fredag den 3. juni 2011

Asus Ship Ubuntu 10,10 Three Eee PC minikannettavia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kqPm0Oce0DM/Asus-To-Ship-Ubuntu-1010-On-Three-Eee-PC-Netbooks:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Asus on ilmoittanut, että kolme Eee PC on alusta, jossa Ubuntu Linux. Kolme 2011 mallia - 1001PXD, 1011PX ja 1015PX - ovat heti käytettävissä, vaikka ei vähittäiskauppiaat näyttävät varastossa niitä vielä. Canonical exec oli sanottavaa uusista netbooks: "On olemassa useita tekijöitä, jotka tekevät Ubuntu houkuttelevan ASUS ja sen asiakkaille. Ubuntu edelleen asettaa standardin liukas muotoilu, helppokäyttöisyys ja turvallisuus on maailman kolmanneksi suosituin käyttöjärjestelmä, ja [se] on suurin määrä käyttäjiä Linux. Me [Canonical] tarkastelemme julkisesti saatavilla olevat tiedot käyttöjärjestelmien pääsyn Wikipedian viime viikolla ja löysin verkkosivuilla tarjolla enemmän sivuja Ubuntu PC kuin iPads - on paljon Käyttäjien siellä. " Se ei välttämättä ole sama kuin Asus käynnistää kolme lippulaiva netbooks kaikki Ubuntu Windowsin sijaan, mutta se on ehdottomasti aloittaa. Asus sanoo, että on enemmän Ubuntu netbook tulla myöhemmin tänä vuonna myös - toivottavasti he ajaa Ubuntu 11.04. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Syyria putoaa Internetin Turmoil Spikes

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Aq8OW_hDMZ0/Syria-Drops-Off-the-Internet-As-Turmoil-Spikes:

CWmike kirjoittaa "mitä näyttää olevan uusin tarjous hallituksen kaasuläppä saada uutisia ja tietoja keskellä kasvava levottomuuksiin, Syyrian hallitus perjantai sulkea kaikki Internet-palveluja. Internet seuranta yrityksen Renesys kertoi, että alkaa noin 7 EDT tänään lähellä kaksi kolmasosaa kaikista Syyrian verkkojen yhtäkkiä tavoittamattomissa maailmanlaajuisesta Internetistä. vain 30 minuuttia, reitit 40 ja 59 Syyrian verkkojen poistettiin maailmanlaajuinen reititystaulu, Reneys "Chief Technology Officer James Cowie sanoi blogi. sammutus on vaikuttanut kaikkiin SyriaTel n 3G tietoverkkoja sekä useita maan Internet, kuten Sawa, INET ja Runnet. myös alaspäin ovat Damaskoksen kaupungin hallituksen sivu ja tullin kotisivuilta. verkoista, jotka näyttävät olevan hieman tavoitettavissa kourallinen valtion omistamien verkostojen, kuten joka sijaitsee Syyrian Oil ministeriö Cowie totesi. "Emme vielä tiedä, miten katkoksen koordinoi, tai mitä tiettyihin alueisiin tai kaupunkeihin voi vaikuttaa enemmän kuin muut," Cowie kirjoitti. "Jos Egypti ja Libya ovat vertailukohtana, voisi päätellä, että tapahtumia kadulla Syyrian aikaan käännekohdassa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






BlackBerry Torch 2 esikatselu! (Video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/blackberry-torch-2-preview/:


Olemme jo nähneet BlackBerry Torch 2 kuvissa kohteliaisuus Mr. Blurrycam, mutta pikku tipu siitä Negri Electronics ystävällisesti lähettää yli pre-release laite että saamme mukaan oman lasia vähän valokuva ampua. Vaikka se on lähes samanlainen asu tekijä alkuperäisen, Torch 2 kuoppia tiedot lähes joka osastolla kamerasta RAM. Niin, ja se on käynnissä next-gen BB OS 7 - mikä on todella OS 6.1, ja vielä puuttuvat QNX DNA. Lue ohi tauon koko esikatsella tätä vielä-to-be-ilmoittanut liukusäädintä, ja jotkut ihana HD jos beautious laukaukset eivät riitä haluanne BBM-nälkäinen ruokahalunsa.


Jatka käsittelyssä BlackBerry Torch 2 esikatselu! (Video)


BlackBerry Torch 2 esikatselu! (Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Decoy parvi on mahdollista suojata hyökkää suihkukoneet satoja drones

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/swarming-drones-coming-to-a-combat-sortie-near-you/:


MALDs (ohjus ilma käynnisti houkutuslintuja), niille teistä ei tulostu wargadgets , on risteytys risteilyohjuksia ja antenni tiedustelulennokeille - hybridi käyttää suojaamaan hyökkää suihkukoneita sekoittamalla tai häiritsevät vihollisen aikana torjua. Eri alojen Yhdysvaltain armeija on käyttänyt niitä jo vuosia, mutta nyt yksi yhtiön tajunnut tapa vapauttaa satoja 'em, luoda todellinen drone parvi. Puolustusministeri urakoitsija Raytheon on kehittänyt järjestelmän, joka mahdollistaa MALDs oltava poistettuna lähtien rahtikone lähettämällä klusterit kahdeksan ohjuksia ilmaan, jolloin se aloittaa vakio siipi käyttöönottoa ja moottorin sytytys järjestyksessä. Ja mukaan Wired, yhtiö on harkitsemalla anturit ja ydinkärjet sisälle tuleva MALDs, joka tekisi näistä kuhisee enemmän älykkäitä ja tiedäthän, räjähtävät. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Decoy parvi on mahdollista suojata hyökkää suihkukoneet satoja drones


Decoy parvi on mahdollista suojata hyökkää suihkukoneet satoja Droonien perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 15:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo , Wired | | Lähetä | Kommentit

Espanja kuriin Tiedosto jakajista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nQzTZseA3WY/Spain-To-Clamp-Down-On-File-Sharers:

pbahra kirjoittaa "lakiehdotus, joka antaisi Espanjan viranomaiset sulkemaan laittomien verkkosivustojen rajoitetusti oikeudellisen valvonnan on aiheuttanut suuttumusta maan internetin käyttäjistä. laki, joka tunnetaan nimellä Sinde laskuun (kun nykyinen kulttuuriministeri Ángeles González-Sinde) on suunniteltu sulkeutumaan porsaanreikä, jakosivustot kuten Roja Directa on hyödynnetty. Jos menet verkkosivuilla tänään, löydät ytimekäs varoittaa Internet-piratismi, kiitos Yhdysvaltojen viranomaiset. Yhdysvallat on aiheuttanut huomattavia paineita Espanja, mitä se pitää Madridin Epäonnistuminen Internet-piratismi. banneri, jossa tiivisteet Yhdysvaltojen oikeusministeriön sekä kaksi muuta byrokratiaa, kertoo Internetin käyttäjien että Espanjan verkkotunnus, entinen napa laittoman urheilun sisältöä, on takavarikoitu mukaisesti Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia. Mutta jos et etsi, se vie hyvin vähän ymmärtää, että Roja Directa on voimissaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nimetön Varastaa 10000 Iranin hallitus Sähköpostit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0zkF0k6Psis/Anonymous-Steals-10000-Iranian-Government-Emails:

Monet lukijat ovat lähettäneet sanan, että Anonymous on murtautunut palvelimiin kuuluvat Iranin ulkoministeriö, minkä pois yli 10000 sähköposteja. "Ministeriön verkkosivuilla on edelleen alaspäin tätä kirjoitettaessa, ja palvelimet ovat Nimetön valvonnassa. ... Email arkisto sisältää hyväksynnät ja hylkäämiset ja erilaisia ​​viisumeja ja passeja, muun muassa pyyntöjä ja kirjeenvaihtoa." Se on lähellä vaaleja juhlavuoden . Meidän oli tehtävä jotakin, "sanoi yksi iranilaiset Nimetön peräisin # OpIran. Hän sanoi, että he ottaa alas Iranin hallituksen palvelimet säännöllisesti toimintaan päivää, mutta ilmeisesti hakemisessa tarvittavat tiedot erilaista lähestymistapaa konsernin allekirjoitus DDoS hyökkäys. Hän totesi myös ei-vielä ilmoittamatta hyökkäys. "vaalien juhlavuoden, olemme täydellinen DDoS hyökkäys päivä" suunniteltu, hän sanoi.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google Files First Solar Patent, virittelee R & D Team

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4RU8a5snul0/Google-Files-First-Solar-Patent-Builds-RampD-Team:

bizwriter writes "Google on jo käynyt investoida ja käyttää aurinkoenergiaa ja on alkanut vakavista T & K-toiminnan alalla. Sen ensimmäinen patenttihakemus fotosähkötekniikka vain tuli julkisuuteen, ja yhtiö on staffing uusia T & K-ryhmään kehittämään sähkön uusiutuvista energialähteitä maksaa vähemmän kuin kivihiili 'at' hyödyllisyys asteikolla. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft myy 55 miljoonaa Xbox 360-konsolia, väittää, että konsolin historia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:


Jos olet töissä Sony kannattaa mennä katsomaan TV juuri nyt - on jotain Discovery noin strutseja ja hiekkaa. Samaan aikaan Microsoft vain kertoa meille, että se on myynyt 55 miljoonaa Xbox 360s globaalisti, mikä on hyvin todennäköisesti riitä säilyttämään etumatkansa PS3. Lisäksi 360 myynti Yhdysvalloissa on yhä kiihtyvä kuusi vuotta tulee elinkaarensa, kiitos pitkälti päivitykset kuten Kinect - ja Microsoft ylpeilee, että "mikään muu konsoli historiassa voi tehdä tätä väitettä." Huzzah. Nyt emme niitä nappaamaan kynän voittaja kädestä, mutta muistakaa: tämä väite perustuu Yhdysvaltojen tilastot, kun taas PS3 on yleensä menestyvät paremmin muilla alueilla. Mitä enemmän, ei Wii tai PS3 ole vielä saavuttanut täyttää kuusi vuotta, joten tarina ei ole ohi. Kuitenkin kaavion tauon jälkeen ei tee Microsoftin suorituskyky näyttää pirun vaikuttava. Miksi on niin, että kun olet alas , elämä vain pitää potkiminen?

Jatkaa lukeneisuus Microsoft myy 55 miljoonaa Xbox 360-konsolia, väittää, että konsolin historia


Microsoft myy 55 miljoonaa Xbox 360-konsolia, väittää, että konsolin historian perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Major Nelson | Lähetä | Kommentit

Onko Identity Theft Ylivoimainen IRS?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1RYEAHHXzk/Is-Identity-Theft-Overwhelming-the-IRS:

coondoggie kirjoittaa "useita verotukseen liittyviä identiteettivarkauden vaaratilanteiden räjähtänyt, eikä missään, että selvempää kuin Internal Revenue Service, joka on nähnyt raportit nousee 51702 vuonna 2008 248357 vuonna 2010. Vaikka se on ohjelmia, joilla taistella identiteettivarkauden kysymys, se on myös lamaannuttavat monilla muilla aloilla, mukaan raportin tällä viikolla (PDF) päässä Government Accountability Office. Esimerkiksi GAO sanoo IRS: n kykyä käsitellä identiteettivarkauden kysymyksiä rajoittavat yksityisyyttä lait raja IRS kykyä jakaa identiteettivarkauden tietoja muiden viranomaisten kanssa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Internet Explorer Käytä Liukastumiset alle 55%

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DrlfUwRYl-U/Internet-Explorer-Use-Slips-Below-55:

rfc1394 kirjoittaa tähän pätkä Infoworld raportti: "Internet Explorerin markkinaosuus laskee edelleen kuin kivi. Net Applications julkaisi numerot toukokuussa, ja Internet Explorerin koko pieneni jälleen klo 55.11 prosenttia huhtikuussa 54,27 prosenttia toukokuussa tippa 0,84 korkopisteen kuukaudessa. Verratkaapa Googlen Chrome, joka nousi 11,94 prosenttiin huhtikuussa 12,52 prosenttia toukokuussa kasvoi 0,58 korkopisteen. Viime vuonna IE: n osuus selaimen käyttö on kastettu alkaen 60.32 prosentista 54,27 prosenttiin. Kuinka kauan ennen kuin IE käyttö laskee alle 50%? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






MI6 Swapit Bomb tekeminen info Cupcake resepti al-Qaida-sivusto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7qvh5pLkUEI/MI6-Swaps-Bomb-Making-Info-With-Cupcake-Recipe-On-al-Qaeda-Website:

Britannian tiedustelupalvelu on paljastettiin uusin ase terrorismin vastaisessa sodassa, cupcake reseptejä julkaissut Ellen DeGeneres Show. MI6 hakata online al-Queda lehden tilalle ohjeet siitä, miten "Tee pommi keittiö äitisi" kanssa kotisivuilta reseptejä "Best Cupcakes Amerikassa" alkaen Ellenin show. Artikkelista: "Se sisältyy resepti Mojito Cupcake - "valmistettu valkoinen rommi kakku ja draped vanilja buttercream'-ja Rocky Road Cupcake -" varoitus: sokeri kiirehtiä! " Sitä vastoin alkuperäistä lehteä esillä resepti näyttää miten tappava putki pommi käyttämällä sokeri, ottelu päät ja pienet hehkulamppua, joka on liitetty ajastin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.