torsdag den 24. februar 2011

Sprint väitetään puhu LightSquared yli 4G infrastruktuuri paljon, Clearwire olisi hikoilu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/sprint-allegedly-talking-to-lightsquared-over-4g-infrastructure/:

Bloomberg vedoten kolme henkilöä perehtynyt puhuu "(se ei ole usein, että saamme tietty määrä!) Kuin sanomalla, että LightSquared on aktiivinen neuvottelut Sprint käyttää sen verkko-infrastruktuurin, koska se rakentaa pois sen L-band LTE -verkossa. Kuten saatatte muistaa, LightSquared on mahdollisten 4G tukkuliike, joka on parhaillaan muutettaessa satelliitti-taajuuksien maanpäälliseen LTE käyttää - konsepti FCC on hyväksynyt , mutta huolta GPS häiriöitä päätyä viivyttää tai epäonnistumisen strategia kokonaan jos ne eivät ole ratkaisseet kaikkia tyydyttävällä tavalla. Tietenkin, rakennus pois minkäänlaista kansallista maanpäällisen langaton verkko on monen miljardin dollarin, usean vuoden tyypin venture, ja oletettavasti tie-up Sprint käyttää joitakin sen laitteisto auttaisi siirtää asioita eteenpäin. Mitä tämä tarkoittaa Sprintin nykyisten kanssakäymisessä Clearwire on epäselvä, molemmat toimivat WiMAX-verkko yhdessä, kun kaikki, mutta kuljettaja on tehnyt selväksi aiemmin, että LTE voisi varmasti olla vaihtoehto tulevaisuudessa.

Sprint väitetään puhu LightSquared yli 4G infrastruktuuri paljon, Clearwire olisi hikoilu perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 11:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar