ja opettaa Aivohalvauspotilaan miten taas kävelemään. Kymmenen vuotta myöhemmin, Lopes - joka näyttää Forrest Gump jalka housunkannattimet steroideja - nyt urheilu kahdeksan astetta vapaus ja säätää automaattisesti sopivaksi erityistä tukea tarvitaan potilasta kohden. LOPES "yliherruuteen työskentelevät enemmän kompakti ja käyttäjäystävällinen iteraatio, ja odottaa markkinoiden valmis versio tulee saataville vuoden 2012 puolivälissä. Tällä välin, Lopes on värväytyi suurempaa EU-hankkeeseen nimeltä Mindwalker, testaus kehittynyt säätöalgoritmeja "voidaan käyttää itsenäisesti exoskeletons." Video tulevan tosielämän RoboCop jälkeen hypätä.



[Kiitos, Mike]

Jatka käsittelyssä LOPES rehab robotti saa kehot liikkeelle - ei suhteessa JLO (video)


LOPES rehab robotti saa kehot liikkeelle - ei suhteessa JLO (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 06:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tecca | lähde University of Twente | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar