tirsdag den 14. december 2010

Shigeru Miyamoto profiloitu: legendaarinen pelisuunnittelija, sisustus harrastaja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/shigeru-miyamoto-profiled-legendary-game-designer-interior-dec/:
Perinteisen tuloslukuihin New Yorkin on kymmenen kuvaa edestä sanat Nintendon legendaarinen suunnittelija Shigeru Miyamoto , luultavasti isä nykyaikaisen videopelien joiden aivojen impulssit ovat tarjonneet tykkää Mario ja Legend of Zelda. Älä odota mitään pommi uutiset (spoileri: yhtiön kovasti työtä kannettava, lasit, ilmainen 3D-konsoli ), mutta se on ehdottomasti perusteellisen ja viihdyttävä lukea alkuperästä Nintendon peli etuja ja Miyamoto itse. Bonus: kun ajatellaan, miten Miyamoto vapaa-aika ja liikunta ja puutarhanhoito tuli inspiraatio WiiFit ja Pikmin, vapaasti overanalyze miten hänen kiinnittäminen kanssa liikkuvat hänen olohuone muuttuu ensi multi-platinaa otsikko.

Shigeru Miyamoto profiloitu: legendaarinen pelisuunnittelija, sisustus harrastajan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Newyorkilainen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar