torsdag den 24. februar 2011

Visualisoidaan: istutuskoneet lahjat Mr. Peanut uuden biodieselin polttoainetta ratsastaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/visualized-planters-gifts-mr-peanut-with-a-new-biodiesel-fuele/:


Vaikka et voi ymmärtää sitä, Mr. Peanut ollut risteilyt ympäri samassa kyydissä vuosikymmeniä. Ehkä jopa vuosisatoja. Riippumatta yksityiskohdista, yksi asia on tullut selväksi, että korkea-ups Planters - jätkä tarvitsee uuden kyydin, STAT. Kuten tarina menee, 2011 on vuosi, Nutmobile näkee kaivattua uskoon, jossa päivitetään malli perustuu noin 2011 Isuzu NPR diesel auto. Sisällä rapeita kuori, se on ollut varustettiin viisi prosenttia biodieseliä , muutama sana aurinkopaneeleja ja tuuliturbiinien, puhumattakaan pankki paristoja. Kuvottava kuin se saattaa kuulostaakin, Mr. Peanut tulee murhaamaan muutamia omasta vain saada alas kadulle, jossa "pieni määrä" maapähkinä öljyä sekoitettu useita muita kasvi-ja ruokaöljyt. Niin paljon, että Happy-Go-Lucky edessä, vai?

Visualisoidaan: istutuskoneet lahjat Mr. Peanut uuden biodieselin polttoainetta ratsastaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 10:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog | lähde New York Times , Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar