tirsdag den 14. december 2010

Shocker! Internetin käyttö on nyt siteet TV vietetty aika välttää ulkoiluun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/shocker-internet-use-now-ties-tv-in-time-spent-avoiding-outdoor/:
Vaikka valtava poistumisarvoja kaapeli tilaajien tänä vuonna Forrester Research 40000-vahva tutkimus naulat kuluttaja TV kulutus noin 13 tuntia viikossa, sama kuin aina ennenkin. Mutta kas kummaa, ilmoitti internetin käyttö on myös noussut 13 tuntia viikossa, todellinen tie, jonka olemme luonnollisesti vastaus, "mitä kesti niin kauan?" Tämä luku edustaa 121 prosentin käyttöaste oli viimeiset viisi vuotta ja ominaisuuksia sen menestys multitaskers ja niitä, jotka kuluttavat vähemmän aikaa radio, sanomalehti ja lehdet - jälleen, ei mitään liian häkellyttävä käsityksemme todellisuudesta. Jos tutkimus on paljastanut mitään yllätys, se että sähköpostiosoite on käyttää vain 92 prosenttia haastatelluista, jättäen vähintään kahdeksan prosenttia klassisesti koulutettu, jos post-apokalyptisen maailman Kevin Costner n Postman koskaan toteutuu.

[Kuva pistetilanne: ICHC ]

Shocker! Internetin käyttö on nyt siteet TV vietetty aika välttää ulkoiluun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 19:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WSJ , Forrester | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar