tirsdag den 14. december 2010

Piilotettu Backdoor löydetty HP MSA2000 Arrays

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EP-5a1UNbcs/story01.htm:
wiredmikey kirjoittaa "hardcoded salasana liittyvä tietoturvaheikkous on löydetty ja jotka ilmeisesti vaikuttaa jokaiseen HP MSA2000 G3, modulaarinen laajamittainen tallennuslohkojen. mukaan kuulutuksen, piilotettu käyttäjä on olemassa, joka ei näy käyttäjälle johtaja, ja salasanaa ei voi muuttaa, luoda täydellinen "takaoven" mahdollisuuden hyökkääjän saada mahdollisesti arkaluonteiset tiedot tallennetaan laitteeseen, samoin kuin järjestelmissä se on kytketty. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Knockoff 3-in-1 iPad kamera liitinosilla parantaa Applen oma design

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/knockoff-3-in-1-ipad-camera-connection-kit-improves-apples-own/:
Suoraan sanottuna, suurin osa knockoff vaihde on harppaus taaksepäin todellisen paljon. Tämä, ystävät, on yksi niistä hapsut, jos tilanne on päinvastainen. 3-in-1 iPad kamera liitinosilla (saatavana mustana tai valkoisena) on yksi laituri yhdistää laitteen kanssa Trifecta satamien USB, SD ja microSD. Jotta mainita, voit purkaa kuvia kamerasta päälle iPadisi kautta suora USB-liitäntä, purkaa kuvia SD-kortilta ja purkaa valokuvia microSD-kortilla. It's all melko itsestään selviä, ja ja juuri 29,90 dollaria, on tuskin syytä edes harkita virallisen version . Hit linkeistä saat tilauksen, mutta älä odota sen alus vasta ensi vuoden alussa.

Knockoff 3-in-1 iPad kamera liitinosilla parantaa Applen oma design perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 16:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde MIC Gadget (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Miksi Nimetön Can't Take Down Amazon.com

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PpLzi6xHf4Q/story01.htm:
suraj.sun kirjoittaa "website-hyökkäävät ryhmä" Nimetön "kokeiltu ja ottanut alas Amazon.com torstaina. Ryhmän kosto horde nopeasti selville jotain Asiantuntijat ovat tienneet jo vuosia: Amazon, joka on rakentanut yhden maailman voittamaton sivustot, on lähes mahdotonta kaatua .... Nimetön nopeasti tajunnut, että ulos. Alle tunnin asennuksen jälkeen sen nähtävyyksistä Amazon, konsernin järjestäjät perui yrittää. "Meillä ei ole tarpeeksi voimia", he tweeted. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




IBM: n Watson supertietokone tulee olemaan Jeopardy! näinä päivinä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/ibms-watson-supercomputer-will-play-jeopardy-on-these-dates/:
Mitä Helmikuun 14. päivänä, 15. ja 16.? Olemme tienneet, että se piti tapahtua jonkin aikaa , mutta nyt tiedämme, milloin asettaneet DVRs. Telineeseen palvelimet - kastettu luonnollisen kielen käsittelyä, varustettuna pataljoonan esoteerinen populaarikulttuurin tuntemus ja "edustaa pyöreä avatar" - joutuvat vastakkain Jeopardy! Miljonäärit Ken Jennings ja Brad Rutter kolme vuorokautta alkaen Ystävänpäivä 2011. Olemme myös kuulemistilaisuudessa, että Watson on nimikirjoituksia, kun se on tehnyt tuhoaa vastustajansa. Sen jälkeen lahjoittaa kaikki voitot hyväntekeväisyyteen ja viettää sen muun luonnon väistelee paparazzi on julkistamatonta rannalla eteläisellä Tyynellämerellä.

[Kuva Ben Siston flickr ]

IBM: n Watson supertietokone tulee olemaan Jeopardy! näinä päivinä perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 14:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo! uutiset | | Lähetä | Kommentit

Katso 200 vuotta Global Growth 4 minuuttia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J1TQhTk3xLg/story01.htm:
kkleiner kirjoittaa "professori kansainvälisen terveyden Ruotsissa, Hans Rosling on pitkä historia tutkia tosiasiat ja luvut, jotka ympäröivät muuttuvassa maailmassa. Vuonna segmentti BBC: n sarja, Rosling annetaan yksi hänen kuuluisimmista luentoja ja uusi käänne . Käyttämällä 120000 + bittiä dataa ja lisätyn todellisuuden, rehevä professori vie meidät läpi viimeisen 200 vuoden aikana maapallon historiaa ja sen epätasainen kasvu vaurautta ja terveyttä. " Tämä on todellakin katsomisen arvoinen. Vakavasti.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Visualisoidaan: Leica ensimmäinen digikamera

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/visualized-leicas-first-digital-camera/:
Vuonna 1996 Deep Blue voitti shakin grand-master Garri Kasparov ensimmäistä kertaa, Dolly kloonattu lammas syntyi, ja digitaalikamerat olivat vielä poissa useimpien kuluttajien. Tämä oli myös vuosi, että Leica julkaisi ensimmäisen digitaalisen skannaus takaisin, S1. Tämä paha poika on suunniteltu yhtiön 35mm R-sarjan linssit (objektiivin kiinnikkeet useiden muiden valmistajien optiikka) ja talteen 1,4-tuumainen ruutu kuvia. Ja mitä sait oman 21.500 dollaria? Kamera, joka toimi ISO 50 ja valmistettu 48-bittinen (151Mb)-kuvatiedostojen kanssa "vähän, jos mitään artifacting, kukinta, ja fringing että edelleen rutto meidät tähän päivään", mukaan B & H. Ja odottaisi Leican, se on design, joka inspiroi merkittävä gadget himo. Hit lähde linkkiä paljon lisää kuvia.

Visualisoidaan: Leica ensimmäinen digikamera perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde ISO 50 | Lähetä | Kommentit

Engadget's Holiday Gift Guide: HDTV ja kotiteatteri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/engadgets-holiday-gift-guide-hdtvs-and-home-theater/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.
Upouusi HDTV on lahja, joka voi saada paljon käyttöä ympäri vuoden, mutta se on myös yksi kalliimpia tuotteita Santa listalla. Jos olet ostamassa kotiteatteri harrastaja, joka on kaikkea, siellä on aina tilaa kaapin toisen viiri tai demon levy. From 3DTV verkkoon kytketty takaisku levy-medioita, siellä on paljon uusia vaihtoehtoja kannella vuoden 2010 lomakauden - Katsotaan jos voimme kapea lista hieman ja varmista, että lahja tulokset kymmenen kymmenestä vaikka sinun budjetti on enemmän kuin kaksi.

Jatka käsittelyssä Engadget's Holiday Gift Guide: HDTV ja kotiteatteri

Engadget's Holiday Gift Guide: HDTV ja kotiteatteri perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Stallman huolissaan Chrome OS

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNGs-1AvX-c/story01.htm:
dkd903 totesi, että Stallman puhuu selvää riskeistä Chrome OS ja luopumaan kaikista paikalliseen tiedot väkijoukkoon ja työntää ihmisiä "Huoleton Computing". Mikä on paljon enemmän kiireellinen huolta kuin jotain kutsuen sitä GNU / Chrome OS.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Amazon MP3 app osumia BlackBerry-puhelimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/amazon-mp3-app-hits-blackberry-phones/:
Se ei aivan riitä tuomaan kuin BlackBerry-käyttäjät uraan, mutta RIM on vihdoin teki yhden kauan odotetun vallankaappausyrityksen pitämään nykyiset käyttäjät onnellinen - se on juuri ilmoittanut, että Amazonin MP3 -sovellus on nyt ladattavissa BlackBerry App World. Vaikka vielä teknisesti beta, sovellus voit ostaa ja ladata musiikkia sekä WiFi-ja radioteitse, ja se sisältää runsaasti BlackBerry-kohtaisia toimintoja, muun muassa jakamalla kautta BBM lisäksi tavanomaisten sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia ja täydellinen integrointi BlackBerry Universal Search-ja mediakirjasto. Osuma alla olevaa linkkiä tarkemmin, tai yksinkertaisesti ladata sen itse kokeilla sitä ensin käsin - se on ilmainen, kun kaikki.

Amazon MP3 app osumia BlackBerry-puhelimet perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 12:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BlackBerry | Lähetä | Kommentit

Arkeologit Etsi 2400-Year-Old Soup

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f2prWP6ATk0/story01.htm:
Kiinan arkeologit ovat löytäneet sinetöity pronssi potin sisältävät he uskovat erän 2400 vuotta vanha luu keittoa. Potti oli kaivettu lähelle muinainen pääkaupunki Xian. Liu Daiyun ja Shaanxin maakunnan Institute of Arkeologia sanoo: "Se on ensimmäinen löytö luun keitto Kiinan arkeologinen historia. Löytö on tärkeä rooli tutkittaessa ruokailutottumukset ja kulttuurin Taistelevien valtioiden aikakausi (475-221BC)." Ei sanaakaan jos arkeologit myös todettu liittyvän antiikin keksejä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Microsoft purkaa aikojen suurimman Pinta jotta ... alkaen karaokebaari (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Siellä ei ole paljon nähtävää juuri nyt, mutta näyttää siltä, että Red MR on hyvää vauhtia tulossa yksi maailman kehittyneimmistä (ja luultavasti hauskin) karaoke baareissa maailmassa. Ennen sen Hongkongin debyytti lauantaina, sanoi yhtiö on jo asennettu kuusi pinnat sen kaksi baaria, ja pyrkii sopimaan paremmin täyttämään kaikki 80 huonetta - ja että määrä saattaa nousta 300 lähitulevaisuudessa - kerran Microsoft on ramped tuotantoa. Red MR: n räätälöityjen ohjelmistojen (vielä salassa), asiakkaat voivat valita kappaleita, tilata ruokaa, katsella televisiota ja pelata pelejä Surface kuunnellen humalassa luovuttamista My Heart Will Go On. Niin, ja siellä saat myös muutama Kinects siroteltu ympäri baareja, mutta se ei ole aivan selvää, he ovat tiloissa samoin. Oli miten oli, me lentää ulos Hong Kong tarkistaa sen myöhemmin tällä viikolla, joten pysykää kuulolla. Nyt voit katsoa demoa Surface n Liar's Dice peli tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft purkaa aikojen suurimman Pinta jotta ... alkaen karaokebaari (video)

Microsoft purkaa aikojen suurimman Pinta jotta ... alkaen karaokebaari (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget kiina | Lähetä | Kommentit

Venäjän Yo hybridi sanoi tarjota 67mpg, kustannukset alle $ 15k, saa miljardööri n kannatuksen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Venäjän Yo hybridi sanoi tarjota 67mpg, kustannukset alle $ 15k, saa miljardööri n kannatuksen
Venäjän yrittäjä Mihail D. Prokhorov voi olla suuria suunnitelmia liikkuu Verkot keskustan ja kääntämällä ne Brooklyn newyorkilaisia, mutta toinen hänen suuret suunnitelmat jäävät hieman lähempänä kotia. No, hänen kotiin joka tapauksessa. Se ë, kyrillisiä merkki "yo" ja upea nimi paljasti äskettäin hybridi, joka on teki miljardööri tukea. E on pieni kaksiovinen, neljän istuttava auto huippunopeus 80mph ja valikoima 680 km, toimitetaan hybridi voimansiirto kaksi sähkömoottorit ja yksi polttomoottori kiinteä. Toisin rinnakkain hybridi Prius ja ( enimmäkseen ) sarja hybridi Volt , jotka molemmat riippuvaisia kallis ja raskas akut, E vain voi pitää pientä maksua vastaan. Sen sijaan moottori, joka käyttää pyörivä siipi suunnittelu, suoritetaan jatkuvasti, spinning generaattori ja antaa virran kääntää pyöriä. Se epätavallista ulkoasua auto, mutta jos se voi antaa sen pitäisi 67mpg sen ehdotettu 14.500 dollaria MSRP kun se teilataan kaduille Pietarin vuonna 2012, voit soittaa meille muuntaa - ja toverit.

Venäjän Yo hybridi sanoi tarjota 67mpg, kustannukset alle $ 15k, saa miljardööri n kannatuksen perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 12:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Michael Moore Viestejä Julian Assange n Bail

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASUj_zVvMi0/story01.htm:
digitaldc lainausmerkit Michael Moore on tarina käynnissä Huffington Post, jossa hän sanoo: "Eilen Westminster Magistrates tuomioistuin Lontoossa, asianajajille Wikileaks perustaja Julian Assange esitteli tuomarille asiakirja minulta siitä, että olen laittanut ylös 20.000 dollaria oman turvin pelastaa Mr. Assange vankilasta. Lisäksi I (Michael Moore) olen julkisesti tarjoavat apua sivustoni, minun palvelimia, minun verkkotunnuksia ja mitään muuta en voi tehdä pitääkseen Wikileaks hengissä ja kukoistaa, koska se jatkaa työtään paljastaa rikoksia, joita kehiteltiin salaa ja tehdään meidän nimi ja meidän vero dollaria. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.