tirsdag den 14. december 2010

Dialog Semiconductor työntää 2D 3D muuntaminen siru puhelimet ja tabletit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/dialog-semiconductor-pushes-2d-to-3d-conversion-chip-for-phones/:
Me menemme eteenpäin ja laita kansi päälle sinun turvotus jännitystä tasolla, todennäköisesti kaksi yksinkertaista sanaa: " parallaksi este . " Näet, Dialog Semiconductorin DA8223 on tervehdittiin maailman ensimmäinen reaaliaikainen 2D 3D videon muuntaminen siru kannettaville laitteille, mutta se edellyttää parallaksi este näyttö. Myönteisesti, se tarkoittaa, että ei ole silmälaseja tarvitaan katseltavaksi, ja melko paljon mitään 2D sisältöä voitaisiin huijata että 3D katsoja, haittapuoli on tietysti se, että se todennäköisesti ei upota tajuntaasi hukuttavien silmiä tai muuten mullistaa elämäsi . Se sanoi, se on silti sopii sekä tablettien ja älypuhelimet, ja yrityksen mukaan, se "edellyttää käytännössä ole ohjelmistokehitykseen ja käyttää pieni murto-osa akku ja laskentatehoa kilpailevien hakemuksen prosessori pohjainen ohjelmisto-lähestymistapoja." Jos kaikki menee hyvin, siru on tulossa massatuotannon jälkipuoliskolla 2011, joka antaa sinulle oikeuden noin kuusi kuukautta aikaa valmistautua itseäsi kolmannen ulottuvuuden. Puhelimeesi.

Jatka käsittelyssä Dialog Semiconductor ajaa 2D 3D muuntaminen siru puhelimet ja tabletit

Dialog Semiconductor työntää 2D 3D muuntaminen siru puhelimet ja tabletit perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 08:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar