tirsdag den 14. december 2010

Netflix palkkaaminen ole Integration insinööri merkitsee paluuta kaverit?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/netflix-hiring-facebook-integration-engineer-signifying-a-return/:
Kuten Netflix? Sitten saada valmis todistamaan se jakamalla elokuvan etujen kanssa sosiaalista verkostoa. Netflix etsii palkata "Facebook-integraatio - insinöörin / arkkitehdin" osaksi uutta sosiaali Systems suunnittelutiimin. Mukaan auki lähetetty Netflix työpaikkojen aluksella vanhempi web insinööri "raskaaksi ja rakentaa järjestelmiä, jotka mahdollistavat Netflix sovellusten ja järjestelmien käytön sosiaaliseen ryhmään luomaan sosiaalinen Netflix kokemus" Erityisesti ihanteellinen uuden vuokra olisi tunnettava ole Open Kaavio API rakentaa asiakkaan suunnattu palvelu. Se on vain arvaus, mutta emme halua odottaa tämän mahdollistaa lopulta Netflix tilaajien ja wannabes pitävän, katsella ja suodattaa Netflix tarjoukset perustuvat heidän sosiaalinen panos ja mieltymykset. Mielenkiintoista, koska Netflix luopui kehitettyyn kaverit ominaisuus aiemmin tänä vuonna. Arvaa nyt tiedämme miksi.

[Kiitos, Eric ]

Netflix palkkaaminen ole Integration insinööri merkitsee paluuta kaverit? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 05:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Netflix , Netflix blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar