tirsdag den 14. december 2010

Ridgid Työmaan iPod Radio vie pelaajan, selviää tarpeeksi kauan mennä myyntiin (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/ridgid-jobsite-ipod-radio-takes-a-beating-survives-long-enough/:
Joten, olet juhli purkamisen jälleen rakentamisen käsitellä antamalla koko miehistö omia Motorola uhmata (paitsi Derick, joka on taakkana nöyrä i365 ), mutta siellä on vielä yksi ongelma: työpaikka-viihdettä. Kirjoita Ridgid n Työmaan Radio, tervehdittiin ensimmäinen iPod-toting mankka suunniteltu kestämään juuri mitään. Kuten voitte kertoa, itse laite on koteloitu Shockmount kerros suojaavaa panssaria, ja meidän on korostettava "haarniska" näkökohta. Käyttäjät yksinkertaisesti kääntää alas kannen edessä, työnnä heidän iPod ja sitten vaihtaa kappaleita varustukseen ulkoisen valvonnan tai kaukosäätimellä jopa 25 metrin etäisyydeltä. Niin, ja jos Joe tai Buck sattuu tuomaan Zune HD työhön, 3,5 mm lisätulo varmistaa, että kukaan ei julkisesti häpeään. Laite saa virtansa vakio 120V tai Ridgid 18V akku, ja jos olet kiinnostunut siitä, miten hardcore tämä juttu on, siellä valaiseva video upotettu juuri tauon jälkeen. Hän on kaikki sinun pudottuaan 149 dollaria at Home Depot.

[Kiitos, Thomas ]

Jatka käsittelyssä Ridgid Työmaan iPod Radio vie pelaajan, selviää tarpeeksi kauan mennä myyntiin (video)

Ridgid Työmaan iPod Radio vie pelaajan, selviää tarpeeksi kauan mennä myyntiin (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Home Depot , Ridgid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar