torsdag den 24. februar 2011

Apple poistaa MobileMe verkkokaupasta, lopettaa vähittäiskaupan laatikot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/apple-removes-mobileme-from-online-store-discontinues-retail-bo/:


Tarvitsetko vähän enemmän todisteita siitä, että on olemassa joitakin suuria muutoksia tulossa MobileMe ? Silloin sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Applen omat myymälät, sekä online-ja offline. Yhtiö on ilmeisesti lopetettu boxed versio ohjelmistosta se myy vähittäiskaupassa, ja näyttää siltä, että kaikki jäljet MobileMe on myös poistettu Applen verkkokaupasta, mutta sinulla on vielä mahdollisuus rekisteröityä maksuttoman oikeudenkäynnin kautta MobileMe sivustolla . Apple Insider lisäselvityksiä, että sekä yhdelle käyttäjälle ja palis MobileMe on julistettu "loppuun" Apple, ja että palvelu suoritetaan noin määräaikaishuolto tänään, että voi jättää sen web-pohjaisten sovellusten pääse puoli tuntia.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Apple poistaa MobileMe verkkokaupasta, lopettaa vähittäiskaupan laatikot perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple Insider , Mac Rumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar